Skocz do zawartości

Zdjęcie

�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.

235 odpowiedzi w tym temacie

#201 BUBUs

BUBUs
  • Użytkownik
  • 335 postów
  • SkądPabianice

Napisano 25 sierpień 2012 - 21:44

Kurde, szkoda, że nie miałem dzisiaj czasu...
Wyjazd się udał ? Gdzie byliście ?

#202 PawelMa

PawelMa
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądŁódź

Napisano 26 sierpień 2012 - 21:18

Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.

#203 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 27 sierpień 2012 - 06:16

Cytat

Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.

irytuja mnie od lat takie posty . Jak chłopie chce poznac kolegów przyjaciół znajomych klarskich to napis zkonkretnie jezdze w tempie 30 km/h szukam kogos chetnego do pojezdzenia na Bałutach i północnje cześci Łodzi a nie jakies pitu pitu. Przywitanie to jest uściśniecie dłoni poznanie się a nie jakieś zdanie bez wartości.

Tompoz

#204 xtremesystems

xtremesystems
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • Skądxxx

Napisano 27 sierpień 2012 - 09:26

Cytat

Cytat

irytuja mnie od lat takie posty . Jak chłopie chce poznac kolegów przyjaciół znajomych klarskich to napis zkonkretnie jezdze w tempie 30 km/h szukam kogos chetnego do pojezdzenia na Bałutach i północnje cześci Łodzi a nie jakies pitu pitu. Przywitanie to jest uściśniecie dłoni poznanie się a nie jakieś zdanie bez wartości.

Tompoz

nie wiem po cos na nieo tak naskoczyl.
kolega pierwszy post pisze. przywitac sie chcial, a ty juz go bardzo milo witasz

Cytat

witamy
jak chcesz jezdzic z kims to okresl twoje Vsr i miejsce skad jestes.
ja z teofilowa Vsr 22-26 km/h

btw
jakie jest zazwyczaj vsr na ustawkach na wycieczkowej w niedziele

#205 trof

trof
  • Użytkownik
  • 29 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 sierpień 2012 - 19:07

I teraz już PawelMa wie że na Forum szosowym są:cholerycy,sangwinicy,flegmatycy!I nie zawsze chodzi o Vśr roweru........
Ja jestem sangwinikiem z Retkini i kręcę Vśr 25-27km/h,jak się już rozjadę to mogę tak 100,200,300km a kiedyś udało mi się więcej.Zaczynam zawsze od McDonaldsa /na Retkini tylko jeden/.
Zainteresowany wspólną jazdą mile widziany.

#206 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 27 sierpień 2012 - 19:46

Cytat

Cytat

Cytat

Tompoz

nie wiem po cos na nieo tak naskoczyl.
kolega pierwszy post pisze. przywitac sie chcial, a ty juz go bardzo milo witasz

Cytat

witamy
jak chcesz jezdzic z kims to okresl twoje Vsr i miejsce skad jestes.
ja z teofilowa Vsr 22-26 km/h

btw
jakie jest zazwyczaj vsr na ustawkach na wycieczkowej w niedziele

Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/h

Tompoz

#207 xtremesystems

xtremesystems
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • Skądxxx

Napisano 27 sierpień 2012 - 20:31

Cytat

I teraz już PawelMa wie że na Forum szosowym są:cholerycy,sangwinicy,flegmatycy!I nie zawsze chodzi o Vśr roweru........
Ja jestem sangwinikiem z Retkini i kręcę Vśr 25-27km/h,jak się już rozjadę to mogę tak 100,200,300km a kiedyś udało mi się więcej.Zaczynam zawsze od McDonaldsa /na Retkini tylko jeden/.

to sie bedziemy zgadywac. wiem gdzie jest mc. raz mozesz pojechac na teofilow . raz ja podjade na retkinie.
tempo podobne. (moze troche wolniej smigam. ale zawsze razem tempo szybsze wychodzi)

#208 xtremesystems

xtremesystems
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • Skądxxx

Napisano 27 sierpień 2012 - 20:32

Cytat

Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/h

Tompoz

uuuu.. to mnie wkreca i objadą .
gibas z cyklisty mnie tak namawia na ta wycieczkową . ale widac ze jeszcze nie prezentuje takiego poziomu :D

#209 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 27 sierpień 2012 - 20:39

Cytat

Cytat

Tompoz

to inaczej pojedz sobie wtorek czwatek 10.00 Klasztod włagiewniakch parking bardzo spokojna ustawa tempo leciutkie.

Tompoz

gibas z cyklisty mnie tak namawia na ta wycieczkową . ale widac ze jeszcze nie prezentuje takiego poziomu :D

to inaczej wtorej czwartek 10.oo klasztor włagiewnikach parking spokojna ustawka w sam raz dla ciebie

Tompoz

#210 PawelMa

PawelMa
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 sierpień 2012 - 20:54

Cytat

Cytat

Tompoz

A mnie irytują takie posty nie od kilku lat tylko od zawsze. Jak chcesz chłopaku na kogoś naskoczy to naskocz na własną starą. przywitanie to jest przywitanie i jak coś Ci się nie podoba to możesz nie czyta. A że jak widać jesteś sfrustrowanym, słabym kolesiem, którym pewnie wszyscy pomiatają w życiu codziennym próbujesz swoje frustracje wyładować na forach, cóż...jedyne co mogę napisać by nie zniżać się do Twojego poziomu niezbyt wysokich lotów to, że jest mi Ciebie żal. Popłacz w poduszkę rano wstanie nowy dzień, może dla ciebie też będzie lepszy...

pozdrawiam

#211 xtremesystems

xtremesystems
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • Skądxxx

Napisano 28 sierpień 2012 - 07:36

Cytat

Cytat

Cytat

Tompoz

to inaczej pojedz sobie wtorek czwatek 10.00 Klasztod włagiewniakch parking bardzo spokojna ustawa tempo leciutkie.

Tompoz

to inaczej wtorej czwartek 10.oo klasztor włagiewnikach parking spokojna ustawka w sam raz dla ciebie

Tompoz

szkoda ze w dni robocze . ale czasem sie pojawie.
od ktorej strony sa zbiórki?
tam z boku na parkingu ? czy gdzies przy okólnej?

#212 nortsam

nortsam
  • Użytkownik
  • 125 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 sierpień 2012 - 10:07

Cytat

W jakie dni i o której ruszasz z tego McD?

#213 Gosc_Dziegiel_*

Gosc_Dziegiel_*
  • Gość

Napisano 28 sierpień 2012 - 11:03

Jak dzieci panowie, tak najeżdżać na siebie w wirtualnym świecie, wstyd... :-/
13:00 jadę z kumplem do Spały, spokojne tempo ~33, róg Tatrzańskiej i Przybyszewskiego, zapraszam.

#214 trof

trof
  • Użytkownik
  • 29 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 sierpień 2012 - 14:55

Hej nortsam
Np. jutro /środa 29.08/ będę pod McD Retkinia o g.11.00,żeby podłączyć się pod ustawkę o g.11.15 na ul.Maratońskiej i pokręcić z 2 dyw. Vśr ~28km/h,dystans ~70km z przerwą w Janowicach

#215 nortsam

nortsam
  • Użytkownik
  • 125 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 sierpień 2012 - 06:57

No niestety nie dam rady, praca. Ale może następnym razem, tymbardziej że jeździcie po mojej okolicy :)
http://www.endomondo...uts/mk-2kaHejSc

#216 tornado

tornado
  • Użytkownik
  • 78 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 wrzesień 2012 - 07:43

W najbliższą niedzielę odbędą się Mistrzostwa Strykowskiej. Poniżej istotne informacje.

Długość trasy to 82,5km, suma przewyższeń: 400m. Trasa będzie oznakowana. Towarzyszyć nam będą pilot w samochodzie i paru marshali na skuterach. Oto link do mapki i przekroju trasy:
http://connect.garmi...layer/219452560
Przypominamy jednakże, że impreza ma charakter otwarty i nieoficjalny. To oznacza, że udział może wziąć każdy chętny, bez żadnego startowego, ale też żadnych gwarantowanych świadczeń i całkowicie na własną odpowiedzialność. Ot, taka pewnie nieco szybsza jazda grona entuzjastów kolarstwa szosowego jak w każdą niedzielę! Apeluję o rozsądną jazdę, kaski na głowach i przestrzeganie przepisów ruchu drogowego.

#217 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 09 wrzesień 2012 - 11:28

No niestety Wasz grafik mistrzostw nie zgrał się kompletnie z moim jeżeli chodzi o pracę :-(
Dzisiaj rano zszedłem z nocki (no może jakbym się wcześniej obudził i poczytał to pewnie byłby możliwy urlop) więc Strykowska opuszczona.
Jaroszki w środę odpadają, mam dniówkę.
Kasztany...też mam dzień...chociaż tutaj się zastanawiam nad dniem wolnym...zobaczymy.
Rzgowska też dniówka...

#218 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 10 wrzesień 2012 - 09:30

Cytat

No niestety Wasz grafik mistrzostw nie zgrał się kompletnie z moim jeżeli chodzi o pracę :-(
Dzisiaj rano zszedłem z nocki (no może jakbym się wcześniej obudził i poczytał to pewnie byłby możliwy urlop) więc Strykowska opuszczona.
Jaroszki w środę odpadają, mam dniówkę.
Kasztany...też mam dzień...chociaż tutaj się zastanawiam nad dniem wolnym...zobaczymy.
Rzgowska też dniówka...

jedź Michał Kasztany bo trasę znasz

Tompoz

#219 xtremesystems

xtremesystems
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • Skądxxx

Napisano 18 wrzesień 2012 - 21:02

nie minąłem któregos z was dzis na drodze aleksandrów - ozorków (miedzy aleksandrowem a grotnikami) jechalem w strone grotnik - nieznany kolarz w przeciwną

godzina ok 12.30

#220 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 19 wrzesień 2012 - 08:43

Cytat

nie minąłem któregos z was dzis na drodze aleksandrów - ozorków (miedzy aleksandrowem a grotnikami) jechalem w strone grotnik - nieznany kolarz w przeciwną

godzina ok 12.30

mnie takie posty rozwalaja na neutrina .............................. chłopie w łodzi i okolicach z 1000 osób jezdzi na szosówkach jest od zarypania grup ustawek kolegów i koleżanek. Np. jest silna grupa z aleksandrowa którys z nich mógł jechadz itd. itd.

Tompoz

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy