SPIKE, a Tobie co szkodzi cytowanie :?: Chociaż nieco racji masz - niektórzy nawet prowadzeni po cytatach nie czają bazy... ;-)
Riddick - nie "zarobiony", tylko nie mam ochoty na dyskusje z osobnikami szukajacymi zawady, a przy tym nie rozumiejącymi prostego tekstu :mrgreen:
...no dobra - z mojej strony EOT :mrgreen:
Czy warto w ogóle kupić szosówkę?
Started By
Qbuss
, 12 Dec 2011 11:48
87 replies to this topic
Posted 29 December 2011 - 08:15
Żeby zakończyć tą dyskusję oraz z racji, że wcześniej było pisane o FOCUS Variado, to wczoraj na alledrogo poszedł taki nówka sztuka (300 km przebiegu) na pełnej Ultegrze za 2 tys!!! Jeszcze do tego mój rozmiar! FUUUCK! Spóźniłem się dosłownie 3 minuty. Czuje się dzisiaj jakbym przegrał życie...
Posted 29 December 2011 - 13:12
Na 100% szlify z wtartym brudem z asfaltu bolą bardziej... i goją się dłużej niż siniaczek ;-) ....obawiam się, że może mocno zaboleć gdy taki ochraniacz wbije się przy upadku w ciało.
Sprawdziłeś w powtarzalnym teście w takich samych warunkach? Próbowałeś przy różnych prędkościach i upadając w różny sposób?
Nie?
To nie mamy o czym rozmawiać. Ja mam taką opinie, ty inną. Jak ktoś kiedyś upadł np na komórkę trzymaną w kieszeni czy aparat w kieszonce to wie o co chodzi. Boli jak cholera.
Nie mówiąc już o tym że te ochraniacze działają tylko pod warunkiem że upadniesz pod takim kątem, aby całe obciążenie spadło na te kilka cm kwadratowych - mało prawdopodobne.
Posted 29 December 2011 - 17:03
Nie potrzebuję powtarzalnego testu, żeby stwierdzić, że: "Na 100% szlify z wtartym brudem z asfaltu bolą bardziej... i goją się dłużej niż siniaczek". Powtórnie zacytowałem , bo jako kolejny, najwyraźniej nie rozumiesz tego, co czytasz. Nie odnosiłem się do upadania na komórki bądź łokcie żebrami...
Zrozumiałeś?
Nie?
To nie mamy o czym rozmawiać.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zmusza cię ktoś do kupowania? Nie? To padaj sobie na wet na gołą d... i szlifuj do woli jeden z drugim... :mrgreen: :mrgreen:
Zrozumiałeś?
Nie?
To nie mamy o czym rozmawiać.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zmusza cię ktoś do kupowania? Nie? To padaj sobie na wet na gołą d... i szlifuj do woli jeden z drugim... :mrgreen: :mrgreen: