Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 czerwiec 2010 - 17:12
Cytat
Artur wczoraj była tragedia jeśli chodzi o temperaturę na jazdę, nie wiem jak Ty, ale ja po powrocie 10m stałem pod lodowatym prysznicem.
Nie, no bez przesady. Nie było tak źle. Ja też chwile poleżałem w wannie z zimną wodą ale bez przedady. Mi się jechało bardzo fajnie. Lubię upały. :-)
Cytat
Statystycznie patrząc wyszło mi 141km, średnia 26, czas prawie 5,5h i planuję tam wrócić za 2 tyg, więc jeżeli ktoś chce może się dołączyć (znów w planie pociąg, chyba że uda się inaczej).
Ech, kurcze teraz żałuję, że nie pojechałem. Widzę, że z planowanych 200km wyszło mniej... Kuba, od razu wpisz mnie już teraz na listę uczestników na wyjazd w następny weekend. Jestem na 100%!
Cytat
Zgadamy się w przyszłym tygodniu.
Pamiętajcie, o mnie. Też jadę. :-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 czerwiec 2010 - 17:24
Ma ktoś ochotę jutro czyli w środę 16 czerwca coś pokręcić? Jeśli tak to zapraszam na wspólny trening o 10:30. Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Castor Troy + inni chętni. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAM. W grupie zawsze raźniej.
Trasa do ustalenia. Tempo do dogadania. Korci mnie jutro zrobić Sobótkę i Tąpadło... :-D
Jeżeli ktoś jeszcze chętny to proszę, o potwierdzenie tutaj lub na email albo GG. :-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 czerwiec 2010 - 17:33
I jeszcze raz ja... ;-)
Piszę w osobnych wątkach żeby nie było bałaganu w naszym wątku.
Koledzy, tak jak wspomniał wyżej Heavy_Puchatek 26 czerwca w sobotę organizowany jest nasz wspólny, jednodniowy wyjazd naszej Grupy Wrocławskiej w góry.
Szefem wyjazdu jest Heavy_Puchatek, bo zna doskonale tamte trasy i zaproponował termin. ;-) Proponuję wspólnie uzgodnić dokładnie trasę, miejsce i czas zbiórki oraz inne pierdoły związane z wyjazdem.
Na tą chwilę lista chętnych wygląda następująco:
1. Heavy_Puchatek
2. Tcp
3. Castor Troy
Kto chętny? Pisać i odzywać się. Szykuje się fajny wypad. :-D
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 16 czerwiec 2010 - 22:27
Cytat
Ruszacie z Wrocławia prawda? Jaka jest planowana trasa, tzn. ile zamierzacie kręcić.
To jeszcze do obgadania. Ja osobiście wolałbym pojechać pociągiem i zrobić 180km czy nawet 200km po górach niż dojeżdżać do gór z Wrocławia na rowerze bo w tedy wyjdzie raczej dużo więcej po płaskim niż po górach.
Jestem za pojechanie tam pociągiem i pojeżdżeniem głównie po górach - ze 180km - i ewentualnie wracać na rowerach do Wrocławia. Co do trasy to można uderzyć pociągiem do Wałbrzycha i objechać tamtejsze górki + kotlina kłodzka + górki po czeskiej stronie.
Proszę, o Wasze propozycje. :-)
Napisano 17 czerwiec 2010 - 00:44
Napisano 17 czerwiec 2010 - 11:41

9zł Intercity (vel Tanie Linie Kolejowe), nie wiem czy jak kupisz bilet z przesiadką (z brzegu dolnego) to musisz kupować 1 czy 2 na rower, ale raczej na pewno 2, ponieważ jedyny w miarę sensowny poranny pociąg do Wałbrzycha niestety od jakiegoś czasu jest obsługiwany przez TLK.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 22 czerwiec 2010 - 15:33
Nie było mnie kilka dni, bo odpoczywałem na kilkudniowych wakacjach. :-) Widzę, że w sprawie sobotniego wypadu w góry nie wiele się ruszyło... Szkoda. Nikt więcej nie ma ochoty na wyjazd w górki? Nie wierzę... ;-) Jacob, nie łam się i dawaj na wyjazd. ;-)
Na tą chwilę lista chętnych wygląda następująco:
1. Heavy_Puchatek
2. Tcp
3. Castor Troy
Kto chętny? Pisać i odzywać się. Szykuje się fajny wypad! :-D
Ma ktoś ochotę jutro czyli w środę 23 czerwca coś pokręcić? Jeśli tak to zapraszamy na wspólny trening o 10:15. Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Castor Troy + Chris1990Accent. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAM. W grupie zawsze raźniej.
Trasa do ustalenia. Tempo do dogadania. Korci mnie jutro zrobić Sobótkę i Tąpadło... :->
Jeżeli ktoś jeszcze chętny to proszę, o potwierdzenie tutaj lub na email albo GG.
Napisano 23 czerwiec 2010 - 19:14
Cytat
4. Mati213Na tą chwilę lista chętnych wygląda następująco:
1. Heavy_Puchatek
2. Tcp
3. Castor Troy
O ile złożę rower do kupy...
A jak nie, to najwyżej pojadę przełajowym, tylko oponki bym mu zmienił na szosowe :-)
Tylko jak wyjazd? Pociągiem w góry czy dojazd też rowerem? I jaka trasa?
Jutro nie wiem, czy będę, ale raczej nie...
Napisano 25 czerwiec 2010 - 05:09

w stronę "tam" pasuje nam tylko odjazd z Głównego bodaj 6:34 (Tanie linie kolejowe), pociąg z Warszawy przez Wrocław do Jeleniej. Kolejny (i tańszy) pociąg jest dopiero po 9:30, a wtedy możemy mieć problem z powrotem, lepiej mieć zapas.
Dystans wyjdzie pewnie trochę powyżej 150km (dokładnie nie napiszę bo nie wiem), trasa będzie ciężka momentami bardzo

Muszę wiedzieć wcześniej czy ktoś jedzie, ponieważ sam nie pojadę tym razem, ostatni raz na rowerze byłem prawie tydzień temu a tak to sobie choruję, ale na góry sił mi starczy

Dodaj odpowiedź