ludzie bez kaskow? czy chwilowo zdjete?
Napisano 18 maj 2014 - 15:47
ludzie bez kaskow? czy chwilowo zdjete?
Napisano 18 maj 2014 - 16:04
Wyszedł naprawdę super trening DZIĘKI WSZYSTKIM ZA TOWARZYSTWO (wieczorkiem postaram się wrzucić linka do garmina to będzie można przejrzeć dane
). Początek był owocny w szarpnięcia ale uważam że czasami jest to potrzebne w każdej odmianie kolarstwa (oczywiście każdy powinien być wcześniej rozgrzany). Odcinek w Czosnowie pod wiatr dał niezły wycisk (małe sprostowanie: wraz z Maćkiem utrzymaliśmy się z kolegą który dołączył w trakcie, z tym że ja szedłem w trupa
a on się rozgrzewał 38/40 km/h). Oj cieszyłem się kiedy nastąpiła ta krótka przerwa w Łomiankach. Powiem szczerze że przy tym tempie to zapomniałem o bolącym brzuchu... ![]()
Napisano 18 maj 2014 - 20:22
Napisano 19 maj 2014 - 19:59
sprawdzam
A serio to 60 jeszcze wytrzymam, bez szarpaniaco najwyżej wcześniej zawrócę.
Ricki jak pasuje Ci wcześniej to pisz, dla mnie może być nawet 16.40.
Napisano 19 maj 2014 - 21:31
Maciek nie wstydź się, napisz posta
Cześć,
W sumie to jakoś bardzo się nie wstydzę ![]()
Bardzo mi się podobają takie wspólne wypady. Po swojej stronie miasta zazwyczaj podróżuję w samotności. Niby kręci się tu trochę kolarzy, ale jakoś rzadko udaje się ustawić. Wpadałbym do was częściej, tylko w tygodniu dzień trochę krótki. Ale jak w sobotę/niedzielę bedziecie startować o podobnej godzinie jak ostatnio, to chyba wejdzie mi to w nawyk
.
A, pochwalę się dzisiejszym treningiem. Ani to Babice, ani Kampinos, ale mój wynik sezonu jak narazie. W pojedynkę oczywiście. Jakby tak we trzech na zmiany pojechał to mogłoby być grubo.
http://connect.garmi...ivity/503002803
Jakoś tak ładnie szło, wiatr nie przeszkadzał jakoś wyjątkowo. Tzn. trochę wiało, ale nie za mocno. Poza tym po równo w obie strony jechałem, więc połowa z wiatrem, połowa pod wiatr. No i te cholerne światła w Nowym Dworze ze dwie dziesiąte ze średniej zabrały
.
Napisano 20 maj 2014 - 10:11
Cześć,
W sumie to jakoś bardzo się nie wstydzę
Bardzo mi się podobają takie wspólne wypady. Po swojej stronie miasta zazwyczaj podróżuję w samotności. Niby kręci się tu trochę kolarzy, ale jakoś rzadko udaje się ustawić. Wpadałbym do was częściej, tylko w tygodniu dzień trochę krótki. Ale jak w sobotę/niedzielę bedziecie startować o podobnej godzinie jak ostatnio, to chyba wejdzie mi to w nawyk
.
A, pochwalę się dzisiejszym treningiem. Ani to Babice, ani Kampinos, ale mój wynik sezonu jak narazie. W pojedynkę oczywiście. Jakby tak we trzech na zmiany pojechał to mogłoby być grubo.
http://connect.garmi...ivity/503002803
Jakoś tak ładnie szło, wiatr nie przeszkadzał jakoś wyjątkowo. Tzn. trochę wiało, ale nie za mocno. Poza tym po równo w obie strony jechałem, więc połowa z wiatrem, połowa pod wiatr. No i te cholerne światła w Nowym Dworze ze dwie dziesiąte ze średniej zabrały
.
Ladny wynik. prosta droga bez skrzyżowań i zakrętów można cisnąć. Naszą sobotnia trase można tamtędy pociągnąć i z Czosnowa polecieć na NDM i Jabłonna.
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/