Jump to content

Photo

Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie

2845 replies to this topic

#181 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 08 July 2010 - 19:36

Hej,

ja bym się pisał, ale tak delikatnie

O, jakiś odzew. ;-) Fajnie, że ktoś tu jeszcze zagląda.

Mi osobiście pasowałoby w niedzielę, tak koło 9/10 rano. Trasa i tempo do uzgodnienia.

#182 ziele477

ziele477
  • Użytkownik
  • 192 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 July 2010 - 19:40

ja siedzę do końca tygodnia na L4, więc mi każda pora dnia pasuje

#183 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 28 July 2010 - 18:15

Cześć,

Ma ktoś ochotę potrenować coś w nadchodzącą niedzielę 1 sierpnia? :-)

Dajcie znać bo widzę, że nasz wrocławski temat "spadł" już na drugą stronę działu... :-|

#184 Jakob

Jakob
  • Użytkownik
  • 118 posts
  • SkądBrzeg Dolny

Posted 29 July 2010 - 08:17

Ja bym się chętnie do was dołączył. Aktualnie przebywam w Brzegu Dolnym, to mogę podjechać pod Wrocław jak gdzieś będziecie. Nie wiem gdzie jest ta Hallera, nie orientuję się tak ekstra po Wrocławiu.
Jak coś to tutaj jest tel. kontaktowy do mnie - 721971509.

#185 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 30 July 2010 - 13:42

Cześć,

W niedzielę 01 sierpnia, o 9:00 spotykamy się na rondzie na ul. Powstańców Śląskich koło przystanku tramwajowego na ławeczkach pod "platanem" (to takie duże drzewo ;-) ). Podłączamy się pod trening z grupą rowerową "RewoR" z Wrocławia.

Ekipa: Kuba + Arek + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY.

Trasa i tempo do dogadania zresztą zobaczymy co mają w planie "reworowcy".

Jeżeli będzie padał deszcz lub EWIDENTNIE będzie się na niego zanosić, to ja raczej odpadam bo w deszczu nie jeżdżę.

Ktoś jeszcze chętny?

#186 xGx

xGx
  • Użytkownik
  • 458 posts
  • SkądWrocław

Posted 30 July 2010 - 13:55

Jutro zapraszam na tor,jak ktoś chętny i nie widział tego linka w innym temacie (rowery sie znajdą,jak co to zabierzcie ze sobą tylko kaski,a ostre tylko z barankami!!)
http://alleycat-wroc...anda-trawa.html

#187 p.o.s.t

p.o.s.t
  • Użytkownik
  • 1,474 posts
  • SkądWrocław

Posted 30 July 2010 - 18:34

To i ja wpadnę zobaczę co moje nogi są warte :). Jutro może gdzieś jedziecie?

#188 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 05 August 2010 - 11:22

Cześć,

Ma ktoś jakieś plany "kolarskie" na nadchodzący weekend?

Z chęcią bym się pod coś "podpiął". ;-)

Może jakiś wypad w górki?

#189 Bagno

Bagno
  • Użytkownik
  • 42 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 August 2010 - 21:38

Kręci się ktoś jutro? Na coś spokojnego bym się pisał ;-)

#190 ziele477

ziele477
  • Użytkownik
  • 192 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 August 2010 - 20:45

od jutra tj. 9.08 jestem na urlopie (w końcu trochę wolnego) więc jak ktoś ma chęć i ochotę to zaczynam jeździć, na początku spokojnie bo jeszcze mam problemy ze stopą. Jak by ktoś się pisał to dawajcie znać w temacie. Pozdro

#191 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 09 August 2010 - 09:42

Cześć,

Jak każdy widział, na weekend pogoda załała nas deszczem i wszystkie plany się rozmyły... :-(

W tygodniu coś bym pokręcił ale popołudniami około 17:00 najwcześniej bo jak wiadomo praca weryfikuje plany treningowe. :-/ Będę się odzywał.

Zmontował bym coś na nadchodzący weekend. Może jakiś wypad w górki. Ma ktoś ochote albo inne ciekawe propozycje?

#192 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Posted 09 August 2010 - 09:57

Czesc wszystkim !
Ja ze swojej strony zapraszam na najbliższą niedziele, tj. 15.08 na godz. 11.00 do Trzebnicy do Rynku na wspólny trening z Szerszeniami.
Ostrzegam, że momentami jezdzimy 40km/h po zmianach, ale takie tempo jest wtedy, gdy
pada komenda "jedziemy" :-D , a na tych, którzy zostają z tyłu, zawsze czekamy, wiec nie ma sie czego bac.

Pozdrowery.

#193 tcp

tcp
  • Użytkownik
  • 501 posts
  • SkądZ nienacka

Posted 09 August 2010 - 11:26

Czesc wszystkim !
Ja ze swojej strony zapraszam na najbliższą niedziele, tj. 15.08 na godz. 11.00 do Trzebnicy do Rynku na wspólny trening z Szerszeniami.
Ostrzegam, że momentami jezdzimy 40km/h po zmianach, ale takie tempo jest wtedy, gdy
pada komenda "jedziemy" :-D , a na tych, którzy zostają z tyłu, zawsze czekamy, wiec nie ma sie czego bac.

Pozdrowery.

Brzmi bardzo zachęcająco. Żeby tylko nie było cyrków z pogodą.

#194 Bagno

Bagno
  • Użytkownik
  • 42 posts
  • SkądWrocław

Posted 09 August 2010 - 17:07

W tygodniu po 17-ej (~18.00) zgłaszam się. Może jutro coś na przetarcie?

#195 ziele477

ziele477
  • Użytkownik
  • 192 posts
  • SkądWrocław

Posted 09 August 2010 - 18:17

ok mi pasuje na 15:30 idę do kina ale najwyżej pojadę szoską i na 17 z lekkim groszem się wyrobie. Jak by co mój nr tela to 605363041 albo gg 1765847 pozdro

#196 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 10 August 2010 - 08:22

Cześć,

O, wreszcie jakiś ruch w temacie. :->

Ja też się zgłaszam na treningi od 17:00 w tygodniu. Dajcie znać kiedy się spotykacie. Podjadę i pokręcimy coś razem.

Bagno, jak Twój nowy Felt? Dale radę? Masz info na priv ode mnie.

A co z weekendem? Pisze się ktoś na wyprawę w góry - pociąg z rana do Kłodzka lub Wałbrzycha do wyboru. Dajcie znać. :)

#197 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 10 August 2010 - 12:56

Cześć,

Jestem po rozmowie telefonicznej z Czarkiem alias Bagno z forum i zapraszamy wszystkich chętnych na wspólny trening w piątek 13 sieprnia, o 17:30 na róg ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej (na rogu tam gdzie jest stacja BP). :-D

#198 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Posted 10 August 2010 - 15:05

Czesc

Zapraszam wszystkich na wspólny dzisiejszy trening po Wzgórzach Trzebnickich. Start w Pasikurowicach, w których mieszkam (ul. Wrocławska 51, to ta główna droga przebiegająca przez całą wioske) o godz. 17.45 spod mojego domu. Trasa liczy 43,12km w 80% pagórkowata, takze ciagle hopki :-D , przewidywane tempo: spokojnie; srednia 30-32km/h.

Zapraszam. A moze ktos sie zjawi. ;-)

A co do weekendu. Ja ze swojej strony proponuję uderzyc w tą sobotę, czyli 14 sierpnia na Sobótkę (Przełęcz Tąpadła);juz prawie miesiąc tam nie byłem i korci mnie, aby przejechac ze 2 rundy wokół góry.
Miejsce i godzina spotkania: róg ulic Hallera i Grabiszynskiej we Wrocławiu, 10.00.
Mysle, ze na pewno ktos bedzie chetny, tym bardziej, ze są tam fajne podjazdy (10%), o których wiekszosc z was juz wie. :lol:

Pozdrowery.

#199 Bagno

Bagno
  • Użytkownik
  • 42 posts
  • SkądWrocław

Posted 10 August 2010 - 15:59

chris1990accent -> odpisałem Ci na pocztę. Wszystko ok, tylko musimy umawiać się z wyprzedzeniem. Weź pod uwagę, że człowiek z roboty musi wrócić.

Co do soboty to mi się klaruję wolny weekend i jestem otwarty na propozycję. Tylko od razu uprzedzam, że jestem cienki jak dupa węża dlatego proszę brać na to poprawkę :-).

#200 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Posted 10 August 2010 - 17:17

Cześć,

Ja ze swojej strony proponuję uderzyc w tą sobotę, czyli 14 sierpnia na Sobótkę (Przełęcz Tąpadła);juz prawie miesiąc tam nie byłem i korci mnie, aby przejechac ze 2 rundy wokół góry.

Krzychu dopisz mnie na liste uczestników sobotniej wyprawy na Tąpadło, a może i nawet dalej w nieznane. :) Jestem na 100%.

Co do soboty to mi się klaruję wolny weekend i jestem otwarty na propozycję. Tylko od razu uprzedzam, że jestem cienki jak dupa węża dlatego proszę brać na to poprawkę.

Czarek, dasz radę. Ja też jestem cieńki. Krzychu potwierdzi. ;-)

Reply to this topic