[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Posted 05 December 2014 - 19:59
Z kolorami może lepiej nie szaleć - może tylko białe i kolorowe (jeden kolor - szary, czerwony, itd.) akcenty. Bez białego kołnierzyka - w jednej koszulce miałem i choćby nie wiem jak o nią dbać, z czasem przestanie się dopierać. Tak samo jasny pasek przez środek pleców - żeby po deszczu nie było widać ile syfu na siebie zebraliśmy.
- piotrkol likes this
Posted 05 December 2014 - 20:10
@Uraz - to dasz się namówić na jeden napis 'Santini' na końcu jednego rękawka czy nie? Tak czy tak pewnie Santini jakieś logo bądź napis wymusi
Chodzi mi o coś takiego:
Untitled-1.jpg 10.27KB
19 downloads
Posted 05 December 2014 - 20:10
Ładnie wygląda wersja uraza z kolorami, ale czy nie za dużo białego?
Nieskromnie wspomnę, że nieco wcześniej pierwszy podałem linka do tej koszulki;)
A może to? niekoniecznie w tej kolorystyce?
http://www.bobshop.c...no-zielona.html
Mały ruch w temacie doboru wzoru. Ponad 40 osób sie zapisało. Czyżby większości był obojętny wzór koszulki? ![]()
A jaka ma być jej cena?
e. - Już widzę - 150pln
Posted 05 December 2014 - 20:53
Ładnie wygląda wersja uraza z kolorami, ale czy nie za dużo białego?
Nieskromnie wspomnę, że nieco wcześniej pierwszy podałem linka do tej koszulki;)
...
e. - Już widzę - 150pln
Tak to jest zdjęcie wzięte z linków które przysłałeś.
Było 150 i jest 150. Jedyna zmiana to zlikwidowanie przedziału cenowego, żeby nikogo nie wprowadzać w błąd. Wszystko idzie w kierunku najdroższych ubrań jakie oferuje Santini więc nie ma sensu rozpatrywać dolnego przedziału, który był widoczny wcześniej. Przypominam, że nie jest to cena końcowa. Może skończyć się na 130 ale może też na 170. Jest za wcześnie, żeby o tym rozmawiać.
@Uraz - to dasz się namówić na jeden napis 'Santini' na końcu jednego rękawka czy nie? Tak czy tak pewnie Santini jakieś logo bądź napis wymusi
Raczej będzie tylko 1 logo w postaci kwadratu SMS Santini. Ewentualnie tak jak jest w tej koszulce
Myślę jeszcze na zastosowaniem szarych wstawek z jakimś lekkim nadrukiem/wzorkiem tak jak tu i tu
Dorzuciłem też kilka zdjęć do folderu z inspiracjami
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 05 December 2014 - 21:23
o ten wzór co dał piotrkol91 super według mnie ![]()
ale ten od Uraza też fajny https://docs.google....HYmM/edit?pli=1
Posted 05 December 2014 - 21:41
...
Co do ceny: nie gra roli. Nie ma sensu się targować o 50 pln...
(ten komplet z GCN kosztuje 200 funtów!)
Nie mogę się z tobą zgodzić. Cena w tym zamówieniu jest kluczowa. Część osób wzruszy ramionami jeśli będzie 50 zł więcej ale pozostała część zrezygnuje, a wtedy z 50 zrobi się 150 zł więcej na komplecie. Trzeba też wziąć pod uwagę święta i lekko nadszarpnięte budżety zamawiających. Tak jak pisałem na wstępie, bardzo zależy mi na jakości ale musimy się jednak wyrobić w rozsądnych pieniądzach. 200 funtów to astronomiczna kwota ale głównie dla tych którzy zarabiają w złotówkach ;-)
Posted 05 December 2014 - 21:52
To może ja przedstawię moje dwie propozycje. Powstały na szybko w wolnej chwili, tak by pokazać jak ja bym to widział. Oczywiście kolor wstawek jest do dyskusji, ale mi się widzi coś takiego jak w projektach, żeby przełamać trochę ten szary i czarny kolor. Na jednym rękawku flaga.
Attached Files
Posted 05 December 2014 - 22:04
Jak dla mnie super tylko ten zielony zamienić na czerwony.
Posted 05 December 2014 - 22:09
Wg. mnie w połączeniu czarny-czerwony-biały trzeba zminimalizować ilość białego tak jak zrobił palli. Inaczej wychodzi jakoś kobieco, a żadna pani jak do tej pory nie zdecydowała się na zamówienie. Do tego jak słusznie wspomniał PsYhOl jasne elementy nie prezentują się dobrze po pierwszej burzy i/lub kilku praniach, a nie mieszkamy w słonecznej Kalifornii.