Czy golicie nogi ?
Napisano 13 maj 2011 - 09:44
Golić :-> czy nie golić. :-?
Wyjechałem w tym tygodniu pierwszy raz w krótkich gaciach i czułem się jak zwierzak dosłownie.
Z drugiej strony jak moja mama usłyszała o goleniu nóg to kazała mi się popukać w głowę.
Jakoś nie odczuwam takiego problemu ,że będę bardziej metro czy coś jednak to dużo czasu zajmuje takie golenie więc ta systematyczność mnie trochę dobija.
:roll:
Napisano 13 maj 2011 - 10:57
Tylko pierwszy raz jak golisz to dłużej a tak to raz-dwa :-) Za pierwszym razem oczywiście najpierw maszynką do obcinania skróć na minimum a dopiero później maszynką do golenia pojedź :-) Na początku możesz się pociąć bo ręka nie wprawiona i skóra delikatna ale później to już jak golenie twarzy. Nie pytaj nikogo tylko to zrób, później to nawet nikt nie zwróci uwagi bo to tak bardzo się nie rzuca się w oczy.Mam dylemat.
Golić :-> czy nie golić. :-?
Wyjechałem w tym tygodniu pierwszy raz w krótkich gaciach i czułem się jak zwierzak dosłownie.
Z drugiej strony jak moja mama usłyszała o goleniu nóg to kazała mi się popukać w głowę.![]()
Jakoś nie odczuwam takiego problemu ,że będę bardziej metro czy coś jednak to dużo czasu zajmuje takie golenie więc ta systematyczność mnie trochę dobija.
:roll:
Napisano 13 maj 2011 - 11:16
... A czym uraczyć :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Żeby uraczyć w Poznaniu nieogolonego szosowca, potrzeba wiele wytrwałości...
Fakt - bardziej rzuca się geste owłosienie. Zwłaszcza, jak ktoś ma bujne i ciemne....później to nawet nikt nie zwróci uwagi bo to tak bardzo się nie rzuca się w oczy.
Napisano 13 maj 2011 - 14:23
Ale żadną oliwką nie smaruję, no bez przesady
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 13 maj 2011 - 15:29
na razie jednak odpuszczam ze względu na oszczędność czasu
bo jak zacznę to będę musiał je co tydzień je golić
pod koniec maja jadę na maraton i mam nadzieję, że ktoś będzie jeszcze zarośnięty
nie lubię się wyróżniać, no najwyżej długie spodnie założę :mrgreen:
Napisano 13 maj 2011 - 15:35
Napisano 13 maj 2011 - 15:42
pzdr
Napisano 13 maj 2011 - 18:08
Mi wystarczy raz w tygodniu i jest idealnie2 razy w tygodniu starczy.. no czasem 3 latem
Napisano 13 maj 2011 - 18:34