aaa
do usunięcia
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Napisano 17 czerwiec 2014 - 16:49
Ja odpadam dziś.
O to będzie ciekawe tempo, dwóch mocnych zawodników.
Przepraszam za 2 posty po dsobą, ale coś komp szwankuje.
Janek jutro kosimy??
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Napisano 17 czerwiec 2014 - 17:49
@Janek
Wróciłem na jeden dzień. Jutro znowu jadę na długi weekend ale w inne miejsce, koło Ostródy. Pogoda wczoraj była ładna, słonecznie, koło 18 stopni. Dobre asfalty, ruch mały, trochę hopeczek po drodze. Jeździłem z kolegami i z synem na trekkingu. Kiedyś wybierzemy się z tobą do Kampinosu. Uzupełniam kilometry bo za miesiąc jedziemy w Alpy na szosówki.
Napisano 17 czerwiec 2014 - 20:23
Mijałem Was na Trakcie Królewskim ok. 19:20, Piotrka poznałem po szpikowej koszulce ;-) Staram się właśnie wrócić na szosę po sporej przerwie... Jechaliście 580tką? Był spory wypadek, dwa samochody zderzyły się czołowo i wszystko stało w obie strony.
Jacek, mogę spytać co planujecie objechać? Wróciłem w niedzielę z dwutygodniowego wypadu do Włoch (nierowerowego ;-)) i kurczę... kusi już któryś raz żeby tam wrócić z szoską. Ale ja i góry to chyba słabe połączenie... ;-)
Napisano 17 czerwiec 2014 - 20:37
@Paweł
Planujemy pojechać na tydzień w okolice Salzburga i objechać tam parę mocnych podjazdów i okolicznych jezior. Poza tym chcemy zrobić szybki wypad 100 km samochodem do Fusch am Grossglockner i podjechać Grossglockner Hochalpenstrasse / Hochtor. Potem parę dni koło Karlowych Warów w Czeskich Rudawach (górki ok. 1200m, jak koło Wisły) i do domu. Jakby co mamy wolne dwa miejsca w samochodzie ale nie możemy jeszcze określić konkretnych terminów. Wyjazd koło 5-tego lipca.
Gosc_kubapie_*
Napisano 17 czerwiec 2014 - 21:16
Mijałem Was na Trakcie Królewskim ok. 19:20, Piotrka poznałem po szpikowej koszulce ;-) Staram się właśnie wrócić na szosę po sporej przerwie... Jechaliście 580tką? Był spory wypadek, dwa samochody zderzyły się czołowo i wszystko stało w obie strony.
Jacek, mogę spytać co planujecie objechać? Wróciłem w niedzielę z dwutygodniowego wypadu do Włoch (nierowerowego ;-)) i kurczę... kusi już któryś raz żeby tam wrócić z szoską. Ale ja i góry to chyba słabe połączenie... ;-)
Ja dziś jechałem od Leszna do Kampinosu. Możesz powiedzieć o której był ten wypadek i gdzie? Bo ruch na zachód był praktycznie zerowy, a jestem ciekawy czy to tak wygląda na co dzień.
Napisano 18 czerwiec 2014 - 08:00
@ Piotr i Marek - dzięki Panowie za wczorajszą jazdę, motywowaliście mnie do kręcenia pod wiatr :-> , Młody nie marudź, jak chcesz jeździć to musisz się przyzwyczaić, że nie zawsze Ci drogę zamiotą i wyprasują ;-)
@ Kubapie - z reguły staramy się omijać 580. Jadąc z Babic jedziemy przez Lipków i Mariew, a na 580 wyjeżdzamy w Zaborowie żeby zaraz odbić w Zaborówku na Białuty, ew. ciągniemy do Leszna i dalej Krogulec przez Puszczę. Generalnie prócz piątku po południu (wtedy wariaci jeżdżą do domów) 580 nie jest zatłoczona i można nią jeździć ale jest wąsko więc niezbyt komfortowo.
@ Wito, Janek - ja dziś nie jadę - tzn. z Wami nie jadę ;-) wciąż Was lubię, ale jutro planuję Rondo więc dziś ewentualnie mała godzinka z lekkim rozjazdem, a jakbym pojechał z Wami to tak się nie skończy ;-)
- jano_3 lubi to
Napisano 18 czerwiec 2014 - 09:31
Na Rb jadą wszyscy, a i tak wygrywa Kanczelara więc nie ma po co tam jechać
dzisiaj 17:30. Jutro pracuje, a w sobotę myślę że uda się ogarnąć trasę na Żelazowa Wolę. POZDRO
Napisano 18 czerwiec 2014 - 12:19
W sobotę to ma padać.
i za ten pesymistyczny akcent dostaniesz dziś wpierdziel ![]()