Cyfryzacja nie dotyczy niestety policji w PL, to wciąż bardzo niedofinansowane służby.
Moja żona nagrania każdego złodzieja (i wcześniej zidentyfikowanego/własnoręcznie zatrzymanego - bo inaczej nie ma sensu zanosić płyty na policję) w swojej aptece musi zanosić na płycie DVD. W zasadzie tylko po to trzymam nagrywarkę DVD w domu...
A w temacie - mam kamerę gopro 4 - tę najtańszą. Cena jaka będzie w biedrze w ogóle nie jest okazją. Za tyle kupiłem ją z 1,5 roku temu w sklepie fotograficznym. Za tyle można ją kupić od ręki w supermarketach elektronicznych.
Kamera ok, nie używam jej na rowerze, bo nie mam zwyczaju nagrywać swoich jazd. Na wakacjach jest super. Stabilizacji to nie ma, bateria wydajna (chyba, że ktoś chce nagrać kilkugodzinny przejazd), jakość obrazu dobra, obudowa pancerna, wykonanie znakomite, jakość filmów i zdjęć bardzo dobra w dobryś świetle. Im ciemniej, tym gorzej. Najfajniej wychodzą filmy z nart i z pływania pod i ponad wodą. Bardzo ją lubię.
Największe minusy - brak stabilizacji i brak podglądu filmowania/fotografowania. Brak wymiennej baterii nie stanowi problemu. Nagrywanie kilka godzin filmu jednym longiem uważam, delikatnie mówiąc, za przerost formy nad treścią.
pozdr