Dzisiejsza trasa: Sopot - Chwaszczyno - Tuchom - Miszewo - Żukowo - Borowo - Kartuzy - Prokowo - Mirachowo - Nowa Huta - Sianowo - Strzepcz - Pobłocie - Smażyno - Częstkowo - Głazica - Szemud - Kamień - Kielno - Chwaszczyno - Sopot
(T: Gruzin, Miazga, Micz, Krystian, Robert, Bartek, Daniel, Travisb, Flash, Tomek + 1 kolarz+ 1 kolarka)
Pierwsze 65 km poczuwałem się do pilnowania tempa, żeby nie było za niskie. Kilku kolelgów zostało:( Później niestety stałem się ofiarą częstego jechania na czele i na 80 km w Szemudzie dopadły mnie tradycyjne skurcze... Bartek, Robert, Miazga i Micz pojechali dalej, a ja musiałem się zatrzymać na rozciąganie. Później jeszcze 3 postoje- na rozciąganie;) Mimo, że od Szemuda toczyłem się, średnia efektywnej jazdy zadowalająca. Co tam, to nie wyścig więc następnym razem też będę jechał z przodu:)))
[ Dodano: 2009-04-05, 15:01 ]Oczywiście będę się starał jechać z przodu, o ile mocniejsi koledzy to zaakceptują

))
Podziękowania i wyrazy uznania dla wszystkich dzisiejszych współtowarzyszy, którzy mimo rozpoczynającego się dopiero sezonu jeżdżą tak szybko. :shock: