Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ośka Warszawa

457 odpowiedzi w tym temacie

#61 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 04 listopad 2011 - 22:52

Cytat

a kto jutro będzie?

Darek, Piotrek, Ośka czyli dwóch Adamów, Michał, drugi Michał i jeszcze pewnie parę osób

#62 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Napisano 04 listopad 2011 - 22:54

Świątek a ty będziesz??

#63 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 04 listopad 2011 - 22:56

Cytat

Świątek a ty będziesz??

Z Darco jedziemy z Ursusa, Świątek dołącza do nas w Michałowicach i razem przyjedziemy do Powsina.

#64 Mateusz84

Mateusz84
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 listopad 2011 - 23:41

Hej

Dzięki za propozycje. Jutro niestety wypada mi zjazd na uczelni, a że to podyplomówka to wagary raczej odpadają, będe z Wami myślami :)

pzdr

#65 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 listopad 2011 - 00:09

O widzę, że jeszcze nie wszyscy zapadli w sen zimowy. Może się u was pojawię jutro, ale to będzie decyzja na last minute. Tak czy inaczej dobrego kolarskiego weekendu wszystkim!

#66 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 05 listopad 2011 - 09:20

Dzięki za zaproszenie, fajna trasa :) Pozdrówcie KS "Wilanów", bo pewnie razem ruszycie. Ja dziś pewnie bieganie w Gdyni :)

#67 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 05 listopad 2011 - 21:12

Cytat

Dzięki za zaproszenie, fajna trasa :) Pozdrówcie KS "Wilanów", bo pewnie razem ruszycie. Ja dziś pewnie bieganie w Gdyni :)

Dzisiaj na Ośce były 22 osoby :-) Wyszło mi w sumie 168km, bardzo fajna wycieczka, dzięki wszystkim !!! jutro na rondo

#68 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 05 listopad 2011 - 21:46

krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:

#69 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 listopad 2011 - 22:20

Cytat

Cytat

Ja nie wiem czy się pojawię, bo na tacy mam do końca listopada spalanie tłuszczu - więc jeżdżę z godnością, wolno i bez szaleństw.

no to akurat będzie tak jak piszesz, trzymamy cały czas 30km/h nie szybciej ! W Warce na rynku zrobimy sobie krótką przerwę !

Bardzo udana przejażdżka, dzięki za możliwość poznania ciekawych tras i sympatyczne towarzystwo. Pogoda okazała się rewelacyjna, po chłodnym poranku, z minuty na minutę robiło się coraz cieplej aż momentami było mi gorąco, aczkolwiek nie była to tylko zasługa wysokiej temperatury. Za Czerskiem chłopaki podkręcili nieco tempo i nie było to bynajmniej "cały czas 30 km/h nie szybciej", wiatr dmuchnął w twarz i zrobiło się gorąco ;-) Kto się nastawiał na spalanie tłuszczu mógł być tam lekko zaskoczony. Mi osobiście najbardziej podobał się odcinek do Czerska, gdzie cały czas jechaliśmy parami równym, spokojnym tempem. Przypominało mi to treningi na zgrupowaniu na Cyprze. Bardzo lubię taką jazdę, choć z pozoru wydaje się nudna, ale mnie to dobrze nastraja mentalnie ;-)

#70 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 05 listopad 2011 - 22:25

Cytat

krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:

Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)
11 listopada jednak będę musiał być wcześniej w domu i dlatego muszę pojechać na rondo, gdyby można było przełożyć trasę pafciową na 12 listopada byłoby super !
traska na następny weekend jest taka:
http://www.bikemap.net/route/1323924

#71 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 05 listopad 2011 - 23:56

Dziękuję za zaproszenie, nawet sobie budzik nastawiłem, ale nic z tego. Wyruszyłem na trasę dopiero po 12 ;-)

#72 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 06 listopad 2011 - 00:46

Cytat

Dziękuję za zaproszenie, nawet sobie budzik nastawiłem, ale nic z tego. Wyruszyłem na trasę dopiero po 12 ;-)

Przyjedź ze Światkiem jutro z Pruszkowa przez Ursus na Rondo !

#73 Jane

Jane
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądŁorsoł City

Napisano 06 listopad 2011 - 08:26

Dzińdybry

Dzięki za wczoraj, co prawda musiałam się zawinąć w G.Kalwarii, ale jeśli będzie jakaś jazda 11'stego to się znowu chętnie zjawię. W sobotę i niedzielę niestety będę poza Warszawą...
Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
Przy okazji, jeśli Adam Cz. dysponuje jakimiś nie-obciachowymi zdjęciami z wczoraj, to ja poproszę na: ebert AT cykloza.com :-D
Pozdrawiam

K.

Cytat

Cytat

Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)
11 listopada jednak będę musiał być wcześniej w domu i dlatego muszę pojechać na rondo, gdyby można było przełożyć trasę pafciową na 12 listopada byłoby super !
traska na następny weekend jest taka:
http://www.bikemap.net/route/1323924

#74 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 06 listopad 2011 - 13:05

Cytat

Dzińdybry

Dzięki za wczoraj, co prawda musiałam się zawinąć w G.Kalwarii, ale jeśli będzie jakaś jazda 11'stego to się znowu chętnie zjawię. W sobotę i niedzielę niestety będę poza Warszawą...
Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
Przy okazji, jeśli Adam Cz. dysponuje jakimiś nie-obciachowymi zdjęciami z wczoraj, to ja poproszę na: ebert AT cykloza.com :-D
Pozdrawiam

K.

Zobacz na facebooku, tam są zdjęcia w moim profilu i w profilu Mateusza. Znajdziesz nas przez Czo

#75 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 06 listopad 2011 - 15:12

Cytat

(...)Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
(...)

Jeżeli będę na miejscu w piątek i będzie zjadliwa pogoda (czyli bez deszczu) to się wybieram - ale myślę nad trochę inną trasą - tak jak jechaliśmy na GK, potem powrót w stronę K-J, i na koniec trasa przez Szymanów - Roso03 - małe kółko - Roso03. Zapraszam :) Tempo sensowne - tzn. godnościowe. Bez napinania się.

#76 Jane

Jane
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądŁorsoł City

Napisano 06 listopad 2011 - 15:20

Bojkotuję Facebooki i inne Nasze Klasy :)

Cytat

Zobacz na facebooku, tam są zdjęcia w moim profilu i w profilu Mateusza. Znajdziesz nas przez Czo

#77 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 07 listopad 2011 - 12:18

Cytat

Cytat

Przyjedź ze Światkiem jutro z Pruszkowa przez Ursus na Rondo !

Nie wiem czy dojrzałem do tej decyzji i czy koniec sezonu to dobry moment ;-)

#78 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 07 listopad 2011 - 12:41

Cytat

Nie wiem czy dojrzałem do tej decyzji i czy koniec sezonu to dobry moment ;-)

to najlepszy moment :-)

#79 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 07 listopad 2011 - 12:45

outoftimeman potwierdzam słowa Krzyśka. Też tak dojrzewałem od początku sezonu i dojrzałem. Teraz na Ośce czy Babce jest super i to najwłaściwszy moment żeby wejść na wyższy poziom :-). Ja będę jeździł z Krzyśkiem i jak chcesz się ze mną zabrać to najbliższy termin będzie w piątek 11.11. Pewnie to będzie Babka.

#80 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 07 listopad 2011 - 13:27

No jak RB teraz jeździ po 60 km to czemu nie. Ja akurat sobie teraz wrzuciłem na zupełny luz i jeżdżę wycieczkowym tempem, więc nie w głowie mi wchodzenie na wyższy poziom przed zimą :) Raczej chciałbym spalić resztę tłuszczu, czemu jak wiadomo sprzyja rekreacyjna jazda. Jakby co to o której i skąd z Pru ruszacie w pt?

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy