Tour De Pologne Amatorów
Started By
Deadi
, 17 paź 2011 15:18
274 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 lipiec 2012 - 07:57
Napisano 11 lipiec 2012 - 12:33
Miej. Numer Nazwisko i imię Rocz. Kat. Kraj-Klub-Miasto K/M M/Kat Wynik Prędkość
51 63 WRONA Marek 1966 M-45 VIP Bank BGŻ 50 5 1:11:25 32.93 km/h
http://pl.wikipedia....iki/Marek_Wrona
51 63 WRONA Marek 1966 M-45 VIP Bank BGŻ 50 5 1:11:25 32.93 km/h
http://pl.wikipedia....iki/Marek_Wrona
#131 Gosc_Rzysko_*
Napisano 11 lipiec 2012 - 14:51
Zwycięzca TdP faktycznie nie ma się czym chwalić i to w wieku 46lat ale może ma problemy z stawami ?
Nawet ProTour jak mogą się chowają za samochodami albo skuterami i mówimy to o czele peletonu lub ucieczki i wg. mnie to dopiero jest wstyd ?
Gratulacje Panowie ! Do zobaczyska w Bukowinie w Sobotę i w Niedzielę na linii ^^
Nawet ProTour jak mogą się chowają za samochodami albo skuterami i mówimy to o czele peletonu lub ucieczki i wg. mnie to dopiero jest wstyd ?
Gratulacje Panowie ! Do zobaczyska w Bukowinie w Sobotę i w Niedzielę na linii ^^
Napisano 14 lipiec 2012 - 21:44
przepychac mozna, ale po 2 podjazdach czlowiek nie bedzie juz megaswiezy, wiec trzeba sie z tym liczyc. na szczescie nie bedzie upalu, bo on moglby dac do wiwatu ale czuje w kosciach ze bedzie jednak deszcz...
coz, z mojej strony zero spalary, z timu i tak pewno lepiej pojada Czarek z Krystianemm wiec ja towarzysko. moze cos w koncu z szamanem pogadamy na podjezdzie na czerwienne ? :mrgreen:
coz, z mojej strony zero spalary, z timu i tak pewno lepiej pojada Czarek z Krystianemm wiec ja towarzysko. moze cos w koncu z szamanem pogadamy na podjezdzie na czerwienne ? :mrgreen:
Napisano 14 lipiec 2012 - 23:08
Obczajałem dziś w TV liczbę kolarzy na rondzie w Bukowinie i z moich obserwacji wynika jedno - BIDA! Coś czuję, że w tym roku jak będzie 500 uczestników to będzie sukces.
W ogóle jakoś tak bez emocji przed tym wszystkim. Nie wiem czemu, ale rok i dwa lata temu chyba więcej się działo, było więcej niewiadomych i wszystko wydawało się być ekscytujące. Obecnie wszystko szare i ponure, może dlatego bo wtórne.
W ogóle jakoś tak bez emocji przed tym wszystkim. Nie wiem czemu, ale rok i dwa lata temu chyba więcej się działo, było więcej niewiadomych i wszystko wydawało się być ekscytujące. Obecnie wszystko szare i ponure, może dlatego bo wtórne.
Napisano 15 lipiec 2012 - 13:00
ja juz w domu. timowo zarzadzilismy, dwie osoby w pierwszej 10 open (narazie nie znam wynikow), ja 14, generalnie mielismy 3 osoby w 1 grupce. organizacyjnie to moze pozostawie bez komentarza ten wyscig, a jako ciekawostke powiem ze peleton jeszcze w poroninie po ostrym starcie doslownie przejechal po pijanym goralu, no po prostu jakis kosmos :shock:
ps: deszcz jednak nie spadl, choc po cichu troche na to liczylem, niestety zawieszalem sie na zjazdach w grupkach raczej srednioszybkich i nie bardzo poszlalem
ps2: pozdro dla timu Gedore, w koncu i na szosie sie starlismy
ps: deszcz jednak nie spadl, choc po cichu troche na to liczylem, niestety zawieszalem sie na zjazdach w grupkach raczej srednioszybkich i nie bardzo poszlalem
ps2: pozdro dla timu Gedore, w koncu i na szosie sie starlismy