warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Qba_*
Napisano 07 marzec 2009 - 23:58
Dziś skończyłem składać szosę, za tydzień postaram sie przybyć.
Będzie to jednak zależało od tego ile pojeżdżę w najbliższym tygodniu- jakoże całą zimę nie jeździłem spaliłbym sie ze wstydu gdybym na 5 km przestał za Wami wyrabiać 8-).
Z ciekawości zapytam; jaka Wam dziś wyszła średnia prędkość?
Pozdro!
Będzie to jednak zależało od tego ile pojeżdżę w najbliższym tygodniu- jakoże całą zimę nie jeździłem spaliłbym sie ze wstydu gdybym na 5 km przestał za Wami wyrabiać 8-).
Z ciekawości zapytam; jaka Wam dziś wyszła średnia prędkość?
Pozdro!
Gosc_Tompoz_*
Napisano 08 marzec 2009 - 07:08
I widzę że się tworzy nowa świecka tradycja - now austawka. I tak chłopaki trzymać. Są duze ustawki np. Wasze Warszawskie Rongo. Ale takie ustawki jak wasza się tworząca gdzie przybywa 10 osób i trening jest spokny bez rantów itd. to bardzo dobra rzecz. Mam jedną radę by wasza ustawka nie zanikła bo np. jeden to woli o 11 a grugi o 9. Ustalcie to co robi Andy jedna konkretną godzinę ustawienia się i do boju.
Tompoz
Tompoz
Gosc_Qba_*
Napisano 08 marzec 2009 - 14:44
Zatem widzę, ze nie jest źle.
Chciałem dziś rano rozdziewiczyć sezon o9'. Wstałem, jem śniadanie wyglądam przez okno i co widzę?? Jasna dupa śnieg spadł!! :evil: :evil: Zdenerwowałem się i poszedłem dalej spać 8-) ... Może w tygodniu przyjdą roztopy...
Pozdro!
Chciałem dziś rano rozdziewiczyć sezon o9'. Wstałem, jem śniadanie wyglądam przez okno i co widzę?? Jasna dupa śnieg spadł!! :evil: :evil: Zdenerwowałem się i poszedłem dalej spać 8-) ... Może w tygodniu przyjdą roztopy...
Pozdro!
Napisano 08 marzec 2009 - 16:02
Pogoda dzisiaj to faktycznie załamka. Ale jeśli wierzyć http://www.twojapogoda.pl/ to za dwa tygodnie będzie bajka i można wreszcie nadrobić zaległości.
Napisano 08 marzec 2009 - 16:48
Mi też średnia wyszła 27,5 km/h, spoko, fajny trening, dzięki chłopaki za wspólną jazdę, adny zdjęcia też miłe, postarałeś się :-) do następnego
maro
p.s. dziś zaczął się paryż nicea - u nich też leje, tylko oni muszą... ;-)
retransmisja o 18 na eurosporcie
maro
p.s. dziś zaczął się paryż nicea - u nich też leje, tylko oni muszą... ;-)
retransmisja o 18 na eurosporcie
Dodaj odpowiedź