Jak wyłączyć autopuzę w Stravie ?
I jak wtedy zliczy do średniej np. 10 minutowy popas, gdzie się też trochę chodzi, a i dokładność gps'u też ruch "zrobi" ??
Napisano 02 lipiec 2015 - 21:05
Napisano 02 lipiec 2015 - 21:26
jakie smutne posty od gocu to nie mam pytan, jedz na wyscig z Bieleniem i pokaz mu jaki z niego cwaniak. Niesamowite jakie glupoty zazdrosni ludzie wypisuja, trzeba miec klapki na oczach wielkosci ksiezyca zeby nie skumac z takiego zapisu, ze gosc jest mega mocny, chocby na nie wiem ile obiadow sie u babci zatrzymal.
Napisano 09 lipiec 2015 - 21:21
Napisano 11 lipiec 2015 - 18:57
Ja uzywalem licznika rowerowego na poczatku mojej jazdy szosa, glownie po to aby nauczc sie obrotu. Obecnie licznik zniknął calkowicie z mojego roweru. Stalo sie to od kiedy zacząłem trenowac w grupie z ludzmi duzo lepszymi odemnie. Nie ma wtedy czasu zeby patrzec na licznik, trzeba pilnowac liderow i kola bo chwila nieuwagi, jeden sprint i odpuszczenie kola na kilkanascie dlugosci roweru moze kosztowac caly trening. Indywidualna srednia niewiele tu pomoze.
Napisano 14 lipiec 2015 - 13:08
Napisano 14 lipiec 2015 - 14:11
Ja uzywalem licznika rowerowego na poczatku mojej jazdy szosa, glownie po to aby nauczc sie obrotu. Obecnie licznik zniknął calkowicie z mojego roweru. Stalo sie to od kiedy zacząłem trenowac w grupie z ludzmi duzo lepszymi odemnie. Nie ma wtedy czasu zeby patrzec na licznik, trzeba pilnowac liderow i kola bo chwila nieuwagi, jeden sprint i odpuszczenie kola na kilkanascie dlugosci roweru moze kosztowac caly trening. Indywidualna srednia niewiele tu pomoze.
Sorry ale ja w ogóle nie rozumiem tej wypowiedzi. Zaraz ktoś napisze że przestał patrzyć na licznik bo zaczął jeździć ze słuchawkami na uszach, tylko co to ma do rzeczy? To oczywista oczywistość że jazda w grupie pomaga w uzyskiwaniu lepszych średnich, ale czy to znaczy że w ogóle te przestają być ważne i właściwie cały zawodowy peleton wozi ze sobą niepotrzebny bagaż w postaci liczników i pulsometrów?
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3