Wiosna !!!!
Napisano 10 marzec 2010 - 22:58
http://new.meteo.pl/...type=0u&id=1616
Więc i jutro wybiorę się na rower. Już tak z 4 dni na zewnątrz trenuje

Napisano 11 marzec 2010 - 06:38
był jak cholera ,jeżeli się ciepło ubierzesz to nic się nie stanie i nie zachorujesz
tylko musisz zacząć spokojnie ,bo twój organizm nie jest przyzwyczajony do takich
warunków.Kiedyś w zimie leciałem na stacjonarce ale od ładnych paru lat
zrezygnowałem z takiego treningu i wolę zdecydowanie na świeżym powietrzu .
Napisano 11 marzec 2010 - 18:50
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 11 marzec 2010 - 20:44
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 11 marzec 2010 - 21:12
Popatrz jaki mamy debilny kraj , albo raczej naszych radnych miejscowych.
Ile miejsca jest za lotniskiem, jakby tam postawić pare hal sportowych, albo cały ciąg i do tego super tor, ile ludzi by sobie pojeździło, i zawody można by było robić itd, hm dlaczego ja mam pomysł , a oni nigdy jesli w tym udziału nie mają w kasie.
Gosc_kobrys_*
Napisano 11 marzec 2010 - 21:25
zwłaszcza, że tereny około lotniska to mają niską cenę... ale lepiej przebudowywać jeden stadion w mieście, a drugi zupełnie od zera zbudować (nie twierdzę, że nie trzeba), ale na te cele miasto kładzie kupę kasy...
no i pewnie latem kiedy nasz Kubica zacznie szaleć w F1 to powrócimy do planów budowy toru F1 jego imienia, która to inwestycja ma taki sens jak budowa skoczni dla Małysza w Wiśle...
Nie trzeba tu nawet BGŻ areny, ale zwykła nieogrzewana nawet hala z bitumiczną nawierzchnią i by się to jakoś utrzymało...
Cytat
Nie w Krakowie wszystko jest odwrotnie - samolot żeby wylądować musi przelecieć nad dosłownie całym miastem wszerz więc jak coś to rozpierniczy jeden z naszych 10piętrowych wieżowcówZa lotniskiem jest pewnie miejsce w razie co w którym mógłby awaryjnie wylądować /rozbić się samolot

EDIT:
Jak wyglądam przez okno to ciśnie mi się na usta tylko:
Cytat
Kur*a! Kur*a! Kur*a!
Napisano 12 marzec 2010 - 00:35
Panie, wszystko można , tylko jak Ty masz pomysł i kase to zaraz 10 chce sie przykleić z miasta na darmową wyżerke, dlatego nic nie będzie i kupa !!!
No chyba ze jakiegosrolnika z Krusu przekonamy o słusznosci wyboru zamiast scierniska zrobić tor , a do tego nieiwiele potrzeba miejsca, no chyba że trybuny itd i mamy mistrzostwa gotowe, ale to trzeba chcieć i mieć pasje a nie pierdzielic co chwila o scieżkach rowerowych , które jeżowi są potrzebne a nie nam.
W zeszłym roku jakś spajacyk chciał aby na niego głosować, bo jak on wejdzie do rady to nam ścieżki pobuduje, hm jakie i gdzie jak miejsca nie ma , poza tym na pytanie co do tej pory zrobił dla miasta , cisza była.
I tak jest zawsze i wszedzie, załuje że nie mam kasy jak lodu , bo by pożytek był z tego jakiś a nie pierdzenie w stołek.
Przeczytajcie okładke z Bikeboardu - Przekopmy Polskie Góry, no jak Babcie kocham - debile skończeni.
Jak nam przekopia ściżki i ustalą rowerostrady to o dzikich miejscach można zapomnieć bo będa totalne zakazy jak za granicą , i ścieżki jakie zrobią to gładkie szutrowe, beznadziejne, tak jak już na Słowacji itd.
Wiosna, a Shimano wprowadza nowe Alivio, hehe 2011 już za chwile, moze od razu całakolekcje 2015 i będzie spokój na pare lat. :mrgreen:
Dodaj odpowiedź