Ja dzisiaj też kupiłem oksy na Brylano. Już są w drodze. Kontakt top class
Jakie okulary?
Napisano 06 maj 2021 - 14:58
Dla spokojności ducha zapytałem o możliwość rabatowania, ale cena wybranego przeze mnie modelu wydaje się nienegocjowalna:)
Oto mój wybór: https://www.brylano....OO9406-08/2116#
W pierwszej chwili nawet podejrzewałem, że okulary mogą nie być oryginalne, ale po Waszych opiniach o sklepie, odrzuciłem te podejrzenia.
Napisano 06 maj 2021 - 19:46
No i dokonałem zakupu, otrzymałem 5% rabatu. Pewnie gdybym naciskał, to coś jeszcze można było ugrać, ale bez przesady, ludzie też muszą zarobić, tym bardziej, że reakcja obsługi natychmiastowa i do teraz, czyli generalnie po godzinach pracy. Jutro okulary zostaną wysłane, ale już dzisiaj wielki plus dla sklepu.
- Bzyk lubi to
Napisano 10 maj 2021 - 22:36
- marpol i Bzyk lubią to
Napisano 11 maj 2021 - 06:26
Witam, mam pytanie trochę z innej beczki. Orientuje się ktoś czy jest na Podkarpaciu sklep, który sprzedaje oksy Oakley? Chciałbym kupić coś pokroju Jawbreaker lub Sutro, lecz chciałbym je przymierzyć najpierw. Ciężko ze zdjęcia wywnioskować czy podpasuje jeden lub drugi model. Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisano 16 maj 2021 - 08:50
Chciałbym kupić dodatkowo jakieś okulary, które można by nosić również na codzień, jako okulary przeciw słoneczne. Macie dodatkowe okulary do noszenia na codzień, czy używacie tych rowerowych ?
Wysłane z Ultra dużego Note 20 ...
Napisano 16 maj 2021 - 13:05
Nie widziałem jeszcze nikogo "w cywilu" w Jawbreakerach itp oksach. Jeśli chcesz zostać przy marce, to Oakley ma sporo okularów na codzień, które też się sprawdzą na rowerze. Cywilne Oakleye mają te same szyby co sportowe. Modeli jest mnóstwo, np. klasyczne Holbrook czy Frogskins. Mi osobiście pasują Oakley Latch, które kupiłem ze szkłami Prism Road, więc zdarza się nawet jest założyć na bardziej turystyczne wycieczki na rowerze.
Napisano 16 maj 2021 - 18:50
Mam taki dylemacik. Chciałbym sobie dokupić do Jawbreakerów szkła rozjaśniająco- rozweselające . Nie lubię ciemnych szkieł, ani w cywilnych, ani w rowerowych. Normalnie używam fotochromów, a w bardzo pochmurny dzień lub przed zmrokiem zakładałem sobie szkła żółte, miałem już kilka różnych i dla mnie są bardzo OK. Oakley nie posiada żółtych, dostępne są albo "Low Light" lekko różowe, albo "Trail Torch" przepuszczalność 35%. Pytanie, które dadzą mi efekt podobny do żółtych, czyli jakby nieco jaśniej i zdecydowanie mniej ponuro
Napisano 19 maj 2021 - 06:03
Zobacz może coś mniej firmowego, jednak nie wiadomo jak będzie z jakością samych szkieł.
Chyba że ktoś z forowiczów używa czegoś nie firmowego i będzie mógł Ci coś polecić.
Wysłane z Ultra dużego Note 20 ...
Napisano 19 maj 2021 - 09:24
low light są świetne.Mam taki dylemacik. Chciałbym sobie dokupić do Jawbreakerów szkła rozjaśniająco- rozweselające . Nie lubię ciemnych szkieł, ani w cywilnych, ani w rowerowych. Normalnie używam fotochromów, a w bardzo pochmurny dzień lub przed zmrokiem zakładałem sobie szkła żółte, miałem już kilka różnych i dla mnie są bardzo OK. Oakley nie posiada żółtych, dostępne są albo "Low Light" lekko różowe, albo "Trail Torch" przepuszczalność 35%. Pytanie, które dadzą mi efekt podobny do żółtych, czyli jakby nieco jaśniej i zdecydowanie mniej ponuro
Sąsiadowi jak dale sprawdzić od razu zamówił. Są dobre i po zmroku. Świetnie podbijają kontrast
- Argi lubi to