Mnie również wydaje się, że to jest robione więcej, niż na siłę, ale cóż, jak ktoś chce, niech startuje, jak nie to nie

Napisano 23 maj 2012 - 16:34
Panowie wszyscy na wszystko narzekacie,ale dlaczego mnie to nie dziwi? za drogo,za daleko,kiepska trasa,mało wody,cienki pakiet startowy.Ja uważam, jest ok,że Lang taki wyścig zorganizował i ukłony dla niego a zrobić coś takiego to nie lada wyzwanie
Co Ja bym zmienił , dwa warianty 1 pętla i 2 pętle do wyboru skoro jedziemy na wyścig z różnych zakątków Polski to 56 km. trochę mało.Obowiązkowo dekoracja wszystkich kat. wiekowych ,jazda w takim wyścigu nie oszukujmy się to nie przyjemność ale duży wysiłek to się tym ludziom należy /w zamian za durne losowanie nagród/ i jeszcze jedno medaliki za ukończenie to kpina i żenada Panie Czesławie.To tyle .Do zobaczenia na starcie.
Napisano 24 maj 2012 - 09:05
Panowie wszyscy na wszystko narzekacie,ale dlaczego mnie to nie dziwi? za drogo,za daleko,kiepska trasa,mało wody,cienki pakiet startowy.Ja uważam, jest ok,że Lang taki wyścig zorganizował i ukłony dla niego a zrobić coś takiego to nie lada wyzwanie
Co Ja bym zmienił , dwa warianty 1 pętla i 2 pętle do wyboru skoro jedziemy na wyścig z różnych zakątków Polski to 56 km. trochę mało.Obowiązkowo dekoracja wszystkich kat. wiekowych ,jazda w takim wyścigu nie oszukujmy się to nie przyjemność ale duży wysiłek to się tym ludziom należy /w zamian za durne losowanie nagród/ i jeszcze jedno medaliki za ukończenie to kpina i żenada Panie Czesławie.To tyle .Do zobaczenia na starcie.
rozdwojenie jaźni ?
Napisano 24 maj 2012 - 09:20
Napisano 24 maj 2012 - 09:44
Napisano 24 maj 2012 - 10:46
Deadi, piękny medal ? Chyba coś Ci się pomyliło, przecież te medaliki za ukończenie to była żenada kompletna.
Niestety jak dla mnie ta impreza jest nastawiona na zysk i tylko zysk.
Zrobiłem sobie rachunek zysków i strat, miałem do wyboru jechać albo na TdPA albo na Tatry Tour i decyzja mogła być tylko jedna - pościgam się na Słowacji.
P.S. A jak zobaczyłem trasę etapu w Jeleniej Górze i wpisowe w tym roku to już w ogóle myślałem, że spadnę z krzesła.
Wielka szkoda, że idzie to w takim kierunku...
pozdrawiam
Napisano 24 maj 2012 - 11:01
Napisano 24 maj 2012 - 12:34
Napisano 24 maj 2012 - 13:34
Napisano 24 maj 2012 - 14:01
Napisano 25 maj 2012 - 09:13
Napisano 25 maj 2012 - 11:33
Napisano 25 maj 2012 - 12:27
Napisano 25 maj 2012 - 13:32
Nic nie musisz....muszę płacić na fundację określony procent.
Nie chcesz/nie możesz, nie płać/nie przyjeżdżaj.Nie każdy chce, nie każdy może.
Narzekałeś na poprzednie edycje i byłeś. W tym roku będzie tak samo, na dniach zaczniesz pisać o swoich przygotowaniach do edycji 2012....a ludzie, że są głodni takich imprez to owy TDPA przełkną i znów przyjadą...
Słucham ? Ciekawe jakie podejście byś miał, gdybyś Ty miał firmę...Poza tym fundację to powinni wspierać sponsorzy
Mam takowy na CD i jest o nas.Nawet filmu nie potrafią zrobić dla i o Nas
Napisano 25 maj 2012 - 15:34
Napisano 01 czerwiec 2012 - 20:31
Napisano 01 czerwiec 2012 - 20:40