Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 13 maj 2010 - 19:34
W sobotę 15 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Ja (Chris1990accent) + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.
Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadło. :-D Tempo do dogadania.
Ktoś jeszcze chętny?
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 14 maj 2010 - 20:46
Cytat
W sobotę 15 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej
Potwierdzam mój udział w jutrzejszym wyjeździe oczywiście, o ile nie będzie padać bo ostatnie dni nie napawają optymizmem... :-/
Cytat
Widzę że ze 160 zrobiło się 120
A nic nie wiem, o zmianie. Dla mnie może być i 170km jeśli będzie pogoda. :->
Cytat
ale na bank będę jak tylko nie będzie padać
O, fajnie Łukasz, że się odezwałeś, i że przyjedziesz. Dawno już Cię nie było. :-)
Do zobaczenia jutro, o 10:00! :-D
Napisano 16 maj 2010 - 06:11

Pogoda nie była zła. Dość zimno, wiało, ale szosa sucha i bez kropli deszczu. Szkoda, że nas na większą część trasy tylko dwóch zostało

Gosc_chris1990accent_*
Napisano 20 maj 2010 - 20:42
W sobotę 22 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Ja (Chris1990accent) + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.
Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadła. :-D Tempo do dogadania.
Ktoś jeszcze chętny?
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 22 maj 2010 - 07:56
Chciałbym wszystkich poinformowac,ze dzisiejszy SOBOTNI wypad zostaje przeniesiony na JUTRO,czyli na NIEDZIELĘ.
W związku z tym jutro, 23 maja, o 12:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Ja (Chris1990accent), mój brat Kamil + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.
Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadła. :-D Tempo do dogadania.
Ktoś jeszcze chętny?
Przepraszam Was za tak nagłą zmianę terminu wyjazdu.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 22 maj 2010 - 18:55
Cytat
Chciałbym wszystkich poinformowac,ze dzisiejszy SOBOTNI wypad zostaje przeniesiony na JUTRO,czyli na NIEDZIELĘ.
Rano zdzwoniliśmy się z Krzyśkiem, o 8:30. U niego była mrzawka, a u mnie mokre ulice... :-/ Dlatego przełożyliśmy wyjazd. W związku z niepewną pogodą na jutro tj. na niedzielę, wyjazd wyjątko planowany jest na 12:00, a nie jak zwykle na 10:00.
Ktoś jest jeszcze chętny? Zgłaszać się proszę. :-D
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 26 maj 2010 - 19:39
Cytat
Jak Wy szybko jeździcie na tych wycieczkach? Czy umiejętności techniczne początkującego szosowca nie zepsują współpracy? Pytam, bo chciałbym się kiedyś przyłączyć.
Prędkości są różne, zależy kto jest w ekipie. Wiadomo, że jedni są mocniejsi, a inni słabsi. Średnie są też różne. Od 28 km/h do 33km/h. Nigdy nikt nie psuje współpracy. Wszyscy są ZAWSZE mile widziani. Wpadnij, wpadnij, zapraszam serdecznie. :-)
Co do kolejnego treningu to:
W piątek 28 maja, o 10:00/11:00 (do ustalenia) spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: Castor Troy + Kuba + inni chętni. ;-) Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.
Trasa planowana to około 70km, kierunek południe. Tempo do dogadania - mając w perspektywie w sobotę 29 maja, czyli na drugi dzień maraton szosowy w Lesznie chciałbym zrobić poprostu przejażdżkę w tempie do 30km/h. :->
Ktoś jeszcze chętny? Ozywać się! ;-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 26 maj 2010 - 19:55
Rzuciłem tak na zachętę czas od 10:00 do 11:00, żeby Ci co chcą napisali, o której bardziej im pasuje i w czwartek wieczorem się okaże czy 10 czy 11. Wiadomo, że nie wszystkim pasuje jedna pora, więc te "widełki" aby się chętni określili jak im lepiej. :-)
Pisać, kto będzie i o której pasuje większośc to się poda w czwartek wieczorem info na forum. :->
Dodaj odpowiedź