[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 06 grudzień 2014 - 12:18
...
Ja się zastanawiam czy nie wziąć na warsztat czegoś bardziej kolorowego
Rewelacja! jestem jak najbardziej za!
Napisano 06 grudzień 2014 - 12:20
Z inspiracji zamieszczonych przez kolegę uraz mi najbardziej wpadł w oko n/w. Ogólnie jestem zwolennikiem kolorowych strojów, ale zdaję sobie sprawę, że nie jesteśmy w stanie dogodzić wszystkim chętnym. Jedna osoba będzie chciała taki a nie inny kolor bo będzie pasował do roweru, kasku, butów itp.
Załączone pliki
Napisano 06 grudzień 2014 - 13:17
Tak to jest zdjęcie wzięte z linków które przysłałeś.
Było 150 i jest 150. Jedyna zmiana to zlikwidowanie przedziału cenowego, żeby nikogo nie wprowadzać w błąd. Wszystko idzie w kierunku najdroższych ubrań jakie oferuje Santini więc nie ma sensu rozpatrywać dolnego przedziału, który był widoczny wcześniej. Przypominam, że nie jest to cena końcowa. Może skończyć się na 130 ale może też na 170. Jest za wcześnie, żeby o tym rozmawiać.
Raczej będzie tylko 1 logo w postaci kwadratu SMS Santini. Ewentualnie tak jak jest w tej koszulce
Myślę jeszcze na zastosowaniem szarych wstawek z jakimś lekkim nadrukiem/wzorkiem tak jak tu i tu
Dorzuciłem też kilka zdjęć do folderu z inspiracjami
Napisano 06 grudzień 2014 - 14:06
Z inspiracji zamieszczonych przez kolegę uraz mi najbardziej wpadł w oko n/w. Ogólnie jestem zwolennikiem kolorowych strojów, ale zdaję sobie sprawę, że nie jesteśmy w stanie dogodzić wszystkim chętnym. Jedna osoba będzie chciała taki a nie inny kolor bo będzie pasował do roweru, kasku, butów itp.
MI się podoba, tylko ten turkus zastąpiłbym czymś bezpieczniejszym (szary, biały), który będzie pasował większej liczbie ludzi. Wariant z napisem Santini na mankietach koszulki (a może i gatek) też był fajny. Od 2 lat ma strój z dużą ilością białego, w tym kołnierzyk i "nad siodełkiem" i nie ma przebarwień, ale błoto i/lub syf z drogi czasami puszcza dopiero w pralce.