Dyskusja o zbędnych tematach
Started By
Gosc_Anonymous_*
, 08 paź 2008 16:58
65 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 luty 2010 - 08:57
A ja mam prośbe.
Dotyczy to większosć nabijaczy postów jak nie mają co robić.
Mianowicie dział Sprzedaż.
Jeśli ktoś pisze że cos chce sprzedać to na cholere jasną piszecie głupie komentarze , bo za drogo, za tanio, a gdzie indziej kupisz taniej, albo za darmo, albo w ogóle po co to napisane.
Może deke kultury i dajcie ( my ) spokój tym co wstawiają linki, albo prezentują co chcą sprzedać.
Zainteresowani kupnem albo kontaktem ja rozumiem coś napisać, albo kontakt na PW .
Ale pieprzyc głupoty zwłaszcza jak ktoś niezainteresowany, bo w innych tematach nie ma co powiedzieć tylko nabić sobie kolejny nr. posta.
Myśle że powinno się kasować takie wypowiedzi z automatu, albo lepiej ich nie pisać.
Ostatnio przetrzepaliśmy skóre gościowi co chciał osprzęt bodajże Sory sprzedać , to nabito ( my ) xx postów, nie związanych z zakupem i nic z tego nie wynikło.
Jesli chcecie komentować ceny to są tematy inne do tego a dział sprzedam/kupie może zostawmy czysty.
Jaki sens ma tam dyskusja osób niezaiteresowanych ! ! !
Jesli kogoś interesuje duskutujcie na PW a nie róbcie bałaganu.
Ze swojej strony sorki jeśli tam komuś coś kiedyś napisałem.
Dotyczy to większosć nabijaczy postów jak nie mają co robić.
Mianowicie dział Sprzedaż.
Jeśli ktoś pisze że cos chce sprzedać to na cholere jasną piszecie głupie komentarze , bo za drogo, za tanio, a gdzie indziej kupisz taniej, albo za darmo, albo w ogóle po co to napisane.
Może deke kultury i dajcie ( my ) spokój tym co wstawiają linki, albo prezentują co chcą sprzedać.
Zainteresowani kupnem albo kontaktem ja rozumiem coś napisać, albo kontakt na PW .
Ale pieprzyc głupoty zwłaszcza jak ktoś niezainteresowany, bo w innych tematach nie ma co powiedzieć tylko nabić sobie kolejny nr. posta.
Myśle że powinno się kasować takie wypowiedzi z automatu, albo lepiej ich nie pisać.
Ostatnio przetrzepaliśmy skóre gościowi co chciał osprzęt bodajże Sory sprzedać , to nabito ( my ) xx postów, nie związanych z zakupem i nic z tego nie wynikło.
Jesli chcecie komentować ceny to są tematy inne do tego a dział sprzedam/kupie może zostawmy czysty.
Jaki sens ma tam dyskusja osób niezaiteresowanych ! ! !
Jesli kogoś interesuje duskutujcie na PW a nie róbcie bałaganu.
Ze swojej strony sorki jeśli tam komuś coś kiedyś napisałem.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 17 luty 2010 - 09:31
Właśnie z tego powodu mam zamiar wprowadzić dosyć spore zmiany w tym dziale.
Pierwsza sprawa to samo wystawienie przedmiotu. Żeby ogłoszenie mogło się pojawić będzie musiało spełniać pewne warunki.
1. Pełna nazwa sprzedawanego przedmiotu i nie tylko w opisie ale przede wszystkim w temacie.
2. Dokładny opis (szczególnie w przypadku używanych części)
3. Cena (nie ma czegoś takiego jak cena do uzgodnienia)
4. Zdjęcia
Dodatkowo chciałem aby dział był moderowany. Czyli posty/ogłoszenia pojawiałyby się dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora.
Dzisiaj jeszcze dopisze regulamin działu giełda, a co do tego moderowania to zobaczymy.
Pierwsza sprawa to samo wystawienie przedmiotu. Żeby ogłoszenie mogło się pojawić będzie musiało spełniać pewne warunki.
1. Pełna nazwa sprzedawanego przedmiotu i nie tylko w opisie ale przede wszystkim w temacie.
2. Dokładny opis (szczególnie w przypadku używanych części)
3. Cena (nie ma czegoś takiego jak cena do uzgodnienia)
4. Zdjęcia
Dodatkowo chciałem aby dział był moderowany. Czyli posty/ogłoszenia pojawiałyby się dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora.
Dzisiaj jeszcze dopisze regulamin działu giełda, a co do tego moderowania to zobaczymy.
Napisano 17 luty 2010 - 09:43
Moderowanie to raczej nie potrzebne, bo jak popatrzysz na ogłoszenie to wiadomo że albo do kosza albo zostaje, a tak to przedłuży to moment wystawienia.
Najgorsze są niestety komentarze bez sensowne.
A dodałbyś jeszcze że warto dodać termin zakończenia bo post by się kasował automatycznie, a to tylko jedno kliknięcie, zawsze można posta powtórzyć
Najgorsze są niestety komentarze bez sensowne.
A dodałbyś jeszcze że warto dodać termin zakończenia bo post by się kasował automatycznie, a to tylko jedno kliknięcie, zawsze można posta powtórzyć
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 17 luty 2010 - 11:32
Moderowanie nie byłoby takie złe, niestety modów jest mało więc jak wspomniałeś mogłoby to trochę potrwać zanim ogłoszenie by się ukazało.
Terminów nie trzeba dodawać, zapodam w ustawieniach aby ogłoszenie było automatycznie wywalane po 30 dniach.
Terminów nie trzeba dodawać, zapodam w ustawieniach aby ogłoszenie było automatycznie wywalane po 30 dniach.
Dodaj odpowiedź