Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wiosna !!!!

181 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gosc_Dominik_*

Gosc_Dominik_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2010 - 16:32

U mnie (mazowieckie) tylko 2 stopnie, wieje ale przynajmniej kompletnie suche drogi. Miejmy nadzieję, że zima już nie wróci.

#22 Mike93_KMI

Mike93_KMI
  • Użytkownik
  • 143 postów
  • SkądWioska

Napisano 02 marzec 2010 - 16:55

No u mnie raz słońce , raz śnieg .... :evil:

#23 kalkhoff

kalkhoff
  • Użytkownik
  • 91 postów
  • SkądKutno

Napisano 02 marzec 2010 - 17:37

Meldunek z centralnej Polski:
Wiatr piździ jak w kieleckiem, zimno, drogi dziurawe i w dodatku dużo jeszcze syfu na nich. Bodajże w sobotę tylko był ładniejszy dzień.

#24 Camarok

Camarok
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 02 marzec 2010 - 17:53

Cytat

A ja nie narzekam. pogoda super, drogi suche, wiatr ujdzie, tylko jak na złość znowu uszkodziłem szosówkę... :evil: :evil: :evil:

Co z rowerkiem.?

#25 Gosc_eko_*

Gosc_eko_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2010 - 18:53

Na Roztoczu mocno wieje i miejscami mokro,temperatura dodatnia dużo słońca wiosna się zbliża.

#26 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2010 - 18:55

kalkhoff nie kłam bo w kieleckim wcale nie piździ a wręcz przeciwnie 6 stopni i słoneczko ;-)

#27 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 02 marzec 2010 - 19:13

Wiosna , wiosna cieszmy się . Nawet przez sobotę i niedzielę zrobiliśmy ponad stówke. Tempo oczywiście zabawowe. Tylko jak przeglądałem stare dzienniczki to dwa lata temu miałem już tysiąc. I pięć kilo mniej .

#28 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 postów
  • SkądPabianice

Napisano 02 marzec 2010 - 20:49

Cytat

Co z rowerkiem.?

A tylna przerzutka wkręciła mi się w szprychy -> w rezultacie do użytku nadaje się tylko sprężynka i kółeczka (co do kółeczek nie był bym pewien, bo kaseta mogła je troszkę uszkodzić).

#29 Camarok

Camarok
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 02 marzec 2010 - 21:05

Cytat

A tylna przerzutka wkręciła mi się w szprychy -> w rezultacie do użytku nadaje się tylko sprężynka i kółeczka (co do kółeczek nie był bym pewien, bo kaseta mogła je troszkę uszkodzić).

niefajnie :-/ . A masz jakąś na stanie czy nową kupujesz.?

#30 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 postów
  • SkądPabianice

Napisano 02 marzec 2010 - 21:10

Będę składać jedną z 2-3 przerzutek, bo tak się złożyło, że ja mam pół przerzutki i znajomy ma pół. :-) A jak się nie uda to nową kupię.

Z resztą najprawdopodobniej czeka mnie zakup szosówki w tym tygodniu, więc wolę nie szaleć z kasą. :-D

#31 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 02 marzec 2010 - 23:55

Zasra$%#@#y śnieg znowu przyatakował w 3mieście ;/ Wracając z pracy w największej śnieżycy, musiałem co chwila przecierać okulary, bo nic nie widziałem. Jak zajechałem pod dom wyglądałem jak bałwanek ;/ Ale z drugiej strony, wciaż jest zima, więc ma prawo padać. Ehh...
Na szczęście w weekend udało mi się nakręcić ponad 130km ostrzakiem po wciąż białych Kaszubach ;)

#32 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 03 marzec 2010 - 10:33

Cytat

Zasra$%#@#y śnieg znowu przyatakował w 3mieście ;/ )

a nie mówiłem :D

u2250y2014v3.gif

#33 Sebastian_Nah

Sebastian_Nah
  • Użytkownik
  • 33 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 03 marzec 2010 - 10:59

Cytat

Zasra$%#@#y śnieg znowu przyatakował w 3mieście ;/ Wracając z pracy w największej śnieżycy, musiałem co chwila przecierać okulary, bo nic nie widziałem. Jak zajechałem pod dom wyglądałem jak bałwanek ;/ Ale z drugiej strony, wciaż jest zima, więc ma prawo padać. Ehh...
Na szczęście w weekend udało mi się nakręcić ponad 130km ostrzakiem po wciąż białych Kaszubach ;)

na szczescie to taki snieg, ktory zniknie za chwile a przynajmniej powinien - gorzej jednak z wiatrem, ktory glowe urywa i zniknac nie chce!

#34 kuba259

kuba259
  • Użytkownik
  • 495 postów
  • Skądelbląg

Napisano 03 marzec 2010 - 14:19

śnieg znika, ale kałuże zostają, a kałuże = pole do popisu dla kierowców :-/

dobrze, że trenażer mam w domu :-D

#35 Karbon

Karbon
  • Użytkownik
  • 1876 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 marzec 2010 - 14:50

W pizdu z taką wiosną. Mało co zawieszenia nie zostawiłem w połowie drogi donikąd. Kolareczką na karbonowych kołach długo nie wyjadę. Szkoda szytek Vittorii, bo żwiru od porozpadanych asfaltów mnóstwo.
Po czym rozpoznać pijanych kierowców? Jadą prosto, a trzeźwi wężykiem omijając dziury.

#36 Gosc_Jareq_*

Gosc_Jareq_*
  • Gość

Napisano 03 marzec 2010 - 15:17

Cytat

Wracając z pracy w największej śnieżycy, musiałem co chwila przecierać okulary, bo nic nie widziałem. Jak zajechałem pod dom wyglądałem jak bałwanek ;/

Ja miałem dziś podobnie...wybrałem się do rowerowego po części i potem na trening...ujechałem z 5 km i zaczęło sypać...więc pędem do domu.no i Bałwan reaktywacja :-?

#37 fan911

fan911
  • Użytkownik
  • 280 postów
  • SkądŁódź / Łowicz

Napisano 03 marzec 2010 - 17:38

Cytat

Kolareczką na karbonowych kołach długo nie wyjadę.

Łączę się z Tobą w cierpieniu :-P

Z drugiej strony to dobrze, bo będziesz miał więcej czasu na skłądanie kół :-P :-D

#38 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 marzec 2010 - 19:09

No i chwilowo koniec wiosny - wrócił śnieg, niższa temperatura, w weekend ma być jakiś solidniejszy mróz i generalnie znowu jest nieciekawie :-/ Przynajmniej w Warszawie. A już się nastawiłem po wczorajszej jeździe, ach... ;-)

fs-userbar-blog-white.png

#39 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 marzec 2010 - 20:29

Trzeba się będzie przerosić z góralem lub innym szerokooponowcem;)

#40 Jacek-OK

Jacek-OK
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądDąbrowa Gornicza

Napisano 03 marzec 2010 - 20:45

Mam nadzieję na sobotę bez deszczu. Na pewno pojadę zapoznać się z asfaltem.
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy