Trenażer z "wirtualem"
Napisano 29 grudzień 2012 - 22:23
BE_Namur-revin.avi
do
c:\Program Files...\Tacx\BE_Namur-Revin
Najważniejszy plik z rozszerzeniem *.tts znajdź na stronie TACX: BE_Namur-Revin_Bert van Zantvoort_Score_26-3-2010.tts
i wrzuć go do:
c:\ProgramData\TACX\TrainerSoftware\TTS\Trainings\RLV
a te dwa możesz olać.
BE_Namur-revin.pgmf
BE_Namur-revin.rlv
Napisano 29 grudzień 2012 - 22:24
BE_Namur-revin.avi
do
c:\Program Files...\Tacx\BE_Namur-Revin
Najważniejszy plik z rozszerzeniem *.tts znajdź na stronie TACX: BE_Namur-Revin_Bert van Zantvoort_Score_26-3-2010.tts
i wrzuć go do:
c:\ProgramData\TACX\TrainerSoftware\TTS\Trainings\RLV
a te dwa możesz olać.
BE_Namur-revin.pgmf
BE_Namur-revin.rlv
Napisano 30 grudzień 2012 - 00:17
Uważam, że jednak ten katalog masz. Co najwyżej nie widzisz go. Wyszukaj na dysku pliki *.tts i dostań się do katalogu z tymi plikami. W razie problemów zaatakuj forum związane z podstawami obsługi windows'a. Serio.Niestety wersja Tacka 3.12 i nie mam katalogu
\ProgramData\TACX\TrainerSoftware\TTS\Trainings\RLV
Tutaj masz przejechane trasy http://www.tacx.com/.../film-trainings .w dodatku wujek gogle tez nie pomaga z BE_Namur-Revin_Bert van Zantvoort_Score_26-3-2010.tts albo jestem Mongoł
Wybierz poszukiwaną trasę, zaznacz oponenta i pobierz plik *.tts Najpierw jednak zlokalizuj pliki *.tts
Pamiętaj, że trzeba mieć oryginalną płytę / dowód zakupu.
Napisano 30 grudzień 2012 - 10:41
Z jednej strony to dobry motywator, aby dojechać do końca, ale czasami są sytuację, że trening trzeba skończyć szybciej niż się zakładało na początku, a wtedy wyniki przepadają.
Napisano 30 grudzień 2012 - 14:23
Napisano 30 grudzień 2012 - 17:27
NIE. Musisz sobie wyznaczyć tak długą trasę, jaką jesteś w stanie przejechać. Wyniki są przepisywane z cache'a TTS do Twoich wyników/tabelki dopiero jak się pokaże okienko ukończenia wyznaczonej przez Ciebie trasy i klikniesz SAVE. Inaczej dane przepadają. Nie sprawdzałem jak je odzyskać, chodź widze pliki tymczasowe/cache.Czy można zapisać wyniki treningu nie kończąc pełnej trasy?
TIP: Ja jeżdżę na MTB, więc każdą trasę wyznaczam na ok. 25-35 km. To akurat tyle ile potrzebuję na godzinny trening w zależności od tego, czy to góry, czy jazda po płaskim.
Najwyraźniej to jest tylko Twój max. Teraz widzisz jak wiele musisz jeszcze zrobić w swym zyciu rowerowym. Podam Ci kilka wskazówek. Trzy powinny Cię całkowicie zaspokoić.pedałuje max a obraz ledwo co się przesuwa
1. Dużo trenuj. Im lepiej i wydajniej będziesz trenować, tym szybciej film "będzie się przewijać". Nie spodziewaj się tylko tego, że w ciągu roku dotrzesz do formy np. Andy Schleck'a i film będzie śmigać jak opętany
2. Przeczytaj instrukcje obsługi TACX i-FLOW. Najdokładniej tę część o kalibracji.
3. Poczytaj forum (na razie na 5 postów masz pobyt na forum ok. 34 minut), tak, byś przed następnym postem dobił do 2...3 godzin czytania. Jestem pewien, że tyle Ci wystarczy na dokładne rozpoznanie spraw różnych związanych z FLOW'em a na forum jest o tym trenażerze "na bogato".
Powodzenia!
Napisano 31 grudzień 2012 - 13:03
Bo to tylko demo... Taki diabelski wynalazek, by zachęcić do zakupów :evil:na filmie demo wszystko jest zsynchronizowane i działa płynnie
Trening, trening, trening i czytanie. Podejrzewam, że nie masz wykonanej poprawnie kalibracji. Co gorsza, nie jesteś nawet blisko poprawnościodcinek 20 km przejadę w 8 godzin
Jakie masz parametry: czy masz oponę do trenażera, czy zwykłą slickową? Jakie masz ciśnienie w oponie? Ile wynosi Twój wspólczynnik kalibracji?
Napisano 10 styczeń 2013 - 21:35
Kolega posiada od zeszłego roku trenażer Tacx Flow Multiplayer. Zarejestrował się na stronie producenta, otrzymał klucz/kod. Ostatnio padł mu komp i musiał zrobić format dysku. Po ponownym zainstalowaniu windows'a nie może wygenerować klucza/kodu... To tak pokrótce tyle, co zdążyłem zrozumieć z jego opowieści. Pytanie: co może/musi zrobić, by wygenerować klucz/kod?
Napisano 23 styczeń 2013 - 13:49
Napisano 23 styczeń 2013 - 13:55
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 23 styczeń 2013 - 14:27
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 26 styczeń 2013 - 23:36
Czy to jest po prostu sensor ANT+ (czytany przez dongla ANT) i program "automagicznie" widzi prędkość?