Ktoś chętny na wypad w Góry Sowie w niedziele rano? Im wcześniej tym lepiej, bo żar piekelny się szykuje.
Cześć
A jaką trasę planujesz?
Napisano 07 czerwiec 2014 - 12:20
Cześć
A jaką trasę planujesz?
Wrocek -> Dzierżoniów przez Tąpadłe, a po tym hmm.. Jugowska Walimska, Woliborska i jak starczy sił to Srebrna, a powrót pociągiem, bo przy tej parówce nie będzie mi się chciało rowerem wracać. Trasa do uzgodnienia oczywiście jakby co :-o .
Napisano 07 czerwiec 2014 - 14:41
Cześć!
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy trening 8-) Szkoda że na hopki pojechaliśmy w okrojonym składzie, trudno za tydzień startujemy o 9:00, już dziś zapraszam wszystkich 8-) Dla odmiany zaliczymy i hopki pod Świdnicą i Tąpadłe *(ok 700 m przewyższenia w pionie wyjdzie).
Dziś wyszła średnia ok 32 km/h, 550 m w pionie, w średniej temperaturze 30 stopni 8-)
Napisano 07 czerwiec 2014 - 15:01
Napisano 07 czerwiec 2014 - 17:27
Sorry że tutaj, ale mam pilną sprawę, a we Wrocławiu jestem od poniedziałku nie nie znam jeszcze okolicznych sklepów. Potrzebuję pilnie kupić szytkę, bo dziś w okolicach Sobótki rozwaliłem tylną. Płyn nie uszczelnił, a dodatkowo przy pompowaniu ją "wybula", więc szytka raczej do wyrzucenia.
Może być tak naprawdę cokolwiek, nawet treningowe Tufo (S33 Pro) czy Vittorię Rally. Niestety nie zabrałem ze sobą zapasowych kół pod oponę i jestem uziemiony.
Napisano 07 czerwiec 2014 - 17:37
Vittorię Rally dostaniesz za 75zł/szt w Decathlonie we Wrocławiu na ul. Krzywoustego (hipermarket Real), na Bielanach Wrocławskich.
http://www.decathlon...id_8275144.html
Szytki są dostępne w obu sklepach (sprawdzałem dostępnośc).
Napisano 07 czerwiec 2014 - 18:54
Dzięki za trening. Trochę zabraklo nogi na powrocie ale twardym trzeba być i jak tylko czas pozwoli to zamelduje się na kolejny trening.
Do zobaczenia.
Mi też brakło ;-) na szybko musiałem uzupełnić płyny, zimne Tyskie Klasyczne zapodać, i pojechałem dalej 8-) jednak 30 dyszki na termometrze swoje zrobiło, BTW dzięki Wupe że mi towarzyszyłeś :->
Napisano 07 czerwiec 2014 - 18:59
jutro też ktoś jeździ? Swoją drogą też mi siły nie starczyło i zatrzymałem się na truskawkach w Pietrzykowicach ![]()
Napisano 07 czerwiec 2014 - 19:14
Ja, żeby nie było, jutro robię 130 km - ale ustawiłem się w Oławie ![]()
Ale jak by ktoś chciał to o 18:00 w tygodniu możemy ruszać ze Skałki na jakieś pomniejsze dystanse (?) np. 60-70 km,
traska: Skałka-Kąty Wr.-Mietków-Wawrzeńczyce (fajna hopeczka)-Kostomłoty-Zabłoto-Pełcznica-Kąty Wr. , fajny pofalowany delikatnie teren w sam raz na spokojne przekręcenie nogi 8-)
Napisano 07 czerwiec 2014 - 21:17
czach, a jedziesz na ten Srebrnogórski maraton? ![]()
Napisano 07 czerwiec 2014 - 21:43
jutro też ktoś jeździ? Swoją drogą też mi siły nie starczyło i zatrzymałem się na truskawkach w Pietrzykowicach
hehe a to Ty młóciłeś truskawki u sprzedawcy w Pietrzykowicach - pozdro - widzieliśmy się jak wracałem w kierunku Wrocławia :-)
Napisano 07 czerwiec 2014 - 21:47
--
Marcin Trzaska
Napisano 07 czerwiec 2014 - 21:47
haha, tak, to ja
jutro w godzinnach rannych chciałem ruszyć esarzowice - Pietrzykowice - Kąty Wr. - Mietków - Sobótka i Tąpadła, tempo ok. 30km/h