Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#3001 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 wrzesień 2011 - 20:25

Kowalski_vp w przyszłym sezonie możemy razem pośmigać na RB. Ja miałem plan w tym roku pojeździć na RB, ale nie byłem mentalnie gotowy. W przyszłym sezonie na pewno się pojawię na rondzie.

#3002 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 10 wrzesień 2011 - 20:27

qqx z RB to się okaże rano, skurcze mnie dziś mocno nękały i nie mogę do tej pory tego rozciągnąć.

#3003 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 wrzesień 2011 - 20:29

Frixfrot jak nie wydobrrzejesz do jutra to wpadnij do nas na rozjazd. Jutro będze lajcik.

#3004 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 10 wrzesień 2011 - 20:34

Swiatek, dzięki, jeżdżę z Wami od tego sezonu, a mam wrażenie że znamy się już tyle, co z ekipą z Powsina :)

#3005 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 10 wrzesień 2011 - 20:51

My mimo, że z Pruszkowa to dobre ludzie są :mrgreen:. Stary lubimy kolarstwo i jest chemia, więc nie musimy się znać 10 lat.

#3006 loviste

loviste
  • Użytkownik
  • 20 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 wrzesień 2011 - 00:13

Pafcio, możesz mi przesłać tę Waszą sobotnią trasę w pliku na Garmina ?(Bikemap jest rozjechany)
Trasa wygląda bardzo fajnie - a ja nie pierwszy raz podążam Twoimi śladami. Teraz już sezon hokejowy rozpoczęty i muszę na lodzie trenować ale jak będzie chwila to zrobię tę trasę sam. Dzięki. Pozdrawiam wszystkich. Loviste (Marcin Ch)

#3007 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 11 wrzesień 2011 - 07:32

swiatek , qqx , Ja każdej zimy jeżdżę jak tylko się da oczywiście, tak że nie widzę problemu. Możemy się zgadać, razem zawsze fajniej.

Co do Babka, ja mam chytry plan wziąć się z początkiem zimy za siebie, i zacząć "ambitniej" trenować, i dbać o siebie, tak by w następnym sezonie zwiększyć moją zaniedbaną formę, wystartować w paru wyścigach, no i na babce i ośce pojawić się co najmniej parę razy. Tak że swiatek chętnie się wybiorę ;-) No i zobaczymy co z tego wyjdzie, i na ile formę mi poprawi.

#3008 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:32

Kowalski_vp w przyszłym sezonie możemy razem pośmigać na RB. Ja miałem plan w tym roku pojeździć na RB, ale nie byłem mentalnie gotowy. W przyszłym sezonie na pewno się pojawię na rondzie.

oj to będzie święto jak przyjedziesz na rondo, będzie się trzeba chyba nawalić po treningu ;-) mimo wszystko poprzyjeżdżaj na RB jeszcze w tym sezonie, bo słyszałem że masz niezłą formę !

#3009 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:34

oj wygadałem, dziś na RB kraksa, wiem z relacji, bo mnie nie było.

#3010 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:54

oj wygadałem, dziś na RB kraksa, wiem z relacji, bo mnie nie było.

Stało się tak jak mówiłeś, po prostu dekoncentracja i to u doświadczonego zawodnika. Byłem dokładnie obok i widziałem początek kraksy i przyczynę i winowajcę.

#3011 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:55

Co do Babka, ja mam chytry plan wziąć się z początkiem zimy za siebie, i zacząć "ambitniej" trenować, i dbać o siebie, tak by w następnym sezonie zwiększyć moją zaniedbaną formę, wystartować w paru wyścigach, no i na babce i ośce pojawić się co najmniej parę razy. Tak że swiatek chętnie się wybiorę ;-) No i zobaczymy co z tego wyjdzie, i na ile formę mi poprawi.

przesadzacie naprawdę, za rok będziecie się dziwili jak można było pisać takie rzeczy, wystarczy tylko żebyście zaczeli przyjeżdżać na rondo... na ośce też nie jest jakoś bardzo ciężko, to wszystko są zabawy mocno amatorskie i nie trzeba od razu wchodzić w jakieś specjalne treningi...

#3012 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:56

krzy1976 teraz to nie mam co szukać na RB z tą moją kogą. Może jak się skończy ściganie to zacznę przyjeżdzać na normalny trening.
Co tam się znowu wydarzyło frixfrot? Tak jak wczoraj mówiłeś koniec sezonu, brak koncentracji i kraksy. Mam nadzieję, że nic poważnego się nikomu nie stało.

#3013 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 wrzesień 2011 - 14:01

Krzysiek nie przesadzamy. Widziałem jak jeździsz i wiem, że mi jeszcze sporo brakuje. A jak na babce mam przyjeżdzać pół godziny za grupą to wolę sobie u nas pośmigać. Nie chodzi mi o zabieranie się zaraz w ucieczki, ale chciałbym przynajmniej w grupie dojeżdzać.

#3014 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 11 wrzesień 2011 - 14:05

znajomość trasy, znajomość ludzi których trzeba się trzymać i na których trzeba uważać to 50% sukcesu, a taką wiedzę będziesz miał po paru treningach na rondzie więc im szybciej zaczniesz przyjeżdżać tym lepiej ! ja też widziałem jak jeździsz, i jeżeli byś sobie nie dał rady to tylko szybkościowo, bo wytrzymałościowo to na luzie, ale szybkości nie ćwiczycie w pruszkowie... Jedziemy z Ursusa razem na rondo w sobotę ? :-)

#3015 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 11 wrzesień 2011 - 14:09

Swiatek moim zdaniem się nadajesz na RB, jedyne nad czym musisz pracować to skoki i gwałtowne przyspieszenia.
Co do kraksy, to po prostu dekoncentracja, w trakcie rozmowy, kolarze się spięli ze sobą, a potem poszło domino.
Ile dziś było osób w Komorowie?
qqx jak dziś poszło, słyszałem że uciekałeś?

#3016 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 11 wrzesień 2011 - 15:51

frixfrot, Tak uciekaliśmy we czterech za ucieczką Krzyśka, ale doszła nas grupa, dużo było gości z Legionu i chyba oni ostro ciągnęli. Finisz słabo mi się ułożył, ale plan wykonałem, czyli przyjazd w głównej grupie, bo cały tydzień od poprzedniego ronda nie trenowałem. Tępo było mocne, wiatr silnie wiał i czasami miałem wrażenie, że zmienia kierunek by zawsze było nam ciężko :lol: średnia z rundy punktowej wyszła 41,0

#3017 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 wrzesień 2011 - 16:29

Dzięki chłopaki za uznanie. Jeżeli uważacie, że dałbym jakoś radę na RB to pewnie tak jest. W końcu to Wy jesteście stałymi bywalcami babki. Fakt, u nas szybkości czy zaciągów nie da się poćwiczyć i pewnie tu miałbym spory problem. Może faktycznie powinienem zacząć przynajmniej w soboty przyjeżdzać i zobaczyć co i jak.
U nas dzisiaj z Komorowa ruszyło sześciu, w Tarczynie dołączyło trzech. Tempo dziś momentami było mocniejsze niż wczoraj, a ja miałem drewniane nogi po wczorajszym. Dziś po raz pierwszy wpadł kolega były kolarz z ojcem, więc jak się dorwali z Killerem to narzucili mocne tempo. Duże uznanie dla jego taty, bo gość pewnie po 70 a nieźle sobie dawał radę.

#3018 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 11 wrzesień 2011 - 16:46

super, już nie będę musiał sam jeździć na rondo :-))
Darco a Ty byś nie chciał z nami pojeździć z Ursusa na rondo ?

#3019 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 wrzesień 2011 - 16:52

Darco coś ostatnio i u nas się nie pojawia. Wytrzymałość ma sporą tylko musi się jeszcze trochę obyć na kole i w grupie, bo jest dość świerzy co widać jak się za nim jedzie.
Czyżby dziś jakiś lewus Cię objechał? :mrgreen: Ja już do tego się przyzwyczaiłem gdy całą drogę ktoś wiezie się na kole i głośno krzyczy, że nie ma już siły a jak jest mały podjaździk to z uśmechem na twarzy wyrywa 50 m przed grupę. Standard.

#3020 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 11 wrzesień 2011 - 17:47

krzy1976 Krzychu spoko kiedyś na rondo wpadnę na pewno, a co do opicia to i bez ronda możemy się spotkać! :mrgreen:

A tak w ogóle to czemu by nie? Co byście powiedzieli na takie spotkanie by oblać koniec sezonu?? Według mnie to świetny pomysł można by się spotkać w większym gronie? ;-)
Ja się pierwszy wpisuję na listę!

swiatek Co do dzisiaj co ty gadasz??Dzisiaj było jakieś mocne tempo????

Dodaj odpowiedź