warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Tompoz_*
Napisano 20 luty 2009 - 17:44
Z powowdu tego co poruszacie jeszcze 2 lata temu bardzo mądra ustwaka była Łodzka niedzielna ustawk aWycieczkowa gdzie funkcjonowały aż III dwyzije. Wszyscy ruszali razem al eposzczególne dywizje troche inna trasą. A było tak to ułozone że na kreskę pierw trafiała III pózniej II i na koniec I. I wszyscy mogli oglodac finisz najlpeszych n austawce. Do tego tworzyła się zawsze grupka tych co poodpadali. Każdy mógł znaleść grupe na swoim poziomie wytrenowania, pościogać się poćwiczuc jazdę wpeletonie. Od roku są tylko 2 dywizje plus niedobikti.
Tompoz
Tompoz
Gosc_Anonymous_*
Napisano 20 luty 2009 - 18:09
Słyszałem niedawno wypowiedź Szurkowskiego, że nie jeździ już z Oldboyami bo przesadzają. U mnie na ustawce w soboty jest spokojne tempo, a w niedzielą kozaczcyzna z dwoma krótkimi acz sztywnymi podjazdami- czyli dla każdego coś miłego.
rozumiem, że te 50 jedziecie pod wiatr - bo tylko wtedy na płaskim to ma jakiś sens ;-)
rozumiem, że te 50 jedziecie pod wiatr - bo tylko wtedy na płaskim to ma jakiś sens ;-)
Gosc_felipe_*
Napisano 28 luty 2009 - 17:01
Bardzo pozytywnie dzisiaj
Dzięki za przybycie! Myślałem, że nic nie poszło w nogi, ale jednak czuję teraz, że się myliłem
Mam nadzieję, że następnym razem pojedziemy większą grupą na sobotni/niedzielny trening.
PS
Krzysiu ile ta pętelka ma od Ciebie z chaty i z powrotem? Ja będę mieć taką samą odległość.

PS
Krzysiu ile ta pętelka ma od Ciebie z chaty i z powrotem? Ja będę mieć taką samą odległość.
Dodaj odpowiedź