warszawa - trasy
Napisano 02 sierpień 2012 - 20:05
Wojtka takiego szczupłego na czerwonej starszawej szosówce? Jeśli tak to jest to Wojtek z Bielan który jeździ czasem na Rondzie Babka.
Napisano 02 sierpień 2012 - 20:08
Dla mnie także było świetnie, nie sądziłem do tej pory, że dałbym radę takim tempem jechać przez dwie godzinki:)
Thon nieźle pociągnąłeś, nawet zmian nie potrzebujesz:D
Trzeba powtórzyć!
W niedzielę jadę jeszcze z jednym kolegą na traskę trochę ponad 100 w stronę Żelazowej. Jeśli ktoś chętny zapraszam, aczkolwiek napewno wolniej.
A o której jedziecie? Bo my się też wybieramy z kolegą z rana ale raczej w spokojnym tempie między 25 a 30. Startujemy z rogu Powstańców Śląskich i Wrocławskiej gdzieś koło ósmej.
Napisano 06 sierpień 2012 - 12:37
http://www.bikemap.n...type=ts_terrain
Napisano 06 sierpień 2012 - 13:41
W ile osób? I jaką trasą? To może ja z znajomym byśmy się dołączyli. I jakie tempo? Bo jeśli w okolicach 33-35 to spoko, a jeśli szybciej to my nie ten.na 90% bedziemy jutro startowali kolo 18 spod pomnika Sobieskiego - polecimy pewnie do Gory Kalwarii i spowrotem
Hehe, to chyba wstyd, ale nie wiem gdzie jest pomnik Sobieskiego w Warszawie.
Gosc_Hasan33_*
Napisano 06 sierpień 2012 - 19:46
Czy ten rowerek będzie dobry jak na pierwszą "szosę"? Od następnej wiosny zamierzam zacząć na nim jeździć i chciałbym się do Was dołączyć. Jak na razie muszę się jednak zadowolić rowerkiem MTB.
Proszę Was o odp.
Pozdrawiam.
Gosc_kluseczka85_*
Napisano 06 sierpień 2012 - 20:08
Witam wszystkich, zamierzam kupić rower szosowy Merida 880-16.
Czy ten rowerek będzie dobry jak na pierwszą "szosę"? Od następnej wiosny zamierzam zacząć na nim jeździć i chciałbym się do Was dołączyć. Jak na razie muszę się jednak zadowolić rowerkiem MTB.
Proszę Was o odp.
Pozdrawiam.
p.s to nie ten dział na takie pytania
każdy będzie ok tylko dobierz odpowiednio rozmiar ramy