Przepraszam, że dopytam, jaki dystans pokonujecie?Oj działa,działa
.
W ten weekend nie skłamię jeśli zebrało się > niż 10-chłopa (w sobotę i w niedzielę taka liczebność grupy).
Tempo do wytrzymania z czasem i tak się rwie na mniejsze grupki więc można sobie powybierać.
Start : sobota 11-ta + kwadrans akademicki;niedziela 10-ta + rzeczone 15 minut.
�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Posted 21 March 2012 - 12:55
Posted 21 March 2012 - 19:23
Myślę, że na dzień dzisiejszy słabo to działa. Jeśli nawet się zbierają to jednostki. A może poprostu nie trafiłem na nich. W sobotę przejeżdżałem samochodem obok polmozbytu i widziałem że ruszało 3 kolarzy. I jadąc Maratońską w kierunku Pabianic wyprzedzałem wielu pojedyńczych którzy na bank przejeżdżali obok miejsca zbiórki, jednak postanowili jechać sami. Chyba obawa przed tempem. Jak jest takie jak na Rzgowskiej to się nie dziwię :-/
W sobotę wielu pojedynczych kolarzy jechało na Maratońskiej, ale na miejscu zbiórki zebrało się ponad 15 osób. ;-)
Gosc_szymas_*
Posted 21 March 2012 - 20:58
kolego za chwile się od ciebie dowiemy że łódzkie ustawki szooswe to fikcja ................. pomyśl za czym co Nortsam palniesz na temat czegoś co nie masz bladego pojeciaPrzepraszam, że dopytam, jaki dystans pokonujecie?Oj działa,działa
.
W ten weekend nie skłamię jeśli zebrało się > niż 10-chłopa (w sobotę i w niedzielę taka liczebność grupy).
Tempo do wytrzymania z czasem i tak się rwie na mniejsze grupki więc można sobie powybierać.
Start : sobota 11-ta + kwadrans akademicki;niedziela 10-ta + rzeczone 15 minut.
Tompoz
Posted 22 March 2012 - 11:04
kolego za chwile się od ciebie dowiemy że łódzkie ustawki szooswe to fikcja ................. pomyśl za czym co Nortsam palniesz na temat czegoś co nie masz bladego pojecia
Szymas chyba nie dokładnie przeczytałeś mój post w którym wyraźnie napisałemMyślę, że na dzień dzisiejszy słabo to działa. Jeśli nawet się zbierają to jednostki. A może poprostu nie trafiłem na nich.
Jak sam widzisz nie było to w formie twierdzenia.A może poprostu nie trafiłem na nich
A ty tak właśnie robisz
Posted 22 March 2012 - 19:29
EDIT
Jeszcze zapytam: czy zbiórka jest dokładnie na skrzyżowaniu Strykowskiej i Wycieczkowej ? Jaka trasa "pi razy drzwi" i ile mniej więcej km. Pytam bo muszę sobie zorganizować powrót w jakiś sensowny sposób...
Posted 24 March 2012 - 22:37
Posted 09 April 2012 - 16:41
Gosc_Dziegiel_*
Posted 21 April 2012 - 21:06
Widziałem tylko rower, kask na ulicy i policję, bez poszkodowanego i pogotowia, pewnie go zabrali, oby to nie było nic poważnego...
Kolega jechał na niebieskim rowerze Orbea i miał srebrny kask.
Aż się odechciało jechać dalej, jak zobaczyłem ten przewrócony rower na środku skrzyżowania...
Posted 23 April 2012 - 06:56