Jakieś wysokie te ceny hurtowe masz.
Na pewno masz ten sam cennik hurtowy, który rozdawali na prezentacji u Pawlaka, w tym tandetnym hoteliku. Do tego +10% podwyżki no i 22% VAT.
Nie, nie mam tego cennika ponieważ nie jeździmy na żadne spotkania organizowane przez hurtownie sprzętu. (szkoda czasu na bzdury).
Mam podgląd w systemie zamówień pawlaka i widzę co mają na stanie, a czego nie mają.
Jak na razie to z tych nowych trepów nie ma akurat tego modelu, który ja zamawiałem i jakby tego było mało to akurat mojego rozmiaru brak!
220, 330 są dostępne wszystkie.
Zadzwonię do pawlaka jeszcze bo te buty dla siebie zamawiałem jeszcze latem tego roku więc powinny być odłożone czy cuś. Jeśli nie będzie no to kupie 220ki i już.
Wkurzę się jak w marcu nie będzie już butów do kupienia jako pojedyncza para. Nie wiem co Pawlak robi z osprzętem skoro w sezonie ma w ofercie zaledwie ~30% tego co jest w cenniku. Chyba sprowadza jakieś śladowe ilości bo nie wierzę, że tak od razu sprzedaje wszystko.
220/300 powinny być w marcu. Nie są to tak chętnie kupowane buty jak np 099, 131, 132.
Do tego dochodzi trochę wyższa cena.