�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Napisano 10 sierpień 2011 - 14:14

Napisano 11 sierpień 2011 - 22:46
Pełny regulamin można znaleźć tu
http://komisjamaster...rial_rubina.pdf
Napisano 12 sierpień 2011 - 04:36
Powinienem być w tych dniach w Ozorkowie także start będzie możliwy.
Napisano 01 wrzesień 2011 - 20:42
Z góry dzięki za wszelkie info.
Gosc_szymas_*
Napisano 02 wrzesień 2011 - 13:44
Cytat
Czy ktoś się może orientuje czy odcinek drogi nr 708 (od ronda na Piątek/Zgierz/Ozorków w kierunku Strykowa) jest już otwarty dla ruchu ? Ostatni raz jak się tam wybrałem to trwał remont na całego i był zakaz wjazdu...Chciałem się wybrać na trening w kierunku Strykowa i Brzezin...
Z góry dzięki za wszelkie info.
nie jest przejzdny. ale możesz jechadz z Ozorkowa Maszkowską na Sokolniki dalej do dierżąznej Biała i już jesteś na ostatnich 10 km Wycieczkowej ustawki i pojechadz Szczawin Glinnik i do Skotnik na kreskę Wycieckzowej np. A jak chcesz trochę poznac okolice i chłopaków to na ogół Kasztany wtorek czwartek 16.00 sa spokojniejsze i jest czas pogadać poznać itd. itd. Tylko masz z Ozorkowa daleko trochę na Kasztany. Najbliżej masz na ustawkę w Aleksandrowei Ł. ale tam jest dla ciebie lekko za słaby poziom w kontekście twojego 16 miejsca ma MP kat. I
Tompoz
Napisano 02 wrzesień 2011 - 19:09
W sumie lekka załamka bo ciężko coś fajnego znaleźć, w stronę Uniejowa/Poddębic/Konina też dużo robót na drodze. Na Grotniki/Aleksandrów szkoda kół...
Napisano 02 wrzesień 2011 - 19:16
Cytat
wicklowman, to może jedź do okoła jeziorska
No mogę tam się wybrać tylko, że jest remont na drodze z Gostkowa do Poddębic. Ewentualnie jechać na Grotniki i Aleksandrów, później Poddębice. Tylko, że odcinek Grotniki-Aleksandrów to dziura na dziurze....
Gosc_szymas_*
Napisano 02 wrzesień 2011 - 19:51
Cytat
1. Droga Grotniki-Aleksandrów aż do Jastrzebia górnego i skętu na Zgierz ma nowy asfalt od torów kolejowychCytat
wicklowman, to może jedź do okoła jeziorska
No mogę tam się wybrać tylko, że jest remont na drodze z Gostkowa do Poddębic. Ewentualnie jechać na Grotniki i Aleksandrów, później Poddębice. Tylko, że odcinek Grotniki-Aleksandrów to dziura na dziurze....
2. Ozorków-Maszkowska-Sokoliniki -Dzierżazna-Biała-Szczawin-Swędów Stryków-Stryków-Swędów-Dobra-Kiełmina-Skotniki-Glinnik-Szczawin-Kębliny-Besiekierz itd. itd.
3. chłopie jeżdzać dziś po krzokach i dziurach byłeś o 3 metry np. od kultowej prostej w Besiekierzu gdzie jest na rantach nieraz rzeź na ustawce Wycieczkowa
reasumująć jedz na którąś ustawkę
Tompoz
Gosc_szymas_*
Napisano 02 wrzesień 2011 - 20:05
Cytat
\Się przyzwyczaił do równych, górskich dróg, to teraz wybrzydza :mrgreen:
No chyba, że okolice Ozorkowa, są aż tak złe. ;-)
mocny jest trenujac po górach zrobił 16 mijesce na MP masters w I tylko jest marudny Albo z tej kolegi Mieszaninu trudnego charakteru Ozorkowskiego i Góralskiego będzie dupa..................... albo wreszcie łódzkie będzie miało Masterska gwiazdę w Kat. I a nie ma takiej od lat. Gościu ma bardzo dobry finisz np.
Tompoz
Dodaj odpowiedź