Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie

2845 odpowiedzi w tym temacie

#121 czlowiekzdubaju

czlowiekzdubaju
  • Użytkownik
  • 55 postów
  • SkądWrocław/Kraśnik

Napisano 11 maj 2010 - 10:48

jurekgrzelak, czy dobrze myśle, że jeździsz na czarnym Scott'cie ?? Często w strone Kątów? 8-)

#122 Jakob

Jakob
  • Użytkownik
  • 118 postów
  • SkądBrzeg Dolny

Napisano 11 maj 2010 - 21:16

Jest może ktoś kto jeździ w okolicach Brzegu Dolnego dość często? Bardzo dobrze znam tamte okolice, byłbym chętny na jazdę. Dam znać szczegółowo niebawem.

#123 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Napisano 13 maj 2010 - 19:34

Cześć wszystkim !

W sobotę 15 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.

Ekipa: Ja (Chris1990accent) + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.

Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadło. :-D Tempo do dogadania.

Ktoś jeszcze chętny?

#124 heavy_puchatek

heavy_puchatek
  • Użytkownik
  • 503 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 13 maj 2010 - 20:12

Widzę że ze 160 zrobiło się 120 :D Tak czy inaczej ja przyjadę, o ile nie będzie padać :)

#125 ziele477

ziele477
  • Użytkownik
  • 192 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 maj 2010 - 22:23

ja do roboty mam na 15 to najwyżej się wcześniej odłączę ale na bank będę jak tylko nie będzie padać

#126 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 14 maj 2010 - 20:46

Cześć,

Cytat

W sobotę 15 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej

Potwierdzam mój udział w jutrzejszym wyjeździe oczywiście, o ile nie będzie padać bo ostatnie dni nie napawają optymizmem... :-/

Cytat

Widzę że ze 160 zrobiło się 120

A nic nie wiem, o zmianie. Dla mnie może być i 170km jeśli będzie pogoda. :->

Cytat

ale na bank będę jak tylko nie będzie padać

O, fajnie Łukasz, że się odezwałeś, i że przyjedziesz. Dawno już Cię nie było. :-)

Do zobaczenia jutro, o 10:00! :-D

#127 jurekgrzelak

jurekgrzelak
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 maj 2010 - 05:56

Cytat

jurekgrzelak, czy dobrze myśle, że jeździsz na czarnym Scott'cie ?? Często w strone Kątów? 8-)

tak to ja!!! :mrgreen: pomykam we wszystkie strony świata.

#128 heavy_puchatek

heavy_puchatek
  • Użytkownik
  • 503 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 16 maj 2010 - 06:11

Wczoraj zostałem na przykład przeciągnięty gdzieś za Strzegom całkiem żwawym tempem, chociaż to w sumie też w stronę Kątów :)

Pogoda nie była zła. Dość zimno, wiało, ale szosa sucha i bez kropli deszczu. Szkoda, że nas na większą część trasy tylko dwóch zostało :)

#129 jurekgrzelak

jurekgrzelak
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 maj 2010 - 06:38

dwóch niezłomnych rycerzy.dzisiaj miało lać,ale tylko dmucha mocno.już startuję w kierunku Oławy i Laskowic.tym razem na mtb.

#130 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Napisano 20 maj 2010 - 20:42

Cześć wszystkim !

W sobotę 22 maja, o 10:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.

Ekipa: Ja (Chris1990accent) + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.

Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadła. :-D Tempo do dogadania.

Ktoś jeszcze chętny?

#131 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 21 maj 2010 - 14:17

Cześć,

Ja oczywiście potwierdzam, że będę jeśli tylko nie będzie padało.

Ktoś jeszcze? Odzywać się leniuchy. :-D

#132 Platon

Platon
  • Użytkownik
  • 558 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 maj 2010 - 19:37

Jak będzie pogoda to wpadnę, jak coś będę rano dzwonił :)

#133 Mati213

Mati213
  • Użytkownik
  • 153 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 maj 2010 - 21:33

Uprzedzam Was: nie jedźcie przez Kąty Wrocławskie! Jak byłem tam rok temu, wylała Bystrzyca i na ulicy było 20cm wody, teraz pewnie jest z metr!

#134 Gosc_Chabek_*

Gosc_Chabek_*
  • Gość

Napisano 22 maj 2010 - 00:56

Byłem w piątek w Mietkowie nad zalewem i jechałem przez Kąty i tam jest cisza i spokój.
Rzeka nie ma zbyt wysokiego poziomu a z zalewu nie ma dużego zrzutu wody.
Można śmiało tamtędy jechać .
Pozdrawiam

#135 Gosc_chris1990accent_*

Gosc_chris1990accent_*
  • Gość

Napisano 22 maj 2010 - 07:56

Cześć wszystkim !

Chciałbym wszystkich poinformowac,ze dzisiejszy SOBOTNI wypad zostaje przeniesiony na JUTRO,czyli na NIEDZIELĘ.
W związku z tym jutro, 23 maja, o 12:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.

Ekipa: Ja (Chris1990accent), mój brat Kamil + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.

Trasa planowana to 120km, kierunek Sobótka, Przełęcz Tąpadła. :-D Tempo do dogadania.

Ktoś jeszcze chętny?

Przepraszam Was za tak nagłą zmianę terminu wyjazdu.

#136 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 22 maj 2010 - 18:55

Cześć,

Cytat

Chciałbym wszystkich poinformowac,ze dzisiejszy SOBOTNI wypad zostaje przeniesiony na JUTRO,czyli na NIEDZIELĘ.

Rano zdzwoniliśmy się z Krzyśkiem, o 8:30. U niego była mrzawka, a u mnie mokre ulice... :-/ Dlatego przełożyliśmy wyjazd. W związku z niepewną pogodą na jutro tj. na niedzielę, wyjazd wyjątko planowany jest na 12:00, a nie jak zwykle na 10:00.

Ktoś jest jeszcze chętny? Zgłaszać się proszę. :-D

#137 rocha

rocha
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądJG/Wroclaw/Świecie

Napisano 26 maj 2010 - 16:34

Jak Wy szybko jeździcie na tych wycieczkach?
Czy umiejętności techniczne początkującego szosowca nie zepsują współpracy?
Pytam, bo chciałbym się kiedyś przyłączyć.

#138 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 26 maj 2010 - 19:39

Cześć,

Cytat

Jak Wy szybko jeździcie na tych wycieczkach? Czy umiejętności techniczne początkującego szosowca nie zepsują współpracy? Pytam, bo chciałbym się kiedyś przyłączyć.

Prędkości są różne, zależy kto jest w ekipie. Wiadomo, że jedni są mocniejsi, a inni słabsi. Średnie są też różne. Od 28 km/h do 33km/h. Nigdy nikt nie psuje współpracy. Wszyscy są ZAWSZE mile widziani. Wpadnij, wpadnij, zapraszam serdecznie. :-)

Co do kolejnego treningu to:

W piątek 28 maja, o 10:00/11:00 (do ustalenia) spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.

Ekipa: Castor Troy + Kuba + inni chętni. ;-) Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.

Trasa planowana to około 70km, kierunek południe. Tempo do dogadania - mając w perspektywie w sobotę 29 maja, czyli na drugi dzień maraton szosowy w Lesznie chciałbym zrobić poprostu przejażdżkę w tempie do 30km/h. :->

Ktoś jeszcze chętny? Ozywać się! ;-)

#139 rocha

rocha
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądJG/Wroclaw/Świecie

Napisano 26 maj 2010 - 19:51

Cytat

...Ktoś jeszcze chętny?...

Będę, zajrzę na forum, o której dokladnie.

#140 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 26 maj 2010 - 19:55

Cześć,

Rzuciłem tak na zachętę czas od 10:00 do 11:00, żeby Ci co chcą napisali, o której bardziej im pasuje i w czwartek wieczorem się okaże czy 10 czy 11. Wiadomo, że nie wszystkim pasuje jedna pora, więc te "widełki" aby się chętni określili jak im lepiej. :-)

Pisać, kto będzie i o której pasuje większośc to się poda w czwartek wieczorem info na forum. :->

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy