Darek, Piotrek, Ośka czyli dwóch Adamów, Michał, drugi Michał i jeszcze pewnie parę osóba kto jutro będzie?
Ośka Warszawa
Napisano 05 listopad 2011 - 22:20
no to akurat będzie tak jak piszesz, trzymamy cały czas 30km/h nie szybciej ! W Warce na rynku zrobimy sobie krótką przerwę !Ja nie wiem czy się pojawię, bo na tacy mam do końca listopada spalanie tłuszczu - więc jeżdżę z godnością, wolno i bez szaleństw.
Bardzo udana przejażdżka, dzięki za możliwość poznania ciekawych tras i sympatyczne towarzystwo. Pogoda okazała się rewelacyjna, po chłodnym poranku, z minuty na minutę robiło się coraz cieplej aż momentami było mi gorąco, aczkolwiek nie była to tylko zasługa wysokiej temperatury. Za Czerskiem chłopaki podkręcili nieco tempo i nie było to bynajmniej "cały czas 30 km/h nie szybciej", wiatr dmuchnął w twarz i zrobiło się gorąco ;-) Kto się nastawiał na spalanie tłuszczu mógł być tam lekko zaskoczony. Mi osobiście najbardziej podobał się odcinek do Czerska, gdzie cały czas jechaliśmy parami równym, spokojnym tempem. Przypominało mi to treningi na zgrupowaniu na Cyprze. Bardzo lubię taką jazdę, choć z pozoru wydaje się nudna, ale mnie to dobrze nastraja mentalnie ;-)
Napisano 05 listopad 2011 - 22:25
Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:
11 listopada jednak będę musiał być wcześniej w domu i dlatego muszę pojechać na rondo, gdyby można było przełożyć trasę pafciową na 12 listopada byłoby super !
traska na następny weekend jest taka:
http://www.bikemap.net/route/1323924
Napisano 06 listopad 2011 - 08:26
Dzięki za wczoraj, co prawda musiałam się zawinąć w G.Kalwarii, ale jeśli będzie jakaś jazda 11'stego to się znowu chętnie zjawię. W sobotę i niedzielę niestety będę poza Warszawą...
Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
Przy okazji, jeśli Adam Cz. dysponuje jakimiś nie-obciachowymi zdjęciami z wczoraj, to ja poproszę na: ebert AT cykloza.com :-D
Pozdrawiam
K.
Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:
11 listopada jednak będę musiał być wcześniej w domu i dlatego muszę pojechać na rondo, gdyby można było przełożyć trasę pafciową na 12 listopada byłoby super !
traska na następny weekend jest taka:
http://www.bikemap.net/route/1323924
Napisano 06 listopad 2011 - 13:05
Zobacz na facebooku, tam są zdjęcia w moim profilu i w profilu Mateusza. Znajdziesz nas przez CzoDzińdybry
Dzięki za wczoraj, co prawda musiałam się zawinąć w G.Kalwarii, ale jeśli będzie jakaś jazda 11'stego to się znowu chętnie zjawię. W sobotę i niedzielę niestety będę poza Warszawą...
Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
Przy okazji, jeśli Adam Cz. dysponuje jakimiś nie-obciachowymi zdjęciami z wczoraj, to ja poproszę na: ebert AT cykloza.com :-D
Pozdrawiam
K.
Napisano 06 listopad 2011 - 15:12
(...)Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
(...)
Jeżeli będę na miejscu w piątek i będzie zjadliwa pogoda (czyli bez deszczu) to się wybieram - ale myślę nad trochę inną trasą - tak jak jechaliśmy na GK, potem powrót w stronę K-J, i na koniec trasa przez Szymanów - Roso03 - małe kółko - Roso03. Zapraszam
Napisano 07 listopad 2011 - 12:45
Napisano 07 listopad 2011 - 13:27