Napisz Kolego Rozmiarek dobry artykuł, rozwiń jakiegoś bloga, podziel się wiedzą. Niezależnie. Piszę całkiem serio, bo coraz więcej ludzi jest zdezorientowanych marketingowym bełkotem, ale chętnych do recenzowania sprzętu w miarę sensownie nie ma zbyt wielu. Opisanie rowerów i gratów oraz ciuchów to chyba żadna filozofia...?
Żaden ja Twój kolega. Widzę, że wstydzisz przyznać się skąd jesteś i do wieku też :roll: .Ale skoro piszesz, że mam pisać bloga fachowego to liczysz na darmową wiedzę, no przepraszam chyba jednak coś nie tak ("kolego podziel się" co to jest za socjalizm zalatujący komunizmem). Jak ktoś jest głupi to się daje oszukiwać marketingowcom to nie mój problem, ja go "zbawiać" nie będę.
Niestety taka gazeta jeżeli napisze parę testów nie tak, to już nie dostanie nic do testowania. Przecież nie za pieniądze ze sprzedaży biorą ten sprzęt dobrze by było jak by chociaż za te pieniądze byli w stanie istnieć.
Testy sprzętu to najgłupsza część tych gazetek. Relacje z wyścigów, wypraw, felietony mogę poczytać. Tyle tylko że te najciekawsze są ostatnio w necie.
Jak będą ładne fotki z wyścigów to może czasem kupię. Fajnie jest mieć czasem coś na półce do przeglądnięcia.