Co Szanownego Pana/Panią wkurza?
Napisano 31 marzec 2009 - 20:07
szczególnie:
kierowcy parkujący i otwierający bez zerknięcia w lusterko drzwi...
absolutna nieznajomość obsługi kierunkowskazu u kierowców, którzy zazwyczaj go nie włączają, lub robią to 3 zakręŧy wczesniej...
ludzie łażący całą szerokością ścieżki rowerowej + Ci wchodzący na światła na czerwonym, który zamiast sie rozejrzeć nasłuchują chyba i wskakują pod koło...
Na szczęście nauczyłem się już nie trzymać w sobie frustracji podczas jazdy, tylko szybko ją wyładowywać :evil:
Napisano 31 marzec 2009 - 20:09
Johndoe studiuje we Wro, cos malo kolarzy sie pokazuje :-P
Napisano 01 kwiecień 2009 - 11:27
Jazda po mieście! Tragedia...
szczególnie:
kierowcy parkujący i otwierający bez zerknięcia w lusterko drzwi...
absolutna nieznajomość obsługi kierunkowskazu u kierowców, którzy zazwyczaj go nie włączają, lub robią to 3 zakręŧy wczesniej...
ludzie łażący całą szerokością ścieżki rowerowej + Ci wchodzący na światła na czerwonym, który zamiast sie rozejrzeć nasłuchują chyba i wskakują pod koło...
Na szczęście nauczyłem się już nie trzymać w sobie frustracji podczas jazdy, tylko szybko ją wyładowywać :evil:
Lepiej trzy zakręty wcześniej niż wcale:) osobiście włączam kierunkowskaz zanim zacznę hamować...
Napisano 01 kwiecień 2009 - 12:04
Gosc_kobrys_*
Napisano 01 kwiecień 2009 - 12:10
albo jeszcze gorsze - gdzie na drodze bez pobocza lub z wysokim chodnikiem gdzie samochody mijają się na styk idiota z naprzeciwka wyprzedza.... a ja za każdym razem widzę śmierć w swoich oczach...
raz kiedyś na 6km odcinku prostej płaskiej w terenie zabudowanym dwa razy jeden pojeb na trzeciego wyprzedzał prosto na mnie... jakież było jego zdziwienie kiedy dostał odemnie liścia w twarz kiedy go spotkałem następnego dnia oko w oko... potem nie śmiał nawet spojrzeć na mnie.. ale też sie nie rzucał po tym jak go poniżyłem przy jego kumplach... po prostu dostał to na co zasłużył... mam nadzieję że wyciągnął lekcję
Gosc_Stas_*
Napisano 01 kwiecień 2009 - 12:40
Dosłownie ... ale prócz głupoty, także ...Ludzka głupota...
...
zamiłowanie do kiczu i megalomania, ale one zawierają się przecież w ludzkiej głupocie.
Stas
Napisano 01 kwiecień 2009 - 14:54
To jedź 1m od chodnika. Nie będą się samochody pchały na trzeciego. :-)albo jeszcze gorsze - gdzie na drodze bez pobocza lub z wysokim chodnikiem gdzie samochody mijają się na styk idiota z naprzeciwka wyprzedza.... a ja za każdym razem widzę śmierć w swoich oczach...
Napisano 01 kwiecień 2009 - 18:16
[ Dodano: 2009-04-01, 19:17 ]
Co do rowerów , to przede wszystkim goście wyjeżdżający pod koła, i drący mordy z samochodu podczas mijania
Gosc_Jareq_*
Napisano 01 kwiecień 2009 - 21:03
raz kiedyś na 6km odcinku prostej płaskiej w terenie zabudowanym dwa razy jeden pojeb na trzeciego wyprzedzał prosto na mnie... jakież było jego zdziwienie kiedy dostał odemnie liścia w twarz kiedy go spotkałem następnego dnia oko w oko... potem nie śmiał nawet spojrzeć na mnie.. ale też sie nie rzucał po tym jak go poniżyłem przy jego kumplach... po prostu dostał to na co zasłużył... mam nadzieję że wyciągnął lekcję
Nikt nie zareagował ???hmmm, dziwne... w większości to by oddali, nawet jeśli ewentualnie wiedział za co.. i przy kumplach??nikt nie zareagował???hmmm
Napisano 01 kwiecień 2009 - 21:58
Napisano 01 kwiecień 2009 - 22:16
Gosc_Jareq_*
Napisano 01 kwiecień 2009 - 22:20
Napisano 01 kwiecień 2009 - 22:27
Napisano 02 kwiecień 2009 - 10:31
Pytanie za 100 pkt.
W jakim miejscu na drodze powienien stać znak drogowy inforumujący o dziurawej nawierzchni? :mrgreen:
Na drodze nie może stać :-P :mrgreen:
na każdym przejsciu granicznym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a mi wczoraj stare babsko wyskoczyło na jezdnie i o mały włos bym jej nie trafił... i jak tu sie nie wkurzyć? nawet nie mogłem na nią przeklnąć, bo nie wypada, ale za to wyklnąłem od ch**a kierowce na skrzyżowaniu który sie rył
Gosc_Jareq_*
Napisano 02 kwiecień 2009 - 20:21
na każdym przejsciu granicznym
hehe...dobre :mrgreen: i niestety mogłoby być prawdziwe !!!
o drogach.... i dziurach
coś w tym musi być...mam nadzieje że wezmą sobie drogowcy ten tekst do serca !!!
Ale to pewnie marzenia
Gosc_cigane_*
Napisano 02 kwiecień 2009 - 20:30
Jeden sypnął asfaltem [albo czymś co go przypominało], drugi nogą wyrównał,wodę co była w dziurze rozchlapał na boki i pojechali następne kleić, mimo że obok było 4-5 innych...
W 5 minut zakleili dziurę...tak że kibice nie martwcie się z takimi ekipami drogowymi, autostrady nam do maja pobudują na Euro 2012... ;-)
Gosc_Jareq_*
Napisano 02 kwiecień 2009 - 20:36
...tak że kibice nie martwcie się z takimi ekipami drogowymi, autostrady nam do maja pobudują na Euro 2012...
Hurrrra !!!!!!!!!!!! hehe :mrgreen:
Ale nię będzie mi napewno do śmiechu na wiosnę 2012 roku :-|
Pozdro Cigane i gratuluje zarówno sprzętu i urlopu, jak i tych kilometrów już zaliczonych ;-)
Gosc_mjolnir_*
Napisano 03 kwiecień 2009 - 20:43
Napisano 03 kwiecień 2009 - 21:25

Temat jest zamknięty