Bidon
#146 Gosc_KeNaJ_*
Napisano 25 wrzesień 2011 - 12:29
A przy okazji takie pytanie, kupiłem camele w wersji przezroczystej i w dość krótkim czasie zrobiły się żółte - w bidonach zawsze węglowodany Vitalmax - taki typ plastiku czy od innych specyfików nie łapie przebarwień?
Napisano 25 wrzesień 2011 - 13:30
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 25 wrzesień 2011 - 15:06
Tak jak napisał poniżej prozor, bo moje Camele są 'nieubarwione' a leję do nich Vitargo EL, który to nie jest przezroczysty, a i lałem wcześniej inne kolorowe specyfiki i żaden z nich nie wpływał na zmianę koloru bidonu.... taki typ plastiku czy od innych specyfików nie łapie przebarwień?
A po co masz kupować barwione bidony? Przecież już Ci zabarwiło na żółto ;-)No to chyba następne muszę kupić barwione bidony ;D
Napisano 25 wrzesień 2011 - 15:17
a leję do nich Vitargo EL, który to nie jest przezroczysty, a i lałem wcześniej inne kolorowe specyfiki i żaden z nich nie wpływał na zmianę koloru bidonu.
Też używam Vitargo EL i mam przez niego przezroczystego Camelbaka zabarwionego na żółto. Żeby było zabawniej to zabarwiona jest górna część, czyli tam, gdzie płyn najrzadziej przebywa. Jak będę miał okazję to strzelę fotkę, ale wygląda to badziewnie. Następne moje Camelbaki będą już nieprzezroczyste.
Napisano 25 wrzesień 2011 - 20:45
Pusty średnio się prezentuje, ale też zapewne średnio spełnia swoją funkcję ;-)travisb, o ile póki jest pełny nie robi mi to różnicy, to pusty jakoś tak średnio się prezentuje.
Bo chyba wypadałoby wozić bidonik z płynem i nie po to, żeby się nam pięknie prezentował w koszyku.
A wygląd tegoż elementu, to już sprawa drugorzędna ... przynajniej moim zdaniem.
Napisano 15 grudzień 2011 - 21:49