Witam ALL

Tak jak napisał Wojtek - bilety kupione.
Informacja dla zastanawiających się - bilet "do" i "z" Raciborza wraz z opłatą za "koło" niecałe 40 "zetka". Czyli NIE JEST ŹLE.
Tak jak już zostało to napisane: "Katowice"- spotykamy się wraz z ekipą Zagłębia przy wejściu do Galerii o 7:00! Czekamy 5 minut.
W razie spóźnienia podane są nasze numery na Forum, więc mozna zadzwonić z informacją "będę 7:10".
Jednak nie czekamy dłużej niż zwyczajowe 5 minut ze względu na "ekwipunek" w postaci rowerów.
Bez pośpiechu trzeba je ustawić w "cugu".
Co do ogólnej "ściepki" na żarcie. Jeśli tworzymy grupę, fajnie wspólnie wejść do jakiejś knajpki i zamówić mega wielką pizze.
Oczywiście jeśli ktoś nie "trawi" takiego jedzenia lub preferuje własne przekąski - nie ma problemu.
Jednak z doświadczenia wiem, że w grupie głupio potem gdy 5 je, a 1 wyciągnie kawałek kanapki z rana

Dlatego ja osobiscie jestem za pomyslem Wojtka, ale jak juz napisałem - nie to jest najważniejsze, że ktoś dokłada się lub nie do wspólnego posiłku. Nie to jest naszym celem.
Dlatego bez stresu przyjmujemy każdą fanaberię

Holden bilet masz, nie doczytałem czy leżący, czy jak w Indiach na dachu…ale masz

Namawiam szczególnie niezdecydowanych bo sezonu rowerowego już dawno za nami połowa, więc fajnie w większym gronie wyskoczyć gdzieś dalej - nie tylko kręcić się po osiedlowych dziurach.
Oczywiście w pełni ekipa będzie wyposażona w zaplecze techniczne, ja Panowie zabiorę w razie "W" z 2 bandaże, jeden uciskowy i plastry.
Tak więc kto chciał zabrać to ze sobą, niech sobie odpuści. Nie biorę natomiast pompki i nie biorę zapasowych "gumek".