Mój Dzisiejszy Trening
Napisano 01 styczeń 2016 - 16:23
Tak ,podzielcie całe forum na tych co się uważają za pro czy elitę i resztę .
- astronom i kubens lubią to
Napisano 01 styczeń 2016 - 16:50
dbkrystian, czy ja odniosłem swoje uwagi do Ciebie?
Nie chodzi o to, aby dzielić, lecz o porządek na forum.
Jeśli ja chcąc zobaczyć jak wyglądają wasze treningi, by może coś podpatrzeć (co sugeruje temat), muszę przebijać się przez dziesiątki postów o tym jak to pojechaliście po bułki, albo jeździliście 30 minut na trenażerze to mnie coś skręca... Zróbcie osobny wątek podróżniczo-krajoznawczy i tam opisujcie swoje eskapady do monopolowych i innych przybytków. Rozumiem, że większość tu obecna lubi sobie pojeździć rekreacyjnie i treningowo, ale nic nie stoi na drodze, by pisać w obu tematach.
Nikt tutaj nie uważa się za żadną pro elitą czy coś w tym stylu, ale porządek powinien tutaj panować, jak na większości innych forum.
Traktujmy ten wątek jako taki, z którego można coś wynieść konkretnego. O sposobie trenowania, jeden coś podpatrzy od drugiego, drugi od pierwszego i wszyscy będziemy się doskonalili zapewne. TYLKO, ŻEBY TO BYŁO CZY - TEL - NE!
- Prozor, giec, Ratonek i 1 inna osoba lubią to
Napisano 01 styczeń 2016 - 17:02
Dlatego kiedyś pisałem na forum żeby każdy mógł założyć swój wątek z treningiem,wtedy każdy mógłby śledzić tylko treningi wybranych użytkowników bez przebijania się przez setki postów.
Napisano 01 styczeń 2016 - 17:07
Nie jestem z tych, którzy się takimi rzeczami chwalą. Może jak powstanie wątek "Mój dzisiejszy rekord" (broń Boże) to czasem coś wyskrobię
Dlatego kiedyś pisałem na forum żeby każdy mógł założyć swój wątek z treningiem,wtedy każdy mógłby śledzić tylko treningi wybranych użytkowników bez przebijania się przez setki postów.
Myślę, że niewielu prowadziłoby w ten sposób swoje treningowe tematy. Ale chyba nie byłoby nic złego wtedy, gdy byłby do tego osobny temat i każdy w nim mógłby napisać kilka słów, statystyk ze swojego treningu bez zbędnego offtopa.
Napisano 01 styczeń 2016 - 17:32
Nie ma co spinać, myślę że Kubie bardziej chodzi o to, że wrzucanie tutaj treningów strasznie spowszechniało. Dawniej (starsi stażem to pamiętają) wrzucało się tu trening, gdy zrobiło się jakąś super traskę, pobiło się właśnie swój jakiś rekord, pierwszy raz na nowym bajku, ewentualnie coś innego ciekawego się podczas jazdy zdarzyło. Co mnie martwi, forumowe lakji lecą za każdy post jak z maszynówki - dawniej to miało jakąś wartość. A teraz ostatnio robiłem festive500 to postanowiłem to udokumentować tutaj, żeby był wstyd jakby się nie udało - i widziałem jak lajki lecą, choć ja sam dobrze wiem że to co sobą prezentuję aktualnie na rowerze na nic takiego nie zasługuje Ta kanonada polubień jeszcze zachęca do tego, żeby wrzucać tu pierwszą lepszą przejażdżkę
- haligówka i extremepl.rw lubią to
Napisano 01 styczeń 2016 - 17:42
Dokładnie tak! Nie chciałem napisać wprost o tych lajkach, żeby nie dostać lawiny hejtu. Niestety lajki sprawiają, że każda byle jazda zyskuje na wartości.
Napisano 01 styczeń 2016 - 17:55
No dobra, nie tyle dzisiejszy, co podsumowanie zeszłego roku:
No mogłem dociągnąć te niecałe 120 km do 10 tysięcy....
- Jackk3, astronom, Tornadotwister i 5 innych osób lubią to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 01 styczeń 2016 - 18:46
Dziś pieszo 11.6 km na Brzankę.
- Tornadotwister, pangumas, kubens i 5 innych osób lubią to
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 01 styczeń 2016 - 19:18
- impa, RAFA.S i Adalbert31 lubią to
Napisano 01 styczeń 2016 - 21:41
Dziś z rana w ramach otrzeźwienia ośmio kilometrowy spacer z żoną.
https://flow.polar.c...lysis/340389126
Wieczorem trenażer 1h ale płyta oś na siłę
https://flow.polar.c...lysis/341024592
- impa i hqvkamil lubią to
Napisano 02 styczeń 2016 - 09:12
- hqvkamil i Adalbert31 lubią to
Napisano 02 styczeń 2016 - 10:19
Sezon 2016 rozpoczęty - 11 stopni od razu rekord z Nowym rokiem temp vs rower Mtb po szosie. 31.8 km , 1:28:05, hr 140/155 , cad 90/106 , 21,6 avs. Dłonie dzisiaj za słabo zabezpieczone od startu do mety zamarznięte. Jutro wracam w lasy i szlaki jak się nie podniesie temperatura.
Podsumowanie 2015
- kubens, impa, hqvkamil i 1 inna osoba lubią to
BodyiCoach Cycling Team, Follow me on Strava
Napisano 02 styczeń 2016 - 13:18
- haligówka, hqvkamil i Adalbert31 lubią to
Napisano 02 styczeń 2016 - 14:00
1 Stycznia - wypadało więc pojeździć. Temperatura nie zachęcała - oględnie mówiąc: w najcieplejszym momencie dnia termometr wskazywał -5 stopni. Mimo to poszedłem pojeździć. Sucho więc nie rozstaje się z szosą. 20km nawet spoko, ale potem przestały działać ochraniacze i rękawice. Z kilometra na kilometr ciężej i zimniej. Było już -8 według sigmy i niemal -10 według meteo. W końcówce tempo spaceru bo spotkałem znajomych. Po powrocie do domu na liczniku 31km i okrutny ból palców :0 Nie jest łatwo, ale za kilka dni ma przyjść ocieplenie!
dst: 31km
odo: 31km hehe ;>
- pangumas, kubens, sum i 5 innych osób lubią to
Napisano 02 styczeń 2016 - 16:39
trenażer 50m av hr 118 cal 336
TRENAŻER MNIE NUDZI!
Napisano 02 styczeń 2016 - 18:08
Dziś za ciepło było na szosę to poszedłem pobiegać. Dystans: 6.3 km, średnie tempo: 4:59/km.