OK
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Napisano 20 maj 2014 - 18:42
Dziś jechało od 2 do 4 osób. W tym ja z rickim od Babic do Babic, spotkaliśmy po drodze patologa, który nie wiedział o zmianie godziny
, a kolega z Bródna pociął przez Kampinos. Dobrze mi się jechało i nawet trochę pozmieniałem. Na samym początku pogoda spłatała figla.
TD 60,61km
TT 1:47:03
AV 33,98km/h
MAX 45,61km/h
Dzięki za jazdę.
Napisano 20 maj 2014 - 22:02
Dziś jechało od 2 do 4 osób. W tym ja z rickim od Babic do Babic, spotkaliśmy po drodze patologa, który nie wiedział o zmianie godziny
, a kolega z Bródna pociął przez Kampinos. Dobrze mi się jechało i nawet trochę pozmieniałem. Na samym początku pogoda spłatała figla.
TD 60,61km
TT 1:47:03
AV 33,98km/h
MAX 45,61km/h
Dzięki za jazdę.
Ja dziś nie miałem nogi jechałem swoje i nawet nie próbowałem utrzymać koła Łukaszowi.
Dzięks wszystkim za jazdę.
Napisano 21 maj 2014 - 16:29
Na żołnierzu zmokło- na żołnierzu wyschnie:)
Żołnierz to sobie odpoczywa nad morzem i nie widział deszczu od soboty
Trenujcie bo jak wróce to będzie ogień. Pozdro!!!
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Napisano 21 maj 2014 - 20:34
I jak panowie, czekałem do 17.40 i nikogo nie było. Poleciałem sam. W Mariewie złapałem kolegę, z którym poleciałem przez Umiastów do Babic.
Jutro wyjeżdżam na regenerację do term w Bukowinie i wracam w niedzielę. Dajcie czadu w sobotę.
Termy to polecam parę kilometrów dalej w Białce Tatrzańskiej, zwłaszcza samo saunarium jeśli jedziesz bez dzieci. Bukowina nie oferuje nic ciekawego poza tłokiem moim zdaniem. A jeśli chcesz się totalnie i tanio pomoczyć w bardzo gorącej wodzie termalnej z której wali siarą to polecam pobliski Vrbov pod Popradem, 45km od Bukowiny.
Koniecznie odwiedź karczmę Litworowy Staw w Białce i zamów naleśniki ze szpinakiem zapiekane w piecu oraz odwiedź bardzo dziwnie wygladającą knajpę Bury Miś na pograniczu Bukowiny i Białki w której dają świetne jedzenie (porcje są giga).
Napisano 22 maj 2014 - 08:47
ricki to służbowa komórka i zostawiłem ją w pracy, dopiero dziś odczytałem smsa :/ . Roweru nie biorę, bo narzeczona by mi żyć nie dała. Ale po górach trochę pochodzę
.
Zmień narzeczoną ![]()
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Napisano 22 maj 2014 - 11:02
ricki to służbowa komórka i zostawiłem ją w pracy, dopiero dziś odczytałem smsa :/ . Roweru nie biorę, bo narzeczona by mi żyć nie dała. Ale po górach trochę pochodzę
.
Janek, jak teraz kobieta już daje Ci szlaban na rower to po ślubie sprzeda go i za tę kasę kupi sobie buty :-) przemyśl temat póki masz jeszcze czas :-)