�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Gosc_szymas_*
Napisano 27 sierpień 2012 - 06:16
Cytat
irytuja mnie od lat takie posty . Jak chłopie chce poznac kolegów przyjaciół znajomych klarskich to napis zkonkretnie jezdze w tempie 30 km/h szukam kogos chetnego do pojezdzenia na Bałutach i północnje cześci Łodzi a nie jakies pitu pitu. Przywitanie to jest uściśniecie dłoni poznanie się a nie jakieś zdanie bez wartości.Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.
Tompoz
Napisano 27 sierpień 2012 - 09:26
Cytat
Cytat
irytuja mnie od lat takie posty . Jak chłopie chce poznac kolegów przyjaciół znajomych klarskich to napis zkonkretnie jezdze w tempie 30 km/h szukam kogos chetnego do pojezdzenia na Bałutach i północnje cześci Łodzi a nie jakies pitu pitu. Przywitanie to jest uściśniecie dłoni poznanie się a nie jakieś zdanie bez wartości.Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.
Tompoz
nie wiem po cos na nieo tak naskoczyl.
kolega pierwszy post pisze. przywitac sie chcial, a ty juz go bardzo milo witasz
Cytat
Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.
witamy
jak chcesz jezdzic z kims to okresl twoje Vsr i miejsce skad jestes.
ja z teofilowa Vsr 22-26 km/h
btw
jakie jest zazwyczaj vsr na ustawkach na wycieczkowej w niedziele
Napisano 27 sierpień 2012 - 19:07
Ja jestem sangwinikiem z Retkini i kręcę Vśr 25-27km/h,jak się już rozjadę to mogę tak 100,200,300km a kiedyś udało mi się więcej.Zaczynam zawsze od McDonaldsa /na Retkini tylko jeden/.
Zainteresowany wspólną jazdą mile widziany.
Gosc_szymas_*
Napisano 27 sierpień 2012 - 19:46
Cytat
Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/hCytat
Cytat
Tompoz
nie wiem po cos na nieo tak naskoczyl.
kolega pierwszy post pisze. przywitac sie chcial, a ty juz go bardzo milo witaszCytat
Cześc, od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego. Zaczynam swoją przygodę dlatego postanowiłem się przywitac.
witamy
jak chcesz jezdzic z kims to okresl twoje Vsr i miejsce skad jestes.
ja z teofilowa Vsr 22-26 km/h
btw
jakie jest zazwyczaj vsr na ustawkach na wycieczkowej w niedziele
Tompoz
Napisano 27 sierpień 2012 - 20:31
Cytat
I teraz już PawelMa wie że na Forum szosowym są:cholerycy,sangwinicy,flegmatycy!I nie zawsze chodzi o Vśr roweru........
Ja jestem sangwinikiem z Retkini i kręcę Vśr 25-27km/h,jak się już rozjadę to mogę tak 100,200,300km a kiedyś udało mi się więcej.Zaczynam zawsze od McDonaldsa /na Retkini tylko jeden/.
to sie bedziemy zgadywac. wiem gdzie jest mc. raz mozesz pojechac na teofilow . raz ja podjade na retkinie.
tempo podobne. (moze troche wolniej smigam. ale zawsze razem tempo szybsze wychodzi)
Napisano 27 sierpień 2012 - 20:32
Cytat
Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/h
Tompoz
uuuu.. to mnie wkreca i objadą .
gibas z cyklisty mnie tak namawia na ta wycieczkową . ale widac ze jeszcze nie prezentuje takiego poziomu

Gosc_szymas_*
Napisano 27 sierpień 2012 - 20:39
Cytat
Cytat
to inaczej pojedz sobie wtorek czwatek 10.00 Klasztod włagiewniakch parking bardzo spokojna ustawa tempo leciutkie.Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/h
Tompoz
Tompoz
gibas z cyklisty mnie tak namawia na ta wycieczkową . ale widac ze jeszcze nie prezentuje takiego poziomu
to inaczej wtorej czwartek 10.oo klasztor włagiewnikach parking spokojna ustawka w sam raz dla ciebie
Tompoz
Napisano 27 sierpień 2012 - 20:54
Cytat
Cytat
Tompoz
A mnie irytują takie posty nie od kilku lat tylko od zawsze. Jak chcesz chłopaku na kogoś naskoczy to naskocz na własną starą. przywitanie to jest przywitanie i jak coś Ci się nie podoba to możesz nie czyta. A że jak widać jesteś sfrustrowanym, słabym kolesiem, którym pewnie wszyscy pomiatają w życiu codziennym próbujesz swoje frustracje wyładować na forach, cóż...jedyne co mogę napisać by nie zniżać się do Twojego poziomu niezbyt wysokich lotów to, że jest mi Ciebie żal. Popłacz w poduszkę rano wstanie nowy dzień, może dla ciebie też będzie lepszy...
pozdrawiam
Napisano 28 sierpień 2012 - 07:36
Cytat
Cytat
Cytat
to inaczej pojedz sobie wtorek czwatek 10.00 Klasztod włagiewniakch parking bardzo spokojna ustawa tempo leciutkie.Wycieczkowa niedziela 10.00 znawa cześciej Strykowską ma tak na obecną chwile 2 dywizje I jedzie ze srednia 38-42 km/h II dwywizja z 34-37 km/h
Tompoz
Tompoz
to inaczej wtorej czwartek 10.oo klasztor włagiewnikach parking spokojna ustawka w sam raz dla ciebie
Tompoz
szkoda ze w dni robocze . ale czasem sie pojawie.
od ktorej strony sa zbiórki?
tam z boku na parkingu ? czy gdzies przy okólnej?
Napisano 28 sierpień 2012 - 10:07
Cytat
W jakie dni i o której ruszasz z tego McD?I teraz już PawelMa wie że na Forum szosowym są:cholerycy,sangwinicy,flegmatycy!I nie zawsze chodzi o Vśr roweru........
Napisano 29 sierpień 2012 - 06:57

http://www.endomondo...uts/mk-2kaHejSc
Napisano 07 wrzesień 2012 - 07:43
Długość trasy to 82,5km, suma przewyższeń: 400m. Trasa będzie oznakowana. Towarzyszyć nam będą pilot w samochodzie i paru marshali na skuterach. Oto link do mapki i przekroju trasy:
http://connect.garmi...layer/219452560
Przypominamy jednakże, że impreza ma charakter otwarty i nieoficjalny. To oznacza, że udział może wziąć każdy chętny, bez żadnego startowego, ale też żadnych gwarantowanych świadczeń i całkowicie na własną odpowiedzialność. Ot, taka pewnie nieco szybsza jazda grona entuzjastów kolarstwa szosowego jak w każdą niedzielę! Apeluję o rozsądną jazdę, kaski na głowach i przestrzeganie przepisów ruchu drogowego.
Napisano 09 wrzesień 2012 - 11:28
Dzisiaj rano zszedłem z nocki (no może jakbym się wcześniej obudził i poczytał to pewnie byłby możliwy urlop) więc Strykowska opuszczona.
Jaroszki w środę odpadają, mam dniówkę.
Kasztany...też mam dzień...chociaż tutaj się zastanawiam nad dniem wolnym...zobaczymy.
Rzgowska też dniówka...
Gosc_szymas_*
Napisano 10 wrzesień 2012 - 09:30
Cytat
No niestety Wasz grafik mistrzostw nie zgrał się kompletnie z moim jeżeli chodzi o pracę :-(
Dzisiaj rano zszedłem z nocki (no może jakbym się wcześniej obudził i poczytał to pewnie byłby możliwy urlop) więc Strykowska opuszczona.
Jaroszki w środę odpadają, mam dniówkę.
Kasztany...też mam dzień...chociaż tutaj się zastanawiam nad dniem wolnym...zobaczymy.
Rzgowska też dniówka...
jedź Michał Kasztany bo trasę znasz
Tompoz
Gosc_szymas_*
Napisano 19 wrzesień 2012 - 08:43
Cytat
nie minąłem któregos z was dzis na drodze aleksandrów - ozorków (miedzy aleksandrowem a grotnikami) jechalem w strone grotnik - nieznany kolarz w przeciwną
godzina ok 12.30
mnie takie posty rozwalaja na neutrina .............................. chłopie w łodzi i okolicach z 1000 osób jezdzi na szosówkach jest od zarypania grup ustawek kolegów i koleżanek. Np. jest silna grupa z aleksandrowa którys z nich mógł jechadz itd. itd.
Tompoz
Dodaj odpowiedź