Co Szanownego Pana/Panią wkurza?
Gosc_mjolnir_*
Napisano 30 marzec 2009 - 21:12
MNIE wkurza obecnie:
-dętka pęknięta bez konkretnego powodu(a bardziej perspektywa ściągania przyciasnej drutówki)
-to, że coś klika w napędzie, a ja nie mam pojęcia co to jest
-piasek na drogach i ścieżkach
-dziury w asfalcie(stały punkt)
-kierowcy jadący z naprzeciwka i trąbiący (rzadko się zdarza, ale jednak)
-EDIT: wmordęwind!
poza tym:
-reklama Cisowianki (na sam widok tych facetów cisnących pod górkę na maksymalnie wysokim przełożeniu dostaję skurczy)
-większość rzeczy do których się uczę (i wg tego układam swój plan dnia) w ostatniej chwili zmienia swój termin pisania
Napisano 30 marzec 2009 - 21:19
...egoistyczni
nadopiekuńczy
wszystko wiedzący ("ja wiem")
przesadnie pewni siebie...
...ludzie :/
Napisano 30 marzec 2009 - 21:22
1. Mam cały tydzień nauki bez możliwości jady na rowerze, a gdy przychodzi weekend to pada deszcz :-/
2. Silny wiatr.
3. Piraci drogowi.
4. Wyśmiewający się kierowcy (stoisz na światłach koło samochodu, a kierowca bezczelnie się patrzy i ma bezczelny uśmiech na twarzy)
Gosc_dumal_*
Napisano 30 marzec 2009 - 21:31
-piractwo drogowe (do tego punktu nie patrzeba komentarza)
potem:
-przesadne zainteresowanie kierowcow (az sie milo robi jak widzisz dzeci wlepione w szybe zamochodu ktore smieja sie i machaja na widok kolarzy, ale jesli dorosly facet jedzie sam i trabi na ciebie i sie sieszy, a mijasz takich kilku to robi sie to zalosne)
Gosc_Jareq_*
Napisano 30 marzec 2009 - 21:32
ja jak mi taki ostatnio podobnie zrobił...i do tego coś dziamał to mu palec środkowy pokazałem i go ominąłem na światłach ( w korku ) ...ale cham ze mnie :mrgreen:a kierowca bezczelnie się patrzy i ma bezczelny uśmiech na twarzy)
Napisano 30 marzec 2009 - 21:34
1. Silny wiatr
2. Dziury
3. Katar
4. Gdy kończy mi się bateria w mp3
5. Niedziałający serwer cba.pl
6. Rozregulowany napęd
Kierowcy mi nie przeszkadzają - niech się gapią, niech sie smieją, niech trąbią (od tego mają klaksony). Mam ich po prostu w nosie
Napisano 30 marzec 2009 - 21:35
Napisano 30 marzec 2009 - 21:38
P.S a prezio z bratem ; SZKODA SLOW !
Napisano 30 marzec 2009 - 21:40
2. kierowcy autobusow (blokuja dlatego, ze jedziemy szybciej od nich)
3. taksowkarze (pkt 2 + nagle zawracanie bez zbytniego rozgladania sie)
To tyle ;-)
Napisano 30 marzec 2009 - 21:42
rzadko robię takie desperackie krokija jak mi taki ostatnio podobnie zrobił...i do tego coś dziamał to mu palec środkowy pokazałem i go ominąłem na światłach ( w korku ) ...ale cham ze mnie :mrgreen:a kierowca bezczelnie się patrzy i ma bezczelny uśmiech na twarzy)
Deadhorse- prezydent bez komentarza
ja jeszcze dorzucę:
-piłka nożna
-pseudokibice (bijatyki, zaczepianie na ulicy itp. -po co to komu:?: )
Napisano 30 marzec 2009 - 21:43
Napisano 30 marzec 2009 - 21:44
pozazdrościć :mrgreen:Cholera ! Widze , ze macie STRASZNE problemy z kierowcami.... Ja juz o tym zapomnialem . Szwedzi trabia tylko (KRoTKO), abys wiedzial , ze sie zblizaja od tylca..
Napisano 30 marzec 2009 - 21:49
Napisano 30 marzec 2009 - 21:49
[ Dodano: 2009-03-30, 22:53 ]
BTW. jeżeli już tak oficjalnie i "oh ah" to najpierw wymieniamy kobiety, panie i panowie, ale wiem, czepiam się...
Napisano 30 marzec 2009 - 22:03
Napisano 30 marzec 2009 - 22:16
Napisano 30 marzec 2009 - 22:27
Irytuje mnie to, że ludzie często nie lubią oglądać problemu z szerszej perspektywy, czy zadać sobie kilku pytań... - o nie, jeden rzut okiem, jedna informacja i JUŻ WSZYSTKO WIEDZĄ najlepiej na świecie.
A najbardziej mnie chyba irytuje że najlepiej działającym w Polsce prawem (przynajmniej z mojego punktu widzenia ;-) ) jest prawo Murphy`ego.
Napisano 30 marzec 2009 - 22:33
Skądś to znam. Szczególnie jeżeli chodzi o prognozę pogody. ;-)"Von Munchhausen"A najbardziej mnie chyba irytuje że najlepiej działającym w Polsce prawem (przynajmniej z mojego punktu widzenia ;-) ) jest prawo Murphy`ego.
Napisano 30 marzec 2009 - 23:39
1. taksówkarze spychający do krawężników (już kilkakrotnie)
2. kierowcy ciężarówek, którzy nie chcąc zwalniać i redukować biegu przejeżdżają na centymetry
na 3 jeszcze nikt sobie szczególnie nie zasłużył i mam nadzieję, że nie będzie się starał
Gosc_kosai_*
Napisano 30 marzec 2009 - 23:55
2. dziury w drogach, albo raczej całe drogi które są jedna wielka dziurą
3. kierowcy którzy zajeżdżają drogę w korkach, nie wiem jaki maja w tym cel. Największe pały i buraki to są taksówkarze, ochrona w lanosach.
Jednak trzeba też przyznać, że dużo kierowców robi miejsce, zjeżdża na bok, co jest bardzo pozytywne i nieraz jestem mile zaskoczony

Temat jest zamknięty