Czy kiepskie? Ja zawsze jeżdżę na "mute". Jeśli potrzebuję nawigacji to po prostu patrzę na mapę.
Myślę, że powinien wkrótce pojawić się jakiś mały patch, który to poprawi.
Napisano 13 wrzesień 2019 - 08:01
Napisano 13 wrzesień 2019 - 09:08
Pod warunkiem, że te miliony będą zgłaszać tego typu problemy. Jak nie, to tak jakby problemu nie było. Ani milionów. Zgłosiłeś, czy czekasz aż się domyślą?
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 16 wrzesień 2019 - 07:13
Mam pytanie, czy są już na aliex dostępne jakieś sensowne zamienniki uchwytów do bolta?
Używam 2 miesiąc, bardzo solidny uchwyt.
Na wakacje używałem też z kamerą i wszytko ładnie działo.
https://pl.aliexpres....6c8f5c0fKrmXuc
Napisano 17 wrzesień 2019 - 06:57
Strava w ostatnich tygodniach miała problemy z serwerami. Synchronizacja tras czasami nie działała.
Zgadza się. Miałem problemy z synchronizacją. Początkowo wkurzałem się na Wahoo, podejrzewając, że winnym jest aplikacja Elemnt. Jednakże kilkukrotnie przy próbie wymuszania synchronizacji ręcznie, widziałem krótki komunikat Stravy o problemie z serwerami. Nie było reguły, zazwyczaj trasa "wchodziła" na Stravę zanim wszedłem do domu, a w pewnym okresie nie mogłem zsynchronizować i przez godzinę.
Pisz posty razem, bez niepotrzebnego dzielenia, zwłaszcza jak cytujesz to co jest post wyżej (w takim przypadku w ogóle nie ma sensu cytować). Połączyłem, ale na przyszłość pamiętaj.
Prozor
Napisano 17 wrzesień 2019 - 10:55
Mnie odpowiedzieli, że mam powtórzyć problem i przesłać logi, co uczyniłem w miniony weekend. Czekam na kolejną odpowiedź, ewentualnie łatkę.Zgłosiłem ticket na ten re-routing przy skrzyżowaniach na bolcie. Problem znają, mają swój "open ticket with development team". Czyli zduplikowali mój do istniejącego wewnętrznego. Pozostaje czekać na patcha.
Napisano 17 wrzesień 2019 - 11:24
Odpowiedzi chyba nie uzyskasz, na grupie google jest sporo zgłoszeń tego problemu. Nie wątpię, że prędzej czy później naprawią to, ale raczej nie licz na indywidualne traktowanie. Problem masowy, no i ostatnia aktualizacja miała niby to poprawić, a właściwie to nawet pogorszyła sprawę.
Napisano 17 wrzesień 2019 - 17:42
Która aktualizacja miała to poprawić? Bo u mnie jak do tej pory było wszystko ok, tylko właśnie ostatnia z 3 września coś namieszała.Odpowiedzi chyba nie uzyskasz, na grupie google jest sporo zgłoszeń tego problemu. Nie wątpię, że prędzej czy później naprawią to, ale raczej nie licz na indywidualne traktowanie. Problem masowy, no i ostatnia aktualizacja miała niby to poprawić, a właściwie to nawet pogorszyła sprawę.
Napisano 17 wrzesień 2019 - 18:09
Na ROAM pojawiła się aktualizacja. Oby przyniosła poprawę problemu z re-routing
Elemnt, Bolt i Roam.
Napisano 18 wrzesień 2019 - 06:30
Napisano 18 wrzesień 2019 - 07:37
Serio? A na Garminie nie mam z tym najmniejszych problemów. No i ciekawe jak tak po co ten fix (Strava Live segments not syncing) był robiony...