Witam wszystkich, chcę zacząć swoją przygodę z kolarstwem, poszukuję roweru, myślę że na początek Triban będzie dobrym rozwiązaniem, jestem z śląska, myślę że szosówka sprawi mi więcej przyjemności niż mój wysłużony Kross Hexagon, pozdrawiam
Przemek
Napisano 28 lipiec 2016 - 08:24
Po pierwsze muszę podkreślić, że cieszę się z faktu, że jest nas tak dużo i że wspólnie motywujemy się do rozwoju naszej pasji. A mówią, że Polacy są w stanie działać razem tylko na wypadek wojny.
Moją uwagę zwrócił turniej Kocham To ! w którym można wygrać tylko za to, że powiecie co kochacie najbardziej
Polecam
Napisano 12 październik 2016 - 07:10
Jestem świeżym użytkownikiem tego forum więc witam wszystkich.
Co prawda jeżdżę na MTB, ale z przyjemnością zaglądam tu czasami, a w szczególności do wątków odnośnie chińskich ram z karbonu. Dzięki opiniom forowiczów stałem się posiadaczem "Chińczyka" flyxii fr216 29er
Pozdrawiam
Napisano 30 grudzień 2016 - 16:34
Witam wszystkich szosomaniaków i nie tylko. Ukłony z Pszczyny.
Jeśli ktoś z Was lubi klimaty retro zapraszam na mojego funpage adres w stopce.
Napisano 30 grudzień 2016 - 16:58
Witam wszystkich. Z tej strony ekranu Michał, pozdrawiam z Tarnowskich Gór ![]()
Kiedyś jeździłem więcej jak mnie kumpel zaraził cyklozą, teraz trochę odpuściłem (życie) ale trzeba będzie wrócić na właściwą drogę.
Obecnie ujeżdżam coś w rodzaju trekinga, złożonego na ramie Author Stratos 24", na oponach 622-32.
Szosówka w planach - na razie mam ramę...
Napisano 14 luty 2017 - 13:10
Cześć!
Wracam do jazdy szosowej po kilkunastu latach przerwy...zakupiłem ostatnio krossa vento 4 , po za tym posiadam crossowego kellysa od 5-6lat którym miałem przyjemność jeździć po Amsterdamie i Paryżu
Mieszkam w pd okolicach Wawy i w tym rejonie zamierzam także jeździć...
Pozdrawiam
Napisano 17 kwiecień 2017 - 20:40