�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Napisano 24 wrzesień 2011 - 20:46
Kolejna porcja zdjęć z wyścigu Memoriał Sławomira Rubina.
http://www.memorials...dex.php/galeria
Napisano 19 marzec 2012 - 21:31
Cytat
Szczerze mówiąc w niedzielę wyjechałem pierwszy raz o 9-tej z Olechowa przejechałem obrzeżami Łodzi i około południa byłem na Retkini wjechałem od strony Pabianic, widziałem wielu miłośników kolarstwa ale wszyscy jechali pojedyńczo, max 2 osoby. To gdzie te ustawki?w łodzi i okolicach wiecej ustawek niż hipermarkeów
Tompoz
Gosc_szymas_*
Napisano 20 marzec 2012 - 20:22
Cytat
Cytat
róg popiełuszki i maratońskiej
No to ja mam zdecydowanie za daleko, Kasztany znacznie bliżej i wygodniejszy dojazd. Kasztany kiedy, sobota czy niedziela i o której ?
szymas to nie była czasami ta długa i otwarta prosta na Besiekierz ???
to nie Strykowka Wycieczkowa tylko Rzgowska zwana inaczej Maniakowo.
1. sobota 10.00 Zgierska/
julianowska tzw. Kasztany
2. niedziela Rzgowska 10.00
3. niedziela 10.00 Wycieczkowa/strykowska
i kilka innychj Aleksandrów ł. Polo Rekinia
itd. itd.
Tompoz
Gosc_szymas_*
Napisano 21 marzec 2012 - 09:49
Cytat
Cytat
Szczerze mówiąc w niedzielę wyjechałem pierwszy raz o 9-tej z Olechowa przejechałem obrzeżami Łodzi i około południa byłem na Retkini wjechałem od strony Pabianic, widziałem wielu miłośników kolarstwa ale wszyscy jechali pojedyńczo, max 2 osoby. To gdzie te ustawki?w łodzi i okolicach wiecej ustawek niż hipermarkeów
Tompoz
jak koło 12 to pewnie widziałes kolarzy wracajaych do domów z ustawek.
Tompoz
Napisano 21 marzec 2012 - 11:07
jak koło 12 to pewnie widziałes kolarzy wracajaych do domów z ustawek.
Tompoz[/quote]
Myślę, że na dzień dzisiejszy słabo to działa. Jeśli nawet się zbierają to jednostki. A może poprostu nie trafiłem na nich. W sobotę przejeżdżałem samochodem obok polmozbytu i widziałem że ruszało 3 kolarzy. I jadąc Maratońską w kierunku Pabianic wyprzedzałem wielu pojedyńczych którzy na bank przejeżdżali obok miejsca zbiórki, jednak postanowili jechać sami. Chyba obawa przed tempem. Jak jest takie jak na Rzgowskiej to się nie dziwię :-/
Napisano 21 marzec 2012 - 11:57
Cytat
Oj działa,działaMyślę, że na dzień dzisiejszy słabo to działa. Jeśli nawet się zbierają to jednostki. A może poprostu nie trafiłem na nich. W sobotę przejeżdżałem samochodem obok polmozbytu i widziałem że ruszało 3 kolarzy. I jadąc Maratońską w kierunku Pabianic wyprzedzałem wielu pojedyńczych którzy na bank przejeżdżali obok miejsca zbiórki, jednak postanowili jechać sami. Chyba obawa przed tempem. Jak jest takie jak na Rzgowskiej to się nie dziwię

W ten weekend nie skłamię jeśli zebrało się > niż 10-chłopa (w sobotę i w niedzielę taka liczebność grupy).
Tempo do wytrzymania z czasem i tak się rwie na mniejsze grupki więc można sobie powybierać.
Start : sobota 11-ta + kwadrans akademicki;niedziela 10-ta + rzeczone 15 minut.
Dodaj odpowiedź