Napisano 31 marzec 2009 - 19:19
Denerwuje mnie wiele rzeczy i ludzi.
1. Wrocławska kostka brukowa. To jest wróg numer jeden.
2. Dziury w drogach też, ale bardziej to, że jak jadę środkiem pasa by je ominąć kierowcy na mnie trąbią. Za to dostają zawsze indywidualne fakacze jak na światłach stoją.
3. Denerwują mnie ludzie parkujący samochody na ścieżkach - tym pluje na przednią szybę, na ludzi spacerujących po ścieżkach bluzgam i zajeżdżam im drogę.
4. Ścieżki rowerowe z kostki przecinane co 10m wyjazdami, zmieniające co chwilę stronę.
5. Kierowcy którzy bluzgają, że mam po ścieżkach jeździć, gdy nie mam na to ochoty - tym najczęściej zajeżdzam drogę i wlokę się 10km/h blokując ruch jak długo się da, gdy droga jest jednopasmowa.
6. Politycy którzy twierdzą, że bankructwa tych którzy powini zbankrutować są defektem wolnego rynku.
7. Ludzie którzy uważają, że obecny rząd jest liberalny i lepszy od poprzedniego(który też był do dupy, jak i wszystkie poprzednie).
8. Ci którzy mówią o PiS jak o prawicy.
9. Ci którzy mówią o Po jako o liberałach.
10. Ludzi wpatrzonych w unijny socjalizm jak polscy komuniści w rosję radziecką za czasów lenina/stalina.
11. Feministki za to, że z uporem stalinowskich nkwd-zistów chcą Polkom wpoić to, na co one ochoty nie mają.
12. Dzieci i dorosłych "interesujących" się polityką i historią, którzy powielają medialną papkę.
13. Ludzie oglądający odmóżdżającą telewizję, obojętnie czy to tvn czy trwam.
14. Gdy 2 dętki i jedna opona zostają zniszczone w ciągu 2 dni, po 1h jazdy.
15. Gdy stery odkręcają się, bo tak na kostce cały czas telepie.
16. Gdy mi łańcuch spada na ostrym kole i przez środek rynku bez hamulców jadę ponad 20km/h.
17. Gdy pada deszcz i muszę rower myć.
18. Jak jakiś palant na środku skrzyżowania postanawia włączyć kierunkowskaz co oznacza nieuniknioną glebę.
19. To, że coś skrzypi w napędzie.
20. To że skrzypi mi lewy pedał.
21. To, że ktoś mi podkupił 8 ram orłowskiego w promocyjnej cenie. ;]
22. ...
itd itp
Jestem bardzo nietolerancyjny i łatwo mnie wkurzyć, więc nie ma co listy wydłużać. ;]