Cytat
Darek, Piotrek, Ośka czyli dwóch Adamów, Michał, drugi Michał i jeszcze pewnie parę osóba kto jutro będzie?
Napisano 05 listopad 2011 - 22:20
Cytat
Cytat
no to akurat będzie tak jak piszesz, trzymamy cały czas 30km/h nie szybciej ! W Warce na rynku zrobimy sobie krótką przerwę !Ja nie wiem czy się pojawię, bo na tacy mam do końca listopada spalanie tłuszczu - więc jeżdżę z godnością, wolno i bez szaleństw.
Napisano 05 listopad 2011 - 22:25
Cytat
Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:
Napisano 06 listopad 2011 - 08:26
Cytat
Cytat
Adamy przejechały całą trasę :-) Na starcie były 22 osoby, w Warce 12 osób a na piwku w Warszawie 6 osób :-)krzy1976, Super mieliście, ja niestety nie dałem rady przyjechać, a bardzo chciałem. Czy Adamy Ośkowe jechały całą trasę czy tylko do Czerska?
Czy 11 listopada też szykuje się wypad do Warki? można by uczcić dzień niepodległości :mrgreen:
11 listopada jednak będę musiał być wcześniej w domu i dlatego muszę pojechać na rondo, gdyby można było przełożyć trasę pafciową na 12 listopada byłoby super !
traska na następny weekend jest taka:
http://www.bikemap.net/route/1323924
Napisano 06 listopad 2011 - 13:05
Cytat
Zobacz na facebooku, tam są zdjęcia w moim profilu i w profilu Mateusza. Znajdziesz nas przez CzoDzińdybry
Dzięki za wczoraj, co prawda musiałam się zawinąć w G.Kalwarii, ale jeśli będzie jakaś jazda 11'stego to się znowu chętnie zjawię. W sobotę i niedzielę niestety będę poza Warszawą...
Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
Przy okazji, jeśli Adam Cz. dysponuje jakimiś nie-obciachowymi zdjęciami z wczoraj, to ja poproszę na: ebert AT cykloza.com :-D
Pozdrawiam
K.
Napisano 06 listopad 2011 - 15:12
Cytat
(...)Jak nikt się w piątek nie wybierze to sama jadę do Warki :-p
(...)
Napisano 07 listopad 2011 - 12:18
Cytat
Cytat
Przyjedź ze Światkiem jutro z Pruszkowa przez Ursus na Rondo !Dziękuję za zaproszenie, nawet sobie budzik nastawiłem, ale nic z tego. Wyruszyłem na trasę dopiero po 12 ;-)
Napisano 07 listopad 2011 - 12:45
Napisano 07 listopad 2011 - 13:27