Nowości sprzętowe
Started By
Gosc_Stas_*
, 14 sty 2007 14:33
2569 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 sierpień 2007 - 09:55
Napisano 14 sierpień 2007 - 12:09
Rower dla snobów albo kolekcjonerów. Sądzę jednak, że dla tych pierwszych. Giant na 100-lecie TdF kosztował 50 tyś PLN brutto (TCR Composite, Record, Bora, AX, Giant komponents). Wyszło tylko 100 sztuk. Colnago zrobiło tylko 60 sztuk i biorąc to pod uwagę oraz fakt, że jest to Colnago i ma znaczek Ferrari cena będzie porażająca. Nie chce nic sugerować ale za cenę tego roweru pewnie by się obdzieliło jedną drużynę Pro Tour ramami Extreme Power.Colnago + Ferrari? TAK!
Napisano 14 sierpień 2007 - 16:36
jedynie te elementy z flagi włoskiej tak sobie wyglądają, ale colnago jest włoskie więc nic dziwnego
tak jak Ferrari ;-)
widziałem już dawno temu rowerek colnago dla ferrari ale nie wiem czy to ten sam model, jednak nie ma co się oszukiwać, to jest sprzęt dla snobów...
Napisano 14 sierpień 2007 - 18:45
A wedlug mnie to sprzęt dla kolekcjonerów :-) jakbym mial tyle kasy, to bym wzial ten rowerek, bo lubie takie rzeczy ;-) Oczywiście stałby on koło innych modeli z takich "serii", obok wypasionych samochodow w wielkiej chacie, hehehe :-P .... Natomiast gdybym dostał ten rowerek teraz w prezencie, to nigdzie praktycznie bym nie jezdzil, bo szkoda :-/ W każdym razie - wypas jest :-D
pzdr :-)
pzdr :-)
Napisano 20 sierpień 2007 - 13:54
może i Lightweight, ale lepiej pasowałyby piasty Roval montowane w Specach w USA...
Link do roweru z tymi piastami - http://www.specializ....jsp?spid=31830
pzdr 8-)
Link do roweru z tymi piastami - http://www.specializ....jsp?spid=31830
pzdr 8-)
#71 Gosc_zawodowiec_;)_*
Napisano 20 sierpień 2007 - 16:35
ja za kółeczka Lightweight oddał bym wszystko..... (no prawie :mrgreen: ) miałe je w rękach wersje Standart i kolana sie podemna uginały jak je trzymałem, poprost miód malina.... (marzenie mieć takie kółka) cena jest troche zaporowa 2500euro ale jak bym wygrał w totka.... ;-)
Napisano 21 sierpień 2007 - 14:43
MAŁE marzenia nie wiele kosztują ,,koła AC które poskładałem -1000 zł ,spisują się wręcz przyzwoicie ,,nie są wcale miękkie tz. zauważalny brak sztywnośći jest tylko na mocnych finiszach i nie trą klocki-- lecz lekko grają szprychy ,,waże 70 kg i wbrew złym opiniom jestem jak narazie bardzo zadowolony,,waga na mosiężnych nyplach równo 1200gr.,,w moim przypadku mają małą wade --limit ciśnienia , na finiszach jest to odczuwalne,, pozdro,...,JAREK.. :-D