Zdecydowanie!
Trenażer z "wirtualem"
Napisano 03 grudzień 2015 - 18:44
Napisano 04 grudzień 2015 - 06:21
Jednak pojawia się jeden problem , mianowicie jadąc film czasem trenażer sam daje pauze i traci łączność z tabletem Samsungien Galaxy Tab 4 zauważył ktoś coś podobnego u siebie?
Napisano 11 grudzień 2015 - 12:48
Nie. Ostatnie dwie moje jazdy dzisiaj i przedwczoraj
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Aż się specjalnie zarejestrowałem na forum .
Mam to samo. Tzn zastanawiam się czy nie jest to za mocno dociśnięta opona bo gdy trochę mniej docisnę to dźwięku nie ma. co więcej pojawia się tylko wtedy gdy koło wolno się kręci. Przy szybkiej jeździe wszystko jest ok.
Niemniej też się zastanawiam czy to normalne czy oddać na gwarancję.
Co Ty zdecydowałeś?
Napisano 21 grudzień 2015 - 17:47
Witam wszystkich serdecznie.
Orientujecie się czy z vortexa smart po ANT+ odbiorę dane w garminie 910xt (moc, prędkość, itp.). Mam oba sprzęty lecz póki co nie udało mi się ich sparować. Soft najnowszy.
- - -
Problem rozwiązany, w ustawieniach roweru 910xt trzeba aktywować czujniki, może komuś się przyda. Pozdr.
Napisano 22 grudzień 2015 - 02:04
Witam.
Bardzo fajny temat
W tym sezonie chyba po raz pierwszy ruszę powalczyć na trenażerze. Do tej pory, tylko pilnowałem swoich zawodników.
Mam dwa pytania.
1. Czy mając korbę z pomiarem mocy (Stages) i prosty trenażer TACX z oporem magnetycznym, poza opaską HRM potrzebuje do Zwift jeszcze inne czujniki ? (np. szybkości)
2. Zastanawiam sie nad zakupem trenażera ze sterowanym programowo obciążeniem. Cel, programy typu Zwift.
Co wybrać, Elite Qubo Digital Smart B+ czy Tacx Vortex Smart T2180 ?
Napisano 22 grudzień 2015 - 08:10
1. Do Zwifta potrzebował będziesz jeszcze odbiornik ANT+ instalowany w komputerze. Czujnik prędkości nie jest potrzebny.
2. Nie wiem