Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 kwi 2008 21:33
703 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 maj 2011 - 21:14
witam
jak ktos bylby chetny w SOBOTE około 10-11 z Kochłowic rondo, Mikolów, Gostyn, Królówka, Suszec do Wisły Wielkiej (Goczałowic) to jest 100km srednia około 30km/h
zapraszam
ps1. pogoda w sobote ma byc lepsza niz w niedziele
ps2. od jakiegos czasu niedziela raczej mi nie pasuje (Niedziela czas dla rodziny) ale kiedyś powinienem sie pojawic w Katowicach o 10
jak ktos bylby chetny w SOBOTE około 10-11 z Kochłowic rondo, Mikolów, Gostyn, Królówka, Suszec do Wisły Wielkiej (Goczałowic) to jest 100km srednia około 30km/h
zapraszam
ps1. pogoda w sobote ma byc lepsza niz w niedziele
ps2. od jakiegos czasu niedziela raczej mi nie pasuje (Niedziela czas dla rodziny) ale kiedyś powinienem sie pojawic w Katowicach o 10
Gosc_Łukasz W._*
Napisano 10 maj 2011 - 22:36
powiem krótko i szczerze: wszyscy dużo pierd**ą a mało jeżdżą... jeśli ktoś naprawdę jest chętny do regularnego treningu i nie boi się ciężarówek w tygodniu, to podaję moje gg 3434111, to jest mój ostatni post na tym forum bo i tak nic się tu już nie wydarzy, dział szosowcy śląsk, ustawki a i tak się jeździ samemu, zawsze coś nie tak. DOWIDZENIA
Napisano 15 maj 2011 - 09:04
Może chciałby ktoś skoczyć w tygodniu w góry? ~200 km, ale dojazd jak i powrót planowałem lajtowy. Chodzi głównie o to, żeby posiedzieć trochę w siodle i zaliczyć Żar albo Magurkę. We dwóch (albo i więcej) to nie problem.
Ewentualnie dystans po naszej okolicy, może wyżyna krakowsko-częstochowska?
Ewentualnie dystans po naszej okolicy, może wyżyna krakowsko-częstochowska?
Napisano 27 maj 2011 - 18:15
Nihonjin wstep wolny, zapraszamy 
Karol, no planowalismy nad zapore pojechac, ale plany sa po to zeby je zmieniac i mozna wjechac na zar, w debiucie na zar poleglem, to pora sie odegrac
gdzie najwygodniej Wam sie ustawic ? katowice?chorzow?kochlowice? i godzine jakas podajcie ktora wam najlepiej pasuje to cos uzgodnimy
Karol, no planowalismy nad zapore pojechac, ale plany sa po to zeby je zmieniac i mozna wjechac na zar, w debiucie na zar poleglem, to pora sie odegrac
gdzie najwygodniej Wam sie ustawic ? katowice?chorzow?kochlowice? i godzine jakas podajcie ktora wam najlepiej pasuje to cos uzgodnimy