Dzięki noerror,
nie czekając na odpowiedź zapisałem się :-)
Startuje ktoś jeszcze z forowiczów w kategorii MII?
Pozdrawiam,
janczol
ja startuję. jestem 7 na liście. zapisałem się w dniu otwarcia zapisów :mrgreen:
Napisano 01 maj 2008 - 16:21
Napisano 01 maj 2008 - 17:37
dlaczego tak sądzisz? Może masz i rację, bo Andrzej G startował w mtb, a na szosie jeździ dopiero drugi rok. Mówił mi, że supermaratony to nie dla ludzi :-P , wiec kto wie może wróci do mtb. Myślę jednak, że spodobała mu sie jazda na naszych maratonach. Do Gryckiewicza nie można go porównywać, bo to jest młody chłopak.bedzie silny w tym roku ... ale za rok pewnie lub dwa juz go nie bedzie.
Napisano 05 maj 2008 - 17:09
Napisano 06 maj 2008 - 11:57
Napisano 06 maj 2008 - 12:42
Napisano 08 maj 2008 - 07:32
Napisano 08 maj 2008 - 12:51
Napisano 08 maj 2008 - 13:31
(ciach) przejechałem sobie Pętle Trzebnicką i zauważyłem że przy nabitych kapciach na maxa nie jest za przyjemnie. (ciach)
Trochę mi smutno że organizatorzy przewidzieli na trasie punkt żywnościowy tyko w Miliczu - boje się że bez bukłaka w plecaku nie dam rady. No i tak dzisiaj się zaczyna chmurzyć, więc pewnie w wekend będzie kropić :-P
Napisano 09 maj 2008 - 11:43
(ciach) przejechałem sobie Pętle Trzebnicką i zauważyłem że przy nabitych kapciach na maxa nie jest za przyjemnie. (ciach)
Trochę mi smutno że organizatorzy przewidzieli na trasie punkt żywnościowy tyko w Miliczu - boje się że bez bukłaka w plecaku nie dam rady. No i tak dzisiaj się zaczyna chmurzyć, więc pewnie w wekend będzie kropić :-P
Ja i tak dowale ok 9.5 atm w moje Vittorie ...
Co około 55 i 65km PŻ - masz mało ? Dwa bidony 0.7l i śmigasz jedną pętle bez zatrzymywania się. A jak mało masz, to do kieszonki jaki Powerade (w pierwszej kolejnosci wypijesz) i MUSI wystarczyć do START/META (pierwsza pętla ... ;-) )
Tak a propos - grupy startuja co 2min i to moze byc problemem natłoku kolarzy na PŻ, zgiełku i bałaganu ... Ja nie planuje zatrzymywać sie w Miliczu (a przynajmniej na Iszej pętli - no i pytanie czy pojadę drugą :-) )
Kurde ... nie strasz pogodą deszczowa - przeciez prognozy mówia o idealnej słonecznej w sobote. Nie lubie w deszczyku jeździć ...
Napisano 09 maj 2008 - 12:23