Wiosna !!!!
Napisano 07 marzec 2010 - 20:42

Gosc_Castor Troy_*
Napisano 09 marzec 2010 - 00:06
Cytat
W pizdu z taką wiosną.
Jak to przeczytałem to rżałem 5 minut z tego. :-D Oczywiście ze sformuowania i z kontekstu, a nie z ucierpiałych kół Karbona.
Ja nawet nie próbowałem jeździć po tym syfie jaki został po śniegach. Dajta spokój z taką wiosną. Niby tydzień temu było we Wrocławiu 3 dniu ciepła, nie powiem, ładnie było 10 stopni i słoneczko. Nawet widziałem gościa na mieście w T-Shirtcie... :shock:

A tak na poważnie to ja powiedziałem sobie twardo: Do 3 kwietnia jeżdże tylko na stacjonarce, zgodnie z planem, a jazdą po asfaltach jeszcze się nacieszymy. Już niedługo! :->
Napisano 09 marzec 2010 - 07:13
Na jezdniach sucho.
Przedwczoraj cosik -pare stopni na minus było ale jechało sie znośnie , tak z 30 pare sie robi teraz na cienkim góralu fajnie, oponki niosą , tylko przełożeń brakuje i francowate korby 170 nie daja mocy absolutnej bo auta wyprzedzają mnie :-/
Heheh, Karbon, czyżbyś jeździł prosto po dziurach ?? :mrgreen:
Ja nie narzekam ale szosówka jeszcze czeka, na cienkich oponkach góralem całkiem znośnie jest na rozkręcenie.
Gorzej bo klientów pogoda straszy :cry: i sie czają.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 10 marzec 2010 - 08:07
Napisano 10 marzec 2010 - 08:13
Optymizmu troche, już ma być cieplej , tylko że wyjadą dziadki i wariaci na ulice i będzie tłok :cry:
Ale dobrze, wymrozi wszelkie zarazy, rolnikom pola i będzie git :mrgreen:
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Gosc_kobrys_*
Napisano 10 marzec 2010 - 08:50
Cytat
Ale dobrze, wymrozi wszelkie zarazy, rolnikom pola i będzie git :mrgreen:
SPIKE akuratnie to nie sprzyja rolnikom bo to co ozime i zdążyło wyrosnąć po prostu przemarznie i wiele być z tego nie musi... pamiętajmy, że mrozy tej zimy już też zaliczyliśmy więc wszystko co miało być już było więc Zimo wypier***
Co do mrozów to patrzyłem wczoraj w długoterminową pogodą i szacuje się tam mrozy w dzień jeszcze przez ok 2 tyg więc coś mnie chce rozerwać bo trenażer już nudzi... zwłaszcza, że człowiek by chciał już klepać te kilometry a sprzętu nawet nie ma...
Napisano 10 marzec 2010 - 17:20
Cytat
Dokładnie z tymi mrozami może sie sprawdzić bo dzisiaj jest tzw dzień 40 męczenników i jaka w ten dzien pogoda to taka sama mniej wiecej przez nast iles tam dni nie pamietam ile dokładnie, mam nadz ze sie nie sprawdzi. Też mi sie już trenażer nudzi :-| Kto lubi jezdzić w taka pogode to jezdzi ja chce min +8 na szose.Co do mrozów to patrzyłem wczoraj w długoterminową pogodą i szacuje się tam mrozy w dzień jeszcze przez ok 2 tyg więc coś mnie chce rozerwać bo trenażer już nudzi... zwłaszcza, że człowiek by chciał już klepać te kilometry
Oby do wiosny.
Napisano 10 marzec 2010 - 18:40
i dlatego powróciłem do biegania w lesie :-P szosa jeszcze biała i śniegu bardzo dużo
więc za kilka dni znów pośmigam góralem jak to czyniłem przez całą zimę
na szosówce pośmigam pewnie od kwietnia ,zresztą jeszcze nie dotarła moja rama z USA
więc na szaleństwo jeszcze przyjdzie czas .
Gosc_Anonymous_*
Napisano 10 marzec 2010 - 21:56
Dodaj odpowiedź