Dobrze, że wziąłem 2 bidony, bo bym wysechł na wiór...
No ja niestety tego nie zrobiłem, straszne rzeczy przeżyłem... a smaliło niemiłosiernie (:
Napisano 19 maj 2013 - 17:22
Napisano 19 maj 2013 - 18:09
Ustawka 132km, ciut wiało, podjazdy to będzie chyba nr 1 do trenowania w tym roku, bo wychodzą tragicznie
Byłaby ładna średnia 34km/h, ale na 80-tym kilometrze mnie urwali na podjezdzie i potem goniłem samotnie, doszedłem ich na 100-tnym km w mieście przejechałem 2km i powiedziałem pass, dalej dotoczyłem się do domu z inną zgubą co też zimę przespał.
132km
śr. 30,6
avg 155
max 185
Maciej, próg mleczanowy : " W momencie, gdy intensywność wysiłku nie przekracza progu mamy do czynienia z wysiłkiem lekkim pożądanym przy treningu na wytrzymałość i rehabilitacji. Gdy wysiłek przekracza próg określa się go mianem ponadprogowego. Dochodzi wówczas do zakwaszenia organizmu, czego wynikiem jest zmniejszenie wydolności organizmu."
Napisano 19 maj 2013 - 19:20
Napisano 19 maj 2013 - 20:57
Napisano 19 maj 2013 - 21:03
Napisano 19 maj 2013 - 21:17
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 19 maj 2013 - 21:34
Napisano 19 maj 2013 - 21:49
Napisano 19 maj 2013 - 22:42
Dzisiaj zrobiłem 50 km byłem w przepięknym łańcucie, naprawdę ładne miasto, a zwłaszcza zamek. Nie mam licznika, mam zamiar zakupić w najblizszym czasie, wiec nie wiem co to prędkości itd. Chcialbym sie Was zapytac, czy jest jakas strona gdzie mozna uzupelniac swoje dane przejazdu, tak zeby to fajnie podliczało?
2) Jezdzicie codziennie na rowerze? Bo ja codziennie min. 10 km staram sie zrobic, zwlaszcza po szkole, wieczorami
Napisano 19 maj 2013 - 22:42
Dzisiaj zrobiłem 50 km byłem w przepięknym łańcucie, naprawdę ładne miasto, a zwłaszcza zamek. Nie mam licznika, mam zamiar zakupić w najblizszym czasie, wiec nie wiem co to prędkości itd. Chcialbym sie Was zapytac, czy jest jakas strona gdzie mozna uzupelniac swoje dane przejazdu, tak zeby to fajnie podliczało?
2) Jezdzicie codziennie na rowerze? Bo ja codziennie min. 10 km staram sie zrobic, zwlaszcza po szkole, wieczorami
Napisano 19 maj 2013 - 23:20
Jak masz smarta na androidzie to polecam darmową aplikację endomondo. Nie jest super dokładna, ale w pewnym stopniu może zastąpić licznik.Dzisiaj zrobiłem 50 km byłem w przepięknym łańcucie, naprawdę ładne miasto, a zwłaszcza zamek. Nie mam licznika, mam zamiar zakupić w najblizszym czasie, wiec nie wiem co to prędkości itd. Chcialbym sie Was zapytac, czy jest jakas strona gdzie mozna uzupelniac swoje dane przejazdu, tak zeby to fajnie podliczało?
Napisano 20 maj 2013 - 03:55
endomondo jest solidnie dokładne................ miedokładny może być dany GPS w telefonie................... reasumujac polecam endomondoJak masz smarta na androidzie to polecam darmową aplikację endomondo. Nie jest super dokładna, ale w pewnym stopniu może zastąpić licznik.Dzisiaj zrobiłem 50 km byłem w przepięknym łańcucie, naprawdę ładne miasto, a zwłaszcza zamek. Nie mam licznika, mam zamiar zakupić w najblizszym czasie, wiec nie wiem co to prędkości itd. Chcialbym sie Was zapytac, czy jest jakas strona gdzie mozna uzupelniac swoje dane przejazdu, tak zeby to fajnie podliczało?
Napisano 20 maj 2013 - 05:44
zwłaszcza w liczeniu przewyższenia ... :mrgreen:endomondo jest solidnie dokładne................ miedokładny może być dany GPS w telefonie................... reasumujac polecam endomondo
Tompoz
Napisano 20 maj 2013 - 06:44
endomondo jest solidnie dokładne................ miedokładny może być dany GPS w telefonie................... reasumujac polecam endomondo
Napisano 20 maj 2013 - 06:55