Wracaj na drzewo. Do lasu, ale już.
Za to drzewo masz ode mnie pewnego klapsa w tyłeczek, jak Cie spotkam na trasie Panie poprawny :mrgreen:
Napisano 08 październik 2011 - 23:10
Mateusz84- ciekawe czy by Ci było miło jak by ktoś tak klepnął Twoja dziewczynę ..?
Napisano 09 październik 2011 - 11:47
Dla wszystkich zniesmaczonych, zdenerwowanych, zbylwerwowanych, zirytowanych ale również rozbawionych, wynudzonych lub zywo zainteresowanych Pozdrowienia (oczywiście bez klapsika) w ten październikowy wieczór. Więcej dystansu Panowie, przymróżenia oka itd. wtedy swiat jest fajniejszy
Napisano 13 październik 2011 - 16:31
Napisano 13 październik 2011 - 18:35
Z tymi ścieżkami powinniśmy zachować wobec pieszych trochę wyrozumiałości. Osobiście zdarzyło mi się kilka razy iść po ścieżce gdy obok był chodnik, na takie rzeczy często się nie zwraca uwagi.
Napisano 13 październik 2011 - 18:45
Z tymi ścieżkami powinniśmy zachować wobec pieszych trochę wyrozumiałości. Osobiście zdarzyło mi się kilka razy iść po ścieżce gdy obok był chodnik, na takie rzeczy często się nie zwraca uwagi.
Napisano 13 październik 2011 - 22:43
Jedni nie zwracają na takie rzeczy uwagi inny zwracają. Nawiązując do ruchu drogowego, to z tego niezwracania uwagi kierowcy nie ustępują pierwszeństwa rowerzystom, wjeżdżają na skrzyżowanie gdy nie mogą z niego zjechać, wyprzedzają 50m przed skrzyżowaniem gdzie i tak jest czerwone itd. Ja gdy jestem na drodze (i nie tylko) myślę jak innym ułatwić dotarcie do celu, może gdzieś zrobić miejsce dojeżdżając do skrzyżowania, żeby ten za mną mógł skręcić w prawo bo ma strzałkę, może zatrzymać się przed wyjazdem z posesji i kogoś wpuścić, bo i tak za 20 m na skrzyżowaniu jest czerwone itp.
Napisano 14 październik 2011 - 09:05
Jest nawet taki kraj (znam akurat jeden - może jest więcej), gdzie ta zasada jest obowiązująca i się tam doskonale sprawdza....silniejszy powinien być bardziej odpowiedzialny ...
Napisano 14 październik 2011 - 10:34
Jest nawet taki kraj (znam akurat jeden - może jest więcej), gdzie ta zasada jest obowiązująca i się tam doskonale sprawdza....silniejszy powinien być bardziej odpowiedzialny ...
Indie? :> Tam to jest tak, że wiekszy ma pierwszeństwo ;-)
Co do klepania to... ja wam powiem, że lepiej działa ciche podjechanie "od tyłu" i głośny krzyk "uwaga" :mrgreen: ewnetualnie bardziej kulturalnie: "przepraszam" ;-)
Napisano 14 październik 2011 - 15:58
Indie?
Napisano 15 październik 2011 - 08:19
Indie? :> Tam to jest tak, że wiekszy ma pierwszeństwo ;-)
Co do klepania to... ja wam powiem, że lepiej działa ciche podjechanie "od tyłu" i głośny krzyk "uwaga" :mrgreen: ewnetualnie bardziej kulturalnie: "przepraszam" ;-)
albo 'achtung'
Napisano 15 październik 2011 - 08:57
Napisano 16 październik 2011 - 17:20
Napisano 23 październik 2011 - 20:24
Napisano 23 październik 2011 - 21:42