Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 maj 2013 - 19:29
pewnie widziałeś grupkę z IC
jakbyś powiedział jeszcze gdzie to będę w stanie Ci to potwierdzić na 100%
Ja przyznam szczerze wczoraj się zgubiłem jadąc na Oświęcim wsiami - dwa razy tą samą pętlę zakręciłem, w końcu musiałem się jakiegoś Gościa zapytać jak do krajowej 44 dojechać i do Kraka wrócić, bo zaczęło się chmurzyć, a ja po 50km opadłem totalnie z sił :/ więc na przyszłość takie trasy tylko z kimś
edit:
przy okazji fajne asfalty tam są, jakby ktoś chciał się podłączyć - tym razem już bez krążenia, bo wiem w którym miejscu zrobiłem błąd - to może wtorek środa, jak pogoda dopisze robię powtórkę

Ja przyznam szczerze wczoraj się zgubiłem jadąc na Oświęcim wsiami - dwa razy tą samą pętlę zakręciłem, w końcu musiałem się jakiegoś Gościa zapytać jak do krajowej 44 dojechać i do Kraka wrócić, bo zaczęło się chmurzyć, a ja po 50km opadłem totalnie z sił :/ więc na przyszłość takie trasy tylko z kimś
edit:
przy okazji fajne asfalty tam są, jakby ktoś chciał się podłączyć - tym razem już bez krążenia, bo wiem w którym miejscu zrobiłem błąd - to może wtorek środa, jak pogoda dopisze robię powtórkę
Napisano 12 maj 2013 - 19:40
Napisano 12 maj 2013 - 20:13
Cytat
Nie znam zbytnio tamtych rejonów to bym chętnie się podłączył. To na privku byśmy się może zgadaliedit:

Napisano 23 maj 2013 - 20:21
Jeśli jutro pokręcę to gdzieś po zachodniej stronie Krakowa. Tylko pogoda stoi pod znakiem zapytania, więc nie jestem pewien. W każdym razie pisz lub dzwon jutro, to sie ewentualnie ustawimy jakoś.
Napisano 25 maj 2013 - 17:19
Jest ktoś chętny żeby jutro pokręcić w godzinach południowych?
Gosc_Sajmon009_*
Napisano 27 maj 2013 - 15:48
Witam, jestem takim początkującym szosowcem. Niedawno zakupiłem sobie amatorską szosówkę i jestem pod wrażeniem przyjemności, jaką sprawia jazda na niej. Chętnie wybrałbym się na jakąś przejażdżkę w większej grupie. Ścigać się, póki co, nie mam zamiaru, więc i tempo nie może być wyścigowe
Jakbyście mieli jakieś ciekawe propozycje, to z udostępnijcie . Dzięki

Dodaj odpowiedź