warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_piotrek.kom_*
Napisano 01 marzec 2009 - 09:34
Na Południe to polecam jechać Trasą Siekierkowską (do al. Witosa) i potem na Wilanów lub Powsin, Konstancin, G. Kalwaria itp.
Albo do Trasą Siekierkowską (doliną Służewiecką) do Puławskiej, potem na Piaseczno, G. Kalwiaria, Grójec, Tarczyn (super trasy). (ew. z pętli autobusowej Wilanowska autobusem do Piaseczna).
Na PołudniowyWschód to Trasą do Wału Miedzeszyńskiego i na Południe do Falenicy, aż do Góry Kalwarii.
Co do Zachodu... nie zapuszczałem się tam
Albo do Trasą Siekierkowską (doliną Służewiecką) do Puławskiej, potem na Piaseczno, G. Kalwiaria, Grójec, Tarczyn (super trasy). (ew. z pętli autobusowej Wilanowska autobusem do Piaseczna).
Na PołudniowyWschód to Trasą do Wału Miedzeszyńskiego i na Południe do Falenicy, aż do Góry Kalwarii.
Co do Zachodu... nie zapuszczałem się tam

Gosc_felipe_*
Napisano 05 marzec 2009 - 15:10
Normalne tempo: tempo które nie jest ani tempem turystycznym, ani wyścigowym, utrzymujące puls na poziomie 75% HRmax. Obecnie jest niższe od tempa, które wejdzie w życie w kwietniu
Nie wiem co mogę jeszcze napisać. Nie wiem też po co ten stres i sraczka przed treningiem
Sry, ale jeszcze nikogo nie zostawiliśmy. Nawet, jeżeli mielibyśmy się tłuc 18 km/h.

Gosc_@ndy_*
Napisano 05 marzec 2009 - 15:22
Panowie teraz jest czas robienia kilometrów .Jak ktoś ma za dużo energii albo nie umie spokojnie jeździć to niech sobie robi skoki, czy to pod górkę czy to na płaskim, a nie ciągnie na zmianie...
Edit
Dla mnie wzorem są chłopaki z Otwocka, jeżdżą parami, spokojnie, co i nieraz ktoś wyskoczy w celach "interwałowych" ale reszta grupy nawet nie drgnie.
Jeżdżą jak Team na treningu.
Edit
Dla mnie wzorem są chłopaki z Otwocka, jeżdżą parami, spokojnie, co i nieraz ktoś wyskoczy w celach "interwałowych" ale reszta grupy nawet nie drgnie.
Jeżdżą jak Team na treningu.
Dodaj odpowiedź