Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 Jan 2007 18:59
700 replies to this topic
Posted 23 October 2011 - 16:52
http://rafalek940.ludziesportu.pl/
Naskrobałem taki artykuł na temat golenia nóg
zapraszam do zapoznania się z nim i oceną
Dziękuje i zapraszam
Naskrobałem taki artykuł na temat golenia nóg
zapraszam do zapoznania się z nim i oceną
Gosc_Jelitek_*
Posted 24 October 2011 - 17:34
Podoba mi się to zdanie:
"To rodzaj estetyki której kolarz musi się przy porządkować, ponieważ nogi kolarza są pojmowane jako rodzaj narzędzia, którym kolarz posługuje się by dążyć do upragnionego celu."
Co do tatuaży to niestety jestem zbyt zmienny. Jak sobie zrobię jakiś tatuaż i za jakiś czas okaże się że jednak mi się nie podoba to byłby kłopot :-(
"To rodzaj estetyki której kolarz musi się przy porządkować, ponieważ nogi kolarza są pojmowane jako rodzaj narzędzia, którym kolarz posługuje się by dążyć do upragnionego celu."
Co do tatuaży to niestety jestem zbyt zmienny. Jak sobie zrobię jakiś tatuaż i za jakiś czas okaże się że jednak mi się nie podoba to byłby kłopot :-(
Posted 24 October 2011 - 18:34
Ostatnio przyglądam się siatkarzom czy golą sobie nogi, oni przecież też mają często masaże nóg i teoretycznie też powinni sobie golić nogi... Z moich obserwacji wynika jednak zupełnie coś innego, chyba tylko Bartek Kurek sobie goli nogi albo ma takie małe owłosienie, a tak to na nogach siatkarzy są gęstwiny kudłów, nie mówiąc o siatkarzach brazylijskich którzy nie golą się nawet pod pachami co jest dla mnie jakimś ekstremum...
Posted 19 December 2011 - 19:18
Posted 19 January 2012 - 07:33
Woody ale to jest do golenia głowy... kolega pytał o nogi
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 19 January 2012 - 21:40
nie do końca to miałem na myśli :-| , może zapytam lepiej, czy używa ktoś phillips bodygroom, czy warto jest coś takiego kupić?
Ojej - coś mechanicznego do ścięcia kłaków 'na pierwszy raz' - a na gładko i tak maszynka. Chyba że masz włosy które ładnie zejdą laserem - dość długo trwa ale ponoć warto (trochę drogie, ale z gruponem i innymi takimi ofertami może wyjść nawet tanio) - no i pora najlepsza (po zabiegu nie wolno wystawiać się na słońce); popytaj znajome gdzie warto - i już